Ihania blogeja!

En kyllä tajua, mitä tein netissä ennen kuin löysin blogit. En ole aiemmin täällä esitellyt lemppariblogejani, vaikka jotain listaa tuossa sivupalkissa pyöriikin. Haluan nyt suositella muutamia, jospa kenties joku olisi teille vielä tuntematon ja ihastuisitte itsekin! Itsehän usein bongaan muiden vastaavanlaisista blogiesittelyistä uusia ja kiinnostavia blogeja lukulistalleni, joten nämä ovat hyödyllisiä.

Tassunjälkiä sydämessä on eläinlääkäriksi opiskelevan nuoren tyttösen blogi. Tällainen kissaämmä lämpenee erityisesti blogissa usein esiintyvien balineesien touhuiluista. Eikä ne pari suloista shelttiäkään toki pahitteeksi ole.

Huomioitavaa: Viime aikoina esiintyneet kissahyllypostaukset ovat ihan superkiinnostavia, sillä itsekin olen sellaisia suunnittelemassa seinälle.

Uusin blogilöytöni! pure and simple on ihana lifestyleblogi, jota ylläpitää aivan superkaunis Essi. Ihan mielettömän upeita fiiliskuvia, me likes.

Huomioitavaa: Tsekatkaa edes mimmin vatsalihakset, huhhuhuh! Vähän inspiraatiota hei.

Baniina -blogin takana on 24-vuotias sporttinen Anita, joka bloggaa urheilusta, elämäntavoistaan, ihanista koiristaan ja kaikesta sekalaisesta kivasta. Blogissa on hienoja kuvia ja leppoisaa meininkiä.

Huomioitavaa: Blogi aloitti juuri yhteistyön MyNextRunin kanssa, joten kiinnostavia juoksujuttuja on luvassa (lisää)! Ehkä mäkin vielä innostun…?!

Ihan huippulahjakas kuvittaja-graafikko pitää vinkeää Uutistoimisto Anselmi -blogia, joka todellakin on tutustumisen arvoinen. Blogista löytyy mm. aika ylisöpiksiä karvattomia kisuja! Ja siellä on nyt käynnissä tosi kiva arvontakin, tsekatkaapa!

Huomioitavaa: Tämä tytteli otti ja voitti Lotus Emilia Designin Tyhjän Paperin haaste 2013 -suunnittelukilpailun, joten kohta saatatte pyyhkiä pikku kätösiänne tämän likan suunnittelemaan talouspaperiin, jonka pitäisi olla kaupoissa piakkoin (ellei jo ole). Mahtavaa!

Löysittekö näistä mitään uutta kivaa lukulistallenne vai olivatko kaikki vanhoja tuttuja jo? Kuinka montaa blogia ylipäänsä luette?

34 Comment

 1. Taru says: Vastaa

  Tässä muuten meidän kissaseinälle linkki, projekti vielä sen verran kesken että kulku olohuoneen oven yli vielä laittamatta jolloin katit pääsee riehumaan olohuoneessa 3 seinän verran. Keittiössä meillä on sitten niille penthouse, kuvat ei tosin le kovin selkeitä 🙂

  http://triomiumau.blogspot.fi/2013/01/valentina-sisustuksen-urakka_6.html

  http://triomiumau.blogspot.fi/2012/10/penthouse-2.html

  Sitten tämän häikäilettömän mainostuksen päälle vastaan itse kysymykseen: eli seuraan lähinnä kissablogeja ja nyt on innostus venähtänyt myös kynsiblogeihin. Sisustuspuolen blogit kiinnostaisi kanssa, mutta en ole löytänyt sellaista mikä puhuttelisi muo…

  1. Oho! Mulla on tosiaan vasta suunnitteluasteella noi seinähommelit.

   Kynsiblogeista seuraan mm. Charming Nailsia: charmingnails.blogspot.fi , Katse kohti kynsiä: katsekohtikynsia.blogspot.fi , hienoja kynsiä myös Wind It Upissa: winditupblog.blogspot.fi ja Shiny Nail Artissa: shiny-nailart.blogspot.fi

   Sisustusblogeista seuraan ehkä eniten Puistolassa.: villaharakanpesa.blogspot.fi

  2. Taru says: Vastaa

   Kiitti vinkeistä, painuin Puistolaan ja siellä onkin ihan mielenkiintoista !

  3. Joo, se on kyllä viehättävä blogi! 🙂

   Just tossa mietinkin, että miks EN seuraa hirveesti sisustusblogeja, vaikka haluaisin kyllä inspiksiä enemmän. Ehkä pitäis tosiaan tutustua kunnolla asiaan. Jotenkin kuvittelin seuraavani useampaa mutta lukuluetteloani läpi käytyäni…enpäs seuraakaan.

 2. Seuraan säännöllisesti vähän yli kymmentä kosmetiikkablogia ja yhtä leivonta/ruokablogia. Lasken siis tämänkin kosmetiikkablogiksi, koska niiden juttujen takia tännekin olen alunperin eksynyt. Tykkään toki muustakin sisällöstä 🙂

  1. Heh, mä kai luokittelen tän enemmän lifestylesekasikiöblogiksi, ja olen kai vähän laiska nykyään bloggaamaan kosmetiikasta…tosin pari kosmeen liittyvää postausta on tässä joskus ehkä valmistumassa. 😀 Ne on muuten aina blogini vähiten luetuimpia postauksia!

  2. …siis jos kyseessä ei ole arvonta 😛

 3. Mä oonkin vähän löyhempi tossa kategorisoinnissa 😀
  En tosiaan lue yhtäkään lifestyleblogia, vaan ainoastaan kosmehömppää. Paitsi että tykkään lukemistani blogeista mm. juuri sen muun sisällön vuoksi myös. Suhde on silleen sopiva. Kai sen vois niinkin sanoa, että kosmetiikan perässä tännekin eksyin, muusta syystä jäin. Kissat on aina heikko kohta 🙂

  1. Oli muuten pakko tsekata toi tassunjälkiä sydämessä. Balineesit on ihania. Joskus mulla tulee vielä olemaan punanaamio balineesi tai itämainen pitkäkarva. Tosin ensin pitää unohtaa miten ärsyttäviä ne haituvakarvat on naamalla.

  2. Niinno eipä tuolla kategorialla mitään väliä ookaan. Ja koska joitain kutsuja kosmetiikkahäppeningeihin tulee, niin kai sitäkin puolta täällä vielä jonkin verran on! 😀

   Balineesit ON ihania, mielettömän upeita 🙂

 4. essim says: Vastaa

  Mä en edes lue hirveän montaa blogia, mutta nuo kaikki on tuttuja entuudestaan ja superkivoja ovatkin! Itse diggailen lifestyle-tyylisistä blogeista ja hyvät kuvat on aina plussaa. Teemoista kaikkein eniten kiinnostaa ruoka, terveys, graafinen suunnittelu (joo, oma ala kiinnostaa aina) ja koirat & kissat. Semmonen vaate ja kosmetiikkahömpötys on jäänyt vähemmälle, mutta sitäkin jonkin verran.

  Sun blogista tykkään ehkä siksi että vaikutat niin jalat maassa olevalta tyypiltä (tai siis ämmältä), joka saa keskustelua aikaan ihan mistä tahansa aiheesta. Jee, jatka samaan malliin!

  1. Mä luen joitain blogeja ihan vaan aiheenkin mukaan tai alotuskuvan, esim. kynsiblogit. Tai sit vaan fiiliksen.

   Emmä kyl tiä miten jalat maassa muka oon. 😀

 5. Nea says: Vastaa

  Ai kauhia, melkein alko korvia kuumottaa ku oma pärstä tuli ekana vastaan, kun sun blogis avas 😀 Mutta kiitos ja kumarrus! Odottelen innolla, mitä sun kissahyllyprojektista seuraa 🙂

  1. Heh 😀 Mäkin odotan innolla…tai kauhulla…emmä oo viel hyllyihin oikeen tutustunut, mut joo, toivottavasti pian.

  2. Kirjotin muuten ensin että sulla ois shettiksiä! 😀 Kuumuus näköjään sekottaa pään.

  3. Nea says: Vastaa

   Haha, se tästä sopasta vielä puuttuiskin 😀

  4. 😀

 6. Voi että miten tästä tulikin hyväskäinen mieli! Kiitos tuhannesti :)! Mä olen hurahtanut itse kissablogeihin (ei yllätä ehkä) ja sitten kaikkeen nättiin, eli sisustus, diy ym blogit on iihania. Tässä listassa onkin myös uusia tuttuja joihin menen tutustumaan än yyy tee nyt! Ps. Huomenna kauppaan kyttäämään että joko joko joko ne lotukset ois hyllyllä :D!

  1. Hih, eikös niiden tosiaan elokuussa pitänyt ainaski tiedotteen mukaan tulla! 🙂 Diy-jutut muuten kiinnostaa muakin valtavasti!

  2. No piti ja tänään kauppaan oli tullu joku lotus by vallila..nyt alan hermostumaan prkl 😀

  3. Hahah, no syystäkin! Meiltä alkaa just talouspaperi loppua, joten paree ois pian tulla! 😀

 7. Arja says: Vastaa

  Lukisin useampiakin blogeja, mutten löydä tällaisia kivoja, kuten sulla 🙂
  En mä jaksa lukea olleska pelkkiä kosmetiikkablogeja, kun en kerta meikkaa, lakkaan vain kynsiä =D
  Vielä vähemmän kiinnostaa kuvat kukkakimpusta tai pikkutyynyistä sohvilla.
  Vaikka itsellä onkin 4 lasta + 6 lastenlasta, en silti pidä lapsista, joten vauvablogitkin jättää ulkopuolisen olon.
  Vaatteet ei kiinnosta pätkääkään, joten blogilistalta jää heti ainakin 50% pois. Enkä harrasta käsitöitäkään, niin sit tippui loput 50% pois :/
  Eli luen sun, Kaitaliinan, Alman, Olgan kotona ja sen tyyppisiä blogeja. No joo, on noissakin vaatteita, vauvoja, tyynyjä, mut on myös luettavaa.

  1. ”Vaikka itsellä onkin 4 lasta + 6 lastenlasta, en silti pidä lapsista,” = olet mun idoli! 😀

   Hm, no, joo, on täälläkin satunnaisesti jotain vauvojen kaljupäitä vilahdellut, pakostakin, kun muut ympärillä tuppaavat välillä lisääntymään. Tyynyjäkin voisi vilahdella, jos vaan saisin aikaiseksi sellaisia joskus hommata. 😀

 8. Arja says: Vastaa

  Mä vissiin sain jo hoidettua oman osuuteni lastenhoidosta, joten olisi painajaista olla päiväkodissa/koulussa töissä.
  Mut voisin kokeilla hakusanoilla eläimet,puutarhanhoito, matkustelu, josko luettavaa löytyis 🙂

  1. No varmasti löytyy! 🙂

 9. Essi says: Vastaa

  Oi kiitos, mikä yllätys! Piristit kyllä niiiin paljon mun päivää 🙂

  1. 🙂

 10. Taina says: Vastaa

  Kaksi keskimmäistä vanhoja tuttuja, mutta nopeen vilkasun perusteella voi olla että kissablogi siirtyy myös lukulistalle! 😀 ekaa kertaa kuulin tommosesta kissaseinästä ja heti alko houkutteleen, kun noi riiviöt on niin kovia kiipeileen! Mutta viittiiköhän vuokrakämppään tehdä mitään kovin suurta kiipeilyseinää, vai pitäiskö odotella että on se ikioma asunto.. 🙂

  1. Joo, täällä meillä ei vielä oo oikeen mitään kiipeilypaikkoja kissoille, ihan huono omatunto on mulla asiasta. Kylppärin peilikaapin päällinen on ainoa, minne hyppivät. Entisessä asunnossa Reiskalla oli hyppypaikkoja keittiö täynnä!

   Tee semmonen seinä joka on helppo ottaa mukaan! 🙂

 11. Heiii, en ookkaan huomannut tätä postausta! Kiitos hirmuisesti <3 Tykkään myös sun blogimeiningistä tosi paljon!

  1. Hih 🙂

 12. COFFEEPAUSE BLOG
  http://coffeepause.weebly.com/blog.html
  http://favebook.com/coffeepause

  Mikä ihmen StyleRoom?
  Millaisen loman tarpeessa olet?
  Suomalainen, ruotsalainen ja eestiläinen nainen – näin he pukeutuvat!
  Sisustaminen intohimona
  ym.ym

 13. COFFEEPAUSE BLOG
  http://coffeepause.weebly.com/blog.html
  http://favebook.com/coffeepause

  Mikä ihmen StyleRoom?
  Millaisen loman tarpeessa olet?
  Suomalainen, ruotsalainen ja eestiläinen nainen – näin he pukeutuvat!
  Sisustaminen intohimona
  ym.ym

 14. COFFEEPAUSE BLOG
  http://coffeepause.weebly.com/blog.html
  http://favebook.com/coffeepause

  Mikä ihmen StyleRoom?
  Millaisen loman tarpeessa olet?
  Suomalainen, ruotsalainen ja eestiläinen nainen – näin he pukeutuvat!
  Sisustaminen intohimona
  ym.ym

Vastaa