Terveellinen ja ravitseva iltapala

Noo, ehkei sentään. Ja karppaajat voi lopettaa lukemisen just nyt tähän, koska tuutte muuten näkemään tästä painajaisia. Mutta välillä (ihan kun yleensä muka söisin jotenkin terveellisesti, höhö) ihan hyvää ja etenkin yksinkertaista:

Tähän kelpaa vain ja ainoastaan se vaalein pullamössöpaahtoleipä. Päälle vähän margariinia (tai mitä voita nyt haluaakaan käyttää), pieni siivu voileipäkinkkua (tää on muuten ainoa poikkeus, missä sitä syön), 1 ananasrenkula, tuoretta tomaattia ja paljon maustekurkkua + punaista Emmental-juustoa. Uuniin n. 12-15 min ja se on siinä. Niin, ja jääteetä My Little Pony -mukista! On varmana hyvää. Jotkut nimeltä mainitsemattomat henkilöt ripottelee päälle vielä jotain oreganoa tai mustapippuria mut en minä. Näitä siis kutsutaan kai jonkinlaisiksi lämpimiksi voileiviksi.

3 Comment

  1. Herkulliselta kuulostaa ja näyttää :p

  2. June says: Vastaa

    Mun karppaus on taas viime aikoina ollu vähän sellasta, et parempi vaan olla hiljaa 😛 Ja maha ei tykkää yhtään..

    Mut mulla on sama ponimuki! ^__^

  3. Hehe. Ei se helppoa varmasti ole. 🙁

    Mä oikeasti tirautan itkut, jos tuo muki joskus menee rikki. Se on ollu mulla ihan muksusta asti.

Vastaa