Luomutuuheutta luiruhiuksille

No jopas otsikon repäisin. Mutta toimii. Rosa-neiti sai viime kuussa sataprosenttisen luomupesun maassa pyörimistemppunsa jälkeen, mutta niin sain minäkin! Tosin ihan ilman mitään liassa pyöriskelemistä. Siinä missä Rosa sai testiin Less is More -merkin koirashampoota, sain minäkin ihmistukalle tarkoitetun version. Sekä hoitsikan ja tuuheuttavan suihkeen.

Näissä tuotteissa on kyllä se juttu, että mä rakastaisin näitä ihan pelkästään jo tuoksun perusteella. Näitäkin sarjoja on erilaisia, minä sain Aloe Mint Volume -sarjaa, koska tuuheuttavat tuotteet nyt vaan on se mun juttu. Aloe vera ja piparminttu näissä tuoksuu ja voimakkaasti tuoksuukin! Mies totesi suihkussa (kyllä, käymme yhdessä suihkussa), että ”jumankauta miten voimakas tuoksu!” ja heti perään kommentoi ”mutta ei kyllä yhtään huonolla tavalla…” Niinpä, täysin samaa mieltä!

Sen ihan parhaimman tuoksun lisäksi nämä myös todella tekevät sitä mitä lupaavatkin. Eli virkistävät, puhdistavat ja ennen kaikkea tuuheuttavat! Hiuksista tulee niin natisevan puhtaat ja paksun tuntuiset, ettei mitään rajaa. Nämä ovat todellakin täydellisiä tuotteita oikeasti helposti rasvoittuville, ohuille hiuksille. Kuiviin ja/tai paksuihin hiuksiin näitä en kyllä suosittelisi lainkaan. Ja se tuoksu, se kyllä hiuksiin myös jää, ihanaa! Nuuhkin hiuksiani pesun jälkeen hartaasti pitkin iltaa.

Angelroot Volume Sprayta suihkin pyyhekuiviin hiuksiin pesun jälkeen, ennen föönausta. Suolasuihketta tämä ei korvaa, mutta tämänkin tuoksusta kyllä tykkään (melissaa ja sitruunaa). Shampoo ja hoitis itsessään tekevät jo ihmeitä, joten tämä on mulle lähinnä vaan viimeistelevä tuote. Voidaan käyttää myös kuiviin hiuksiin, mutta itse käytän nämä tuuheuttavat suihkeet mieluiten ennen föönausta.

Summa summarum: olen rakastunut tähän sarjaan. Tässä luomuhuumassani suunnittelin jo vähän vaihtavani kaikki pesukamat ja kosmetiikat luomuun, mutta ihan vielä ei ehkä kuitenkaan olla siellä asti. Less is Morea myy suomalainen Greenlips -verkkokauppa. Edellä mainittujen tuotteiden hinnat ovat 25 e /kpl (täyskoko shampoo ja hoitis 200 ml, suihke 150 ml, mutta löytyy myös matkakokoja). Suosittelen lämpimästi muitakin luiruhiuksia kokeilemaan.

Onksiellä luomufaneja? Tarvetta tuuheammalle tukalle?

18 Comment

 1. Hear hear, luiruhiukset täällä! Plussaa luomusta ja nuo luonnolliset tuoksut kuulostavat kyllä ihanalta. Ostin Thaimaasta itselleni piparmintun tuoksuisen kuorintavoiteen keholle ja ai vitsit se on niin herkullisen tuoksuinen. Voisin kuvitella, että tykkäisin tuostakin tuotteesta!

  1. Piparminttu on tuoksuna parhautta!

 2. Anonymous says: Vastaa

  Shampooseen ei oo oikein mitään kommentoitavaa, mut vitsi mäkin haluan käydä jonkun kanssa yhdessä suihkussa! Yksin olemisen huonoja puolia… :/

  1. Hahaha. Joo!

 3. Luiruhius ilmoittautuu, mutta mun omat on kuivat luonnonkiharat niin ei onneksi innostuta tuosta sen enempää. Onneksi siksi että mun mielestä desimaalipilkkua vois vähän siirtää vasemmalle noissa hinnoissa 😀 Ymmärrän toki että luomu ja ei-markettimerkki mutta silti, viidenkympin setti hiustenpesuun!

  Voisin kyllä muutenkin mennä jonkun sortin ostolakkoon, muutettiin vaihteeksi justiin ja tavaran määrälle aukes taas silmät. Karsia sais varmaan aika reilulla kädellä.

  1. Jep, halpoja nää ei kyllä oo, mutta ovat kyllä riittoisiakin.

 4. Asian vierestä hiukan, mutta kommentoin silti 🙂 Ajatus yhdessä suihkussa käymisestä on aina yhtä kiva ja toteutus on aina yhtä ontuva. On ahdasta, shampoo menee milloin minnekin väärään apikkaan, on liian kuumaa tai liian kylmää ja molemmat vaan ahdistuu 😀

  1. Heh, kyllä meilläkin välillä jompi kumpi jostain mainitsemastasi asiasta ahdistuu, mutta silti suihkussa yhdessä käyminen on enempi kivaa. 🙂

  2. Riippuu niin kylppäristä. Me ollaan miehen kanssa käyty pääasiassa yhdessä suihkussa aina. Nykyisessä kämpässä on iso kylppäri eikä suihkukoppia tai -verhoa, joten tila ei ole ongelma. Alkuaikoina mun kämpässä suihku oli neliön kokoinen koppi, jossa ei talvella juurikaan ollut lämpöä. Silloin oli vähän haastavaa kun kumpikaan ei halunnut osua seinään 😀

  3. Me korvataan tuo yhdessä suihkussa käyminen sitten saunomalla 🙂 Ainoa asia jonka takia oon edes vähän odottanut viileämpiä ilmoja on, että voi mennä taas saunaan. Helteillä ei oikein oo viittynyt laittaa sitä lämpiämään..

  4. Mekin saunotaan aina jos joku vapaa saunavuoro osuu eteen.

 5. Tarvetta tuuheammalle tukalle on. Mielenkiintoiset tuotteet. 🙂 Oon tosi vähän kokeillut luomushampoita, kun tuntuu, että ne ei tee mun tukalle mitään, mutta jospa nää.

  1. Mä oon kans vähän nirppaillut luomujuttujen suhteen, mutta nykyään nää on aika mainiota kamaa. 🙂

 6. Täällä yksi luomutuotteista erittäin kiinnostunut! Ekokampaaja opinnot alkavat tässä kuussa ja ensi kuussa itse ekokampaajan työt! Valikoimiin kuuluu mm. Less is More tuotteet, joten nämä tulevatkin tutuiksi pitkin syksyä. Tällä hetkellä käytössäni on kotimaisen Flow-luomusarjan pala shampoo, vink vink 🙂

  1. Kuulostaa tosi hyvältä toi ekokampaamo!

   Ja Flow on IHANA. Kuolaan niitä saippuoita aina Ruohonjuuressa!

 7. Anonymous says: Vastaa

  Less is miten Proteiinispray toimii erinomaisesti suihkun jälkeen viisivuotiaan tytön takkutukan selvittelyssä ennen harjausta.

  1. Joo mä kiinnostuneena kattelinkin sitä 😀

 8. Anonymous says: Vastaa

  Siis tietenkin Less is moren tarkoitin… 🙂

Vastaa