Symppis seinäkalenteri

Tässä tulis taas tosi kiva joululahjavinkki. Jotkut lukijoistani ehkä muistavatkin Kuviokioskin aivan ihanan Paras ystävä -tyynyn? Olen kovin tykästynyt Kuviokioskin juttuihin ja siksipä ilahduin, kun sieltä kiikutettiin mulle aivan huippu kalenteri ensi vuodelle! En sellaista vielä omistanutkaan ja tätä parempaa en kyllä olis osannut mistään edes etsiä. Sopiikin just eikä melkeen seinäkalenterille tarkoitetulle paikalle, keittiöömme.

Kuvitukset ovat näkymiä Helsingistä: Itä-Pasila, Töölö, Kallio, Cafe Regatta, Arabianranta, Uimastadion, Suomenlinna, Kumpula, Merihaka, Kauppatori, Käpylä ja Punavuori. Jokaisen kuvan yhteydessä on myös kiva pieni teksti, joka paljastaa kiinnostavan faktan kyseisestä paikasta.

Tässä mun lempparikuvitukset:

Töölö, voi Töölö. Kymmenen vuotta siellä ei kyllä ollut yhtään riittävästi! Kaipaan Töölöön aina vaan. Tulee aina semmoinen lämmin tunne sisimpään kun menen Töölöön tai ihan vaan nopeasti sen läpikin. Kyllä vielä joskus muutan takas.

Cafe Regatta on se kahvila, jossa en ikinä oo käynyt, mutta oon miettinyt sitä ainakin 10 000 kertaa!!! Ihan käsittämätöntä, että oon asunut tän kahvilan vieressä sen kymmenen vuotta, enkä koskaan oo saanut aikaiseksi mennä sisään?! Siis PAKKO mennä sinne PIAN.

Toukokuussa on sama Arabianranta-kuvitus kuin meidän t-paidoissa! Tää on kiva. Vaikka tuon villakoiran tilalla pitäis kyllä ehdottomasti olla sellainen kultaisennoutajan ja cockerspanielin sekoitus, joka kierii nurmikolla suu täynnä kaikkea maasta löytämäänsä moskaa…

Ja Kumpulakin on ihan lemppari! Siellä me lenkkeillään! Voi olispa taas pian jo kesä…

Tämä kalenteri maksaa Kuviokioskin nettikaupassa 29 euroa /kpl, mutta nyt te, rakkaat lukijani, saatte siihen 5 euron alennuksen. Alennuksen saatte syöttämällä koodin kissis ja kalenterin hinnaksi tulee 24 euroa, joka sisältää myös postikulut. Kalenteri ehtii mainiosti vielä joulukuusen alle. 😉 Tarjous on voimassa tasan viikon ajan, eli ensi viikon keskiviikkoon, 10.12. asti.

Eiks oo kiva?

9 Comment

 1. Nina says: Vastaa

  On! Ja hei, mullakin on ollu jo IKUISUUDEN aikomus käydä Regatassa, mutta ei vaan tiiätkö ku ei saa aikaseks. Yhdistetäänkö voimat?? 😀

  1. No hei JOO! Mä luulen, et se on etenkin talvisin tosi toimiva kahvila! Heti ku tulee lunta??? Sit ois nättii. <3

  2. Nina says: Vastaa

   Kyllä! Sovittu.

 2. Anonymous says: Vastaa

  Ihana kalenteri! Harmi kun ehdin jo ostaa Fingerpori-kalenterin ensi vuodelle, olisin muuten tilannut tuon nettikaupasta 🙂

  1. Fingerpori kuulostaa kans hyvältä. 😀

 3. Elisa says: Vastaa

  Onpa ihana! Olispa Tampereellekin samanmoinen, ostaisin heti 😀

  Noi joulukortit oli myös tosi kivoja, just jotain tollasia hankkisin jos en askartelisi niitä itse. Pakkomielteensä kullakin…

  1. Joo. <3

 4. Panda says: Vastaa

  Cafe Regatta on ihana, oon käyny siellä monesti! Makkaranpaisto on symppis, saat rahaa kun otat santsikupin, ihana henkilökunta ja kerran unohtui lompakko eli käteinen niin saatiin kaakaot ”velaksi” :D. Käytiin ne sitten myöhemmin maksamassa korkojen kera ;). Siinä se onkin kun sinne pitää aina muistaa se hitsin käteinen ottaa, mulla on aina vaan kortti.

  Näädät on olleet myös mukana siellä monesti, kerran ne päätyivät päätähdeksi mm. Päivi Räsäsen haastatteluun joka meni siis poikki kun tää tyyppi huuteli että oi mitä noi on tuokaa tänne ja sitten toimittajat napsi niistä kuvia ja kyseli kaikkea Päivin mukana… Se oli hiiiiiieman outo tilanne :D. Lopulta pyydettiin ettei niitä näkyisi koko Hesarin haastatteluissa, kuvineen eikä juttuineen haha näädät haluu pysyä poissa politiikasta ;D

  1. Joo mä kans ihmettelin tota, joka tuosta kalenteristakin faktana löytyy, miks ne maksaa santsikupista? 😀 😀 Hassua.

   Voihan Räsänen.

Vastaa