Possu ja pöhinää

Hyvää joulua vaan kaikille! Eilinen aattoilta meni tuttuun tapaan vanhempien luona ja sain paljon kivoja lahjoja, kiltti olin muka taas ollut (niin varmaan). Joulu näytti olevan myös hyvä tekosyy kaikille sisustaa uutta asuntoani. Onneksi mitään ihan järkyttäviä huteja ei välttämättä kuitenkaan tapahtunut.

Annoin marsipaanipossun syöneelle isoveljelle lahjaksi tietenkin marsipaania ja sain ufomaisen ilmankostuttimen! Nenä ja kurkku ovat olleet niin rikki viime viikot, että laitoin sen heti illalla kotiin päästyäni pöhisemään lähes koko yöksi. No, olo on edelleen tosi paska, mutta kipeään kurkkuun se tuntui kuitenkin heti auttavan, ilahduttavaa. Pojat tietenkin ihan tohkeissaan uudesta vempeleestä.

Nyt lähden Kallioon ostamaan grafiikkaa, jos vaan jotenkin sinne asti tuossa lumisessa pyryssä kykenen. Mitä lahjoja te saitte? Tai onnistuitteko antamaan jotain tosi mieluisaa?

12 Comment

 1. Meillä ei aikuiset toisilleen lahjuksia osta,itse ostetaan mitä tahotaan jos rahat antaa myöden =)
  Lapsille sitten kääräistään paketteja.

 2. Toivottavasti sulla alkaa auttamaan tuo ilmankostutin oloa :).
  Omista lahjoista teinkin pikkupostauksen blogiin, perinteisiä sukkia, kerrastoja ja suklaata :). Miehen antamat korvikset oli kaunis yllätys ja parasta oli se, kun saimme viettää ensimmäisen jouluaaton vihdoin yhdessä :).
  Miehelle käydään ostamassa sitten ale-myynneistä sen toivomat uudet talvihansikkaat, kun entiset alkaa olla, noh entiset :D. Oli niin järkyt ruuhkat ennen joulua, niin päätettiin käydä suosiolla vasta joulun jälkeen.

  1. No en oikein vielä tiedä, auttaako. 😀 Kovasti se on tuossa pihissyt ja kissat alkavat siihen jo tottua. 😀

 3. ”Onneksi mitään ihan järkyttäviä huteja ei välttämättä kuitenkaan tapahtunut.”

  Kuten… esimerkiksi jouluisen punaisia sydänpatalappuja tai aina yhtä veikeää WC-pöntön laskuputkea? Noh, hauskaa oli – ainakin toisten kustannuksella.

  Sukupuuttoon kuolleet marsipaanin ystävät ry:n puolesta voin kuitenkin ilahduttaa yhdistyksemme toista perustajajäsentä, Nonnua, sekä ”Kinder-miästen” toimintaa astraalitasolla tukevaa TylyMuijaa toteamalla, että joulu oli sekä marsipaanisesti onnistunut että Kindermäisen pulleahko. Todisteena kuva, jossa taka-alan suklaapukkirykmentti vartioi etualan mantelimaisen kallisarvoista marsipaanisaalista. Tarkkakorvaisimmat lahjanjakotilaisuudessa läsnäolleet kotipöhisijät saattavatkin huomata, että muutama pukki on jo kaatunut marsipaanisodan uhrina ennen aamunkoittoa. Myös sotasaalista – eli marsipaania – oli vielä eilen illalla ennen sänkyyn kömpimistä havaittavissa merkittävästi enemmän.

  Jär-kyt-tä-vän tuoksuistet kylpyvaahtopallot ovat kuitenkin yhä tallella ilman vartiointitoimenpiteitäkin. Hyiss…

  ”Turha itkeä enää sitten, kun marsipaanit on jo mahassa”

  1. Jumatzguiggelo,mikä toi maukkaiden marsipaanien vartioryhmässä oleva ihanuus on?Tuo kallonalle..pakko saada!!
   Kyllä se kuulkaa on niin että luojan -tai minkä tahansa satuolennon- kiitos mokoma tekojuhla on lusittu…olkoot kilotolkulla marsipaania tai tonneittain Kinderiä niin joulu on tuska,kipuisa tuska.

   Olen tyttö,edelleen,mutta jos saisin kylpyvaahtopalloja olisi jälki rumaa…

   -Antaa tulla lunta tupaan ja marsipaania porstuaan-

   Että magiaa loppuvuotta vaan MPI =)

  2. No mutta, kyseessähän on tietysti goottiskenen hellyyttävä Luurankoeläin Diego, Skelanimal Limited Edition, yksi vain 900 kappaleen rajoitetusta poikueesta. Diego vahtii öisin isääntänsä ja tämän marsipaanivarastoa varmistaen, etteivät pahat ötökät (ja ahneet pikkusiskot) pääse puremaan. Oma yksilö viuhahti joululahjana ulkomailta, mutta näyttäisi löytyvän vielä ainakin Suomen EMP:ltä.

   Uusi kylpyvaahtopalloni on muuten nyrkin kokoinen haisuliini, ja myyntipuheen mukaan ”veikeä joulupukki täyttää kylpyammeen vihreällä vedellä. Pudota pallo veteen ja astu perässä herkulliseen kylpyyn”.

   Että näin. Mitäpä tuohon enää mitään lisäämään.

   Me kylpyammeromantikot kun olemme muutenkin syntyneet kärsimään joka joulu läheistemme loistavista ideoista. Vastoin ilmeisen yleistä oletusta, ei astmakohtauksen jälkeistä alkuhämmennystä suinkaan helpota se ”no mutta kun sulla on se kylpyamme ja musta toi nyt vaan oli niin ihana” -vakioselitys.

   ”Uudestaan, sanoi teletappi kun marsipaania maistoi”

  3. Jep. Joka vuosi mulle siunaantuu jonkinlaista kylpyammeeseen sopivaa ja mitäs olet AINOA, jolta sellainen ihmeellisyys vielä löytyy. Siinäs kärsit, nih.

  4. Ihmeellisyys?

   Kylpyamme on kuules Kissis luksusta. Sun jos kenen pitäisi se tietää. Muita kylpyammeeseen liitettäviä avainsanoja ovat elegantti, emotionaalinen, ylellinen sekä tietenkin romanttinen. Marsipaania en kuitenkaan tähän sotkisi – paitsi luonnollisesti kylpyvaahdon muodossa!

   Luonnollisesti tässä(kin) tapauksessa koolla on merkitystä, ja moni vieras palaakin myöhemmin Maailman parhaan isoveljen luo kylään oman pyyhkeen ja kylpyvaahdon kera, koska kuulemma harvoin näin suuresta (kylpyammeesta) pääsee nauttimaan. Lisäksi Trendin, Suomi24.fi-, Kaksplus.fi- ja Vauva.fi-keskustelupalstojen asiantuntevat kommentoijat eivät voi olla väärässä. Moni ressukka joutuukin kylvyn toivossa ihan varaamaan kokonaisen hotellihuoneen, mistä esimerkiksi tämä surullinen tarina kaikessa surrealistisessa ”skitsofreeniudessaan” on hyvä esimerkki.

   ”Liika on aina liikaa, mutta mitä marsipaaniin tulee, on kohtuus ehdottomasti liian vähän.”

 4. Oi, onpas ilmankostuttimissa nykyään upee muotoilu. Toivottavasti helpottaa nenääkin pidemmällä tähtäyksellä. HYVÄ LAHJA! Ja mikäs se mummo-juttu tuolla alempana oli.. pitääpä tsekata 🙂
  -Helena ja Blackie-

  1. Joo en usko, että tuon tyylikkäämpää kovin helpolla löytyy. 😀

 5. Liisa says: Vastaa

  silikonit silikonit silikonit silikonit (:DDD)

  1. :DDDDD

Vastaa