Reiska 6 vee

Nyt on virallisestikin kesä, koska on kesäkuun eka päivä! Ja aurinkohan se siellä paistaa! Tasan 6 vuotta sitten maailmaan pyörähti pieniä burman pentusia ja yksi niistä tuli lopulta mulle ja silloiselle avomiehelle, tämä lila ihanuus nimeltä Reiska. ♥ Mun ihan ensimmäinen oma kissa!

Reiska on tän kissaporukan aivot! Reiska ratkaisee ongelmat ja toimii, muut tulevat perässä. Vaikka Reiskaa ei usein kuvissa näykään -johtuen aivan puhtaasti siitä, ettei herra voi sietää kuvaamista- on Reiska kaikista eniten siliteltävänä ja mukana kaikessa, mitä ikinä kotona tapahtuukaan. Nytkin istuu mun sylissä ja kehrää ja puskee niin kovaa, että hyvä kun tästä kirjoittamisesta mitään edes tulee. ♥

Onnea ihana Reiska! Tänään saat varmasti entistäkin enemmän pusuja ja rapsutuksia! ♥

 

13 Comment

 1. Onnea suloiselle Reiskalle!

 2. Ihana Reiska <3 Onnea!

 3. Sonja says: Vastaa

  Onnea Reiska! ❤

 4. Marsa says: Vastaa

  Onnea Reiska <3 :3

 5. Anna says: Vastaa

  Tuitui, onnea ja pitkää ikää! (:

 6. Kiva, että näihin kuviin sentään suostui :D.
  Onnea ja paljon rapsutuksia Reiskalle <3

 7. Emma says: Vastaa

  Söpö Reiska, onnea<3

 8. Onnea Reiskalle!

 9. eekku says: Vastaa

  Onnea reiska =)

 10. Petri says: Vastaa

  Herra-Reiska!

 11. Paljon onnea Reiskaliini!

 12. Onnea Reiska 🙂

 13. Satu says: Vastaa

  Onnea Reiska 🙂

Vastaa