Bo.Ho-rakkautta

Boho

Mun uusin, ilahduttava tuttavuus kosmetiikassa on ranskalainen tuotebrändi Bo.Ho. Bo.Ho Green Revolution on luonnonmukainen värikosmetiikkasarja, jonka tuotteita ei ole testattu eläimillä, ja joiden valmistuksessa on otettu huomioon eettiset näkökulmat ja 1% liikevaihdosta menee Save the Planet -järjestölle. Pakkaukset ja mainosmateriaalit on pyritty valmistamaan pahvista ja tuotteissa käytetään paljon luonnon raaka-aineita. Tässäpä hieman vakuuttavia mainoslauseita ennen kuin edes pääsin käsiksi itse tuotteisiin. Wasting Lifestylen pikkujoulu -goodie bagin parhaimmistoa oli ehdottomasti nämä mulle vielä ennestään tuntemattoman kosmetiikkasarjan meikit: meikkipuuteri, maapuuteri, kolme luomiväriä, kynsilakka sekä kulmakynä.

Boho

Koska testaan aina mielelläni uusia meikkivoiteita, otin heti käyttööni tämän, jota luulin ensin meikkivoiteeksi, mutta sehän onkin oikeasti voidemainen meikkipuuteri! Kokeilin ensin levittää tätä siveltimellä, mutta vaihdoin sen äkkiä Beautyblenderiin, jolla tää levittyy aivan täydellisesti. Todella hyvä peittävyys, mutta ei tee ihosta lainkaan tukkoisen näköistä. Tää samalla kosteuttaa, joten on ihan täydellinen talvea varten. Omani on sävyssä Beige Clair, joka näyttää pakkauksessa itsellekin todella tummalta, mutta kasvoilla erittäin sopivalta. Laitan tän päälle kyllä kevyesti puuteria. Tällä ei saa mitään mattapintaista ihoa ja oma rasvoittuva T-alue kyllä kiiltelee iltapäivästä, eli parantelua vaatii, jos kiilto häiritsee. Olen käyttänyt tätä nyt tyytyväisenä pari viikkoa, joten voin myös sanoa, että tämä ei tuki ihoa!

Boho

Mulla on enimmäkseen huonoja kokemuksia kaikista luomu-luomiväreistä, ovat yleensä ihan karmean näköisiä jo tunnin päästä mun samantien rasvoittuvilla silmäluomilla. Tottakai kuitenkin kokeilin näitä, luomiväripohjustajan kera. Saamani sävyt ovat Prune (tumma lila), Gris de Lin (melkein valkoinen lilahtava), Liege (vaalea ruskea). Mikään aiemmin kokeilemani luomiväri ei ole ollut näin älyttömän silkkisen pehmeä kuin nämä!!! Ja nyt olen kokeillut luomu-luomiväriä, joka näyttää luomilla hyvältä vielä työpäivän jälkeenkin! Tuosta ruskeasta, joka näyttää kuvassa paljon vaaleammalta kuin mitä on oikeasti, tuli mun tän hetken lemppariluomiväri. Violettien luomivärien kanssa vähän arastelen, vaikka nämä nättejä ovatkin. Pigmenttiä näistä luomiväreistä lähtee todella hyvin, mutta eivät kuitenkaan sotke!

Boho

Tätä yllä olevassa kuvassa olevaa kaunokaista luulin ensin poskipunaksi, mutta se onkin maapuuteri, joka tosin on tarkoitettu myös kasvojen korostamiseen ja hehkua tuomaan. Poskipunana olen tätä siis käyttänyt ja on kyllä todella mun sävy tämä tumma persikkainen, Terre de Provence. Hentoa kimalletta ja reilusti pigmenttiä, tykkään.

Testasin myös saamani kynsilakan, jonka sävy Nymphe ei ihan ollut mun sävy sekä kulmakynän, joka todellakin oli mun sävy ja tykkään älyttömästi, kun kulmakynän toisessa päässä on hyvä harja! Nämä BoHon pakkaukset ovat mun mielestä todella nättejä ja kevyitä! Valikoimasta löytyy myös paljon muuta: huulipunia, huulikiiltoja, ripsivärejä, poskipunia, peiteaineita, nestemäisiä meikkivoiteita, mineraalipuutereita, rajauskyniä, tuoksuja, siveltimiä…

Bo.Ho on myös mukavan edullinen merkki ja tuotteet onkin hinnoiteltu niin, että ovat mahdollisimman monen kuluttajan saatavilla. Esim. luomivärit maksavat n. 8 euroa, meikkipuuteri n. 12 euroa, kynsilakat 6 euroa. Bo.Hoa myyvät kauneushoitolat, kampaamot ja ekohenkiset myymälät. Täältä löytyy jälleenmyyjät: www.bohosuomi.fi

Boho

Kiinnostaako Bo.Ho teitä? Onko käyttökokemuksia?

18 Comment

 1. Mari says: Vastaa

  Näyttääpäs aika ihanilta! 🙂 Tarvin uuden meikkipuuterin kuitenkin taas pian, joten tätähän voisi ihan harkita 🙂

  1. Toi meikkipuuteri on tosiaan enemmänkin meikkivoide. Neljä eri sävyä löytyy! On kyllä todella mukavan tuntuinen iholla. <3

 2. Kata says: Vastaa

  Mä voitin Glitz & Glamin blogiarvonnan, jossa oli palkintona kolme tuotetta Bohoa. Se torniluomiväripaletti (en just muista nimea) on aivan ihana! Sävymaailma siinä on sellainen, että paletille tulee varmaan enemmän käyttöä keväällä. Mutta mitä pari kertaa olen sitä kokeillut, yllätyin todella luomivärien laadusta. Ne ovat erittäin pigmenttisiä ja levittyvät hyvin. Goa-hajuveteen suorastaan rakastuin, vaikka sekään ei välttämättä sovi syksyyn. Kynsilakka tuli arvonnasta myös ja valkkasin tummanpunaisen sävyn. Lakka oli ihan ok, mutta eihän se esimerkiksi pigmentissään vetänyt vertoja esimerkiksi Essielle tai China Glazelle. En sitä kyllä odottanutkaan. Voisin kyllä kokeilla Boholta jotain vaaleampaa kynsilakkaa ja haluaisin päästä tuoksuttelemaan sitä toista naisille tarkoitettua hajuvettä 🙂

  Pointsit Boholle myös eettisyydestä, tälläisiä merkkejä haluan kyllä tukea! 🙂

  1. Oooooo, mäkin osallistuin siihen arvontaan ja sormet ja varpaat ja kaikki ristissä toivoin voittoa! 😀 Mäkin todellakin yllätyin luomivärien laadusta. Mulla toi kynsilakka kyllä pysyi hyvin, mutta sävy ei ihan natsannut, liian tommonen lila-harmahtava joka ei jotenkin omille kynsille sovi. :/

 3. Tämä on kyllä merkki, jota haluaisin kokeilla! Kauniiden pakkausten takia voisi olettaa hintojen olevan korkeammat 🙂

  1. Niinpä. Mä kans yllätyin hintaluetteloa tutkiessani, on todella edullinen!

 4. Mun suosikkeja BoHo:lta ovat tummansininen kajalkynä, ripsari ja persikkaisen sävyinen huulipuna. Tykkään BoHo:sta tosi paljon!

  1. Noi huulipunat kiinnostaa kyllä muakin!

 5. Tarttis varmaan kaivaa nää kassista esiin ja testattavaksi! 😀

  1. No TODELLAKIN. 😀

 6. Mulan says: Vastaa

  Mulla on Boholta meikkipuuteri, puuteri, mineraalimeikki ja poskipuna. Kiinteä puuteri ja poskipuna on musta hyviä. 🙂 Meikkipuuteri vain korosti finnejä kuivattamalla niitä. :/ Se ei oikein sopinut mun iholle siis. Sinänsä harmi, koska olin lukenut siitä paljon hyvää.

  Kiinteä puuteri tosiaan sen sijaan oli hyvä ostos, tosin se on niin kamalan pieni – 4,5 grammaa! xO Mulla pohja alkoi häämöttää ennen kuin sen käyttöä oli kunnolla aloittanutkaan. 🙁 Poskipunassa onneksi tätä ongelmaa ei ole, koska sitä ei tule annosteltua samalla tavalla. 😀 02 sävy on ihana ja pigmenttisyyttä riittää. Sillä saa poskille kauniin ja heleän hehkun. ^^

  1. Niin siis oliko se sun meikkipuuteri tämmöinen voidemainen kans? Tai siis, tuskin, koska tää ei ainakaan kyllä kuivata yhtään, ihan täysin päinvastoin.

   Joo aika pieni pakkauksia nää näyttäis olevan. Mut eipä noi hinnatkaan ole niin kovin kovia… Oon kyllä ihan hulluna tohon mun omaan ”poskipunaan”!

   1. Mulan says: Vastaa

    Joo, siis nimenomaan voidemainen. Mulla se ainakin jollakin tavoin kuivatti, tai vähintääkin toi finnit esille, kun iho näytti kuivuvan niiden ympäriltä. Itse aattelin, ettei tota voi talvella käyttää mitenkään, menee kesä, ehkä myös kevät käyttöön, mutta syksyn ilmoilla ei ollut mulla hyvä.

    Tää on kyllä jännä, koska tosi harva meikkipohja tekee mun finneille niin kuin tuo ja pääsääntöisesti en kärsi pintakuivista kohdista ihosta, kun vain silloini tällöin. Tulin itse vain siihen johtopäätökseen, että me kaksi emme kuulu yhteen. En tiedä, auttaisiko sitten eri levitystekniikka, itse vetelin tuota siveltimellä. 😀 Mulla ei BB:tä löydy, milläköhän sitä voi sitten kokeilla? :/

    1. Hmm, no onpa kyllä tosi outoa. 😮 Mun ihossa kyllä on pintakuivuutta, mutta ei mitään ongelmaa tän kanssa. Mutta mä en tosiaan siveltimellä saanu tätä kunnolla levittymään! Kostean BB-sienen kautta ihan unelma!! <3 Suosittelen kyllä ton hankkimaan ;D !

     1. Mulan says: Vastaa

      Ennen joulua en raaski investoida, nyt on pieni ”ostolakko” meneillään kosmetiikan suhteen. O:)

      1. Jep, sama täällä. 🙁

 7. Mulla ei vielä oo Bohon tuotteita, mutta oon ihastellut niiden ihania puisia pakkauksia ♡

  1. Nää on kädessä kyllä tosi ihania, kevyitä ja söpösiä. 🙂 <3

Vastaa