Kynsilakanpoistoainepurnaus

Siis tämä on nyt todellakin todistettu: on olemassa vain yksi ja ainoa kynsilakanpoistoaine, johon pennosiaan kannattaa upottaa ja se on merkiltä nimeltä Mirame.

Käytän kynsilakanpoistoainetta ainakin pari kertaa viikossa ja en kyllä yhtään ymmärrä miksi koskaan olen edes kokeillut muita merkkejä Miramen lisäksi, sillä ne ovat ihan täysin paskoja. Okei, tarkemmin ajateltuna näin on päässyt käymään seuraavista syistä: kaupassa ei ole joko ollut Miramea tai olen saanut poistoaineen jostain ilmaiseksi. Tällä hetkellä mulla on tämän ainoan ja oikean lisäksi Pirkkaa, Butter Londonia ja Orlya ja kaikissa on tasan sama vika: eivät toimi tarpeeksi hyvin ja jättävät kynnelle oudon, epätasaisen kalvon jota pitää raaputtaa pois ennen kuin laittaa kynsilakkaa. Sen lisäksi Butter Londonin Powder Room -kynsilakanpoistoaine (näyte) selkeästi kuluttaa kynttä ja HAISEE AIVAN ÄLYTTÖMÄN PAHALTA. Siis todellakin nimensä mukaisesti joltain pirun puuterihuoneelta! Ihan alkaa oksettaa!

Voi hyvinkin olla, että just tämä Mirame on näistä kaikista eniten kynttä vahingoittavinta mutta ihan sama, en enää jaksa tuskailla minkään muun poistoaineen kanssa. Mirame poistaa kaikki lakat nopeasti ja perusteellisesti.

Rohkeneeko joku olla kanssani eri mieltä?

34 Comment

 1. Sonja says: Vastaa

  Itse vannon Xtran kynsilakanpoistoaineen nimeen, sillä miramessa on öljyä mikä ei oikein toimi kun leimailee. :/ Käytin myös yhden pullon Pirkkaa joka ajoi asiansa mielestäni oikein hyvin. 🙂 Se vaan haisi tyhmälle. 😀

  1. Höh, mulla ei tuu tästä mitään erityistä öljyä? Pirkka haisee kans joo ihan kaameelle 🙁

  2. Sonja says: Vastaa

   Siis eihän se näy muuten kuin incissä ja leimat ei tartu. 😀

  3. Sonja says: Vastaa

   Ainakaan mulla. 🙂

  4. Nova says: Vastaa

   Mulla oli kerran Xtraa ja se kyllä jätti kynnet muistini mukaan kaamean öljyisiksi =O Ehkä ovat sitten muuttaneet koostumusta, sen jälkeen en oo nimittäin siihen koskenut. Enimmäkseen käytän Lidlin Cien-kynsilakanpoistoainetta ja siitä kyllä tykkäilen =)

 2. Myy says: Vastaa

  Mä tykkään eniten hieman öljyisistä kynsilakanpoistoaineista, koska ne ei haihdu pumpulilapusta kesken hommien. Kicksissä myytävä Dependin vihreässä pullossa oleva on ehdottomasti parasta.

  Ja se öljyisyys lähtee hyvin pois, kunhan pesee kädet.

  1. Joo mä en tosiaan oo Miramessa huomannu mitään kunnon öljyisyyttä…mutta pesenkin kädet aina poiston jälkeen.

 3. ami says: Vastaa

  Ostan omani Supermyynnistä, iso pullo 1,90€! En vaihda.

  1. Mikä ihmeen Supermyynti 😀

 4. bubbs says: Vastaa

  Anttilasta saa Ultra Compact -merkkistä kynsilakanpoistoainetta euron pullo. Toimii monitasoisen moitteettomasti, mutta mikä parasta, tuoksuu mansikalle. Ei nyt ihan autenttiselle, mutta huomattavasti vähemmän järkyttävälle kuin useimmat kynsilakanpoistoaineet. Meidän taloudessa pahanhajuiset kynsilakanpoistoaineet ovat olleet likimain parisuhteen kynnyskysymys, mutta tätä mansikkalientä sietää siippakin. Omenaversiotakin on tarjolla, mutta kaupassa tapahtuneen nuuhkimistestin mukaan poistoaineen perushaju tuli siitä enenmmän läpi. Mansikkalitkusta en enää luovu, paitsi, jos Anttila luopuu siitä valikoimassaan, muualla kun en tähän ole törmännyt.

  1. Hmm, mansikalle ”tuoksuvat” eivät yleensä vakuuta tehokkuudellaan…mutta joo, miehet tosiaan rakastavat kynsilakanpoistoaineen hajua + kissat myös! 😀

 5. Nooh. R U ready…
  X-traa oon käyttäny vuosikaudet, eikä oo koskaan ollu mitään aihetta valittaa. Sit otin geelikynnet, ja olin kuullut, että ne ei kestä asetonia. Päätin kohdella uusia kynsiäni kaikella mahdollisella rakkaudella ja hellyydellä ja ostin Citymarketista Elegant Touch -merkkistä asetonitonta poisto(???)ainetta. Sillä oli niin elegantti tatsi, ettei sillä saanut edes niitä lakkoja poistettua. …mrrr…
  Totesin, että geelit ei pahastu asetonista ja jatkoin X-tran käyttöä. Kunnes mulla oli geelikynnet tipeillä ja sulattelin X-tralla glittereitä kynsillä ja X-tra sulatti vanuhaituvia tippeihin ja tipeistä pinnan karheaksi. Kivat partakynnet. …mrrr…
  Nyt oon käyttäny Maybellinen vihreää ja se toimii. Kohta kun loputkin tipit kasvaa yli niin palaan taatusti X-traan. Nih.
  Ja pesen kädet poiston jälkeen Fairylla ja kynsiharjalla.
  Sori romskun mittainen kommentti, mutta oli asiaa. =D

  1. Heh, X-trasta oon kai hämärästi kuullutkin…mutta en muistaakseni kokeillut? Pitää varmaan kokeilla.

  2. S-ryhmän kaupoista, mutta ole nopea, ne myydään aina nopeasti loppuun. Silloin kun sitä just tartte, ni sitä ei löydy. =D
   Hinta kuitenkin jotain alle 2 euroa. Suosittelen. Jos et tyksi, ni mä voin ostaa loppupullon sulta.

 6. Xtra on kyllä jees, sillä lähtee hyvin kaikki irti. Tosin miinusta siitä öljyisyydestä. Vannon eniten kyllä Kicksin Dependin sinisen nimeen! Mutta koska Kicksejä ei mun lähellä oo ja joudun tuota aina pullo kaupalla jemmaamaan, käytän välillä tuota Xtraa, ettei ihan lopu poistoaine 😉

  1. En tiä uskallanko enää ees kokeilla muita 😀

 7. Sanja says: Vastaa

  Miramen nimeen vannon minäkin silloin harvoin kun kynsilakkaa/poistoainetta käytän! 🙂

  1. Jes!

 8. Eiko says: Vastaa

  Kokeilen aina välillä olosuhteinen pakosta muita merkkejä, mutta palaan aina siniseen Mirameen. Aamen.

  1. Jes!

 9. Heidi says: Vastaa

  Näin on. Sanoo kuka mitä tahansa, sininen Mirame on ja pysyy yhtenä mun kosmetiikka-arsenaalini kulmakivistä. Oli lakka mikä tahansa, niin kyllä lähtee, kyllästyttää sellanen hullu hinkkaaminen mitä muilla poistoaineilla saa harjottaa.

  1. Näin on!

 10. Ruu says: Vastaa

  x-tra on parasta 🙂

  1. No tätä pitää varmaan sit kokeilla 😀

 11. Merja says: Vastaa

  Sinisellä Miramella pitäisi käsitellä kynnet taas vaihteeksi jotta voisi uudet lakat laittaa kynsiin.

 12. Lidlistä saatava kynsilakanpoistoaine on ihan huippua ! Tuoksuukin hyvälle, ei yhtään normaalille kynsilakanpoistoaineelle ja tehokastakin on 🙂

  1. Oho?

 13. X-tra loppui vasta ja jouduin vaihtamaan Mirameen, voin sanoa että en tykkää Miramesta yhtään! Se ei ole ennenkään toiminut minulla ja ei näemmä toimi vieläkään, hirveää hankaamista vaatii eikä silti lähde kunnolla 🙁 X-tralla painan hetken aikaa ja pyyhkäsen loput, on lähtenyt mm. mustat ja glitteritkin tosi hyvin 🙂

  1. Ohoh, no ompa outoa miten voi toimia noinkin eri tavalla!

 14. Vaihdoin Miramen Inglotin kynsilakanpoistoaineeseen. Loistavaa tököttiä, eikä tarvitse lillutella tai hinkata, niinkuin monella muulla tökötillä. =)

 15. Kokeilin Cienin Classicia eli asetonillista glitterikerrostumien poistoon. Pumppupullo toimii aremmin kuin erikseen ostamani pumppupullot. Hajua ei ole, vain siedettävä tuoksu. Glitterit sain kynsiltä suht helposti. Ei sulattanut tippejä mennessään. Olen ilahtunut ja tyytyväinen.
  S-marketissa X-tran hinta näky olevan 1,39 euroa.

 16. Mä oon käyttänyt Lidlin Cien vaaleanpunaista (aceton free) kynsilakanpoistoainetta, mikä on ollut mielestäni todella hyvä. Nyt sen pullo oli vaan vaihdettu (vähän aikaa sitten jo) ja siihen oli tullut sellainen pumppupullo. Ja nykyinen pullo on vähän kalliimpi kuin vanha, muttei mielestäni hirveän kallis sekään.

 17. Sanna says: Vastaa

  Sinulla on tuossa itse laittamasi kuva Miramen kynsilakanpoistoainepullosta, ja pullossa lukee heti tuotteen nimen alla ”öljypitoinen”. Ja silti kirjoitat ettet huomaa tuotteessa öljyisyyttä…..???? Sorry mutta mitä multa nyt menee tässä ohi……???

  1. Öö häh? Missä mä kirjoitan, etten huomaa tuotteessa öljyisyyttä? En huomaa itse. Mutta totta, en huomaakaan! Käytän Miramea edelleenkin, paras.

Vastaa