Kaikki yhdessä pullossa

Redken 25 benefits One United All In One Multi-Benefit Hair Treatment. Melkoinen nimi tuotteella, mutta se sallittakoon, kun tämä pullo kerran sisältää kaiken tarvittavan! Naistenlehdet hypettivät tätä kaikille hiuksille sopivaa tehosuihketta jo joku vuosi sitten, mutta itse muistin tän vasta äskettäin.

Tuote lupaa suojata, hoitaa ja ravita hiuksia ja no, tehdä ihan kaiken mahdollisen mitä hiusten hyvinvoinnille pesun jälkeen kuvitella saattaa. Ja on tää hyvä. Jos ei jaksa puljata monen eri tuotteen kanssa, tällä saa hiuksiin ihan kivan fiiliksen jo yksinään. Etenkin tälleen vauvan kanssa, kun sitä aikaa ei tosiaankaan ole itselleen yhtään, on tää ollut kovassa käytössä. Nopeat suihkaisut pesun jälkeen ja hiukset näyttävät kuivaamisen jälkeen ihan hyviltä. Omiin kuiviin hiusten latvoihin laitan kyllä lisäksi hieman öljyä (ellei vauva jo huuda kurkku suorana), vaikka tää kyllä pituuksia mukavasti kosteuttaakin. Peukku tälle suihkeelle!

Tämä 150 ml:n puteli maksaa Eleven.fi:ssa 25 euroa (heh, onkohan tässä jotain vitsiä takana). Löytyy täältä.

Oliko tuttu tuote?

Tuote saatu blogiin. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

1 Comment

  1. Marjo K says: Vastaa

    Tää on ihana tuote! Olin ihan koukussa, mutta kokeilen nyt muita välillä. (Eikä oo yhtä hyvää tullu vastaan) Tää on vähän arvokasta kyllä.. hiesten hellimis viikoilla saa,edullisesti.

Vastaa