TÄÄLTÄ NIITÄ NYT SAA

TangleTeezer_Invisibobble

Tangle Teezer, invisibobble, beautyblender… Nämä kaikki ovat varmasti tuttuja juttuja blogeja vähänkin ahkerammin lukeville. Ja nyt ilouutisia! Enää ei syrjemmillä seuduillakaan asuvien tarvitse miettiä, mistä omat johtoponnarit tai meikkimunansa ostais, koska on avautunut verkkokauppa, josta näitä saa tilattua ihan kotiovelleen: Beauty Pop Up! Kyseinen superkiva verkkokauppa avautui siis TÄNÄÄN ja siellä on myynnissä tällä hetkellä nämä merkit: Tangle Teezer, invisibobble, beautyblender, Color Wow, HURRAW!, EOS. Eli hyvin pitkälti kaiken tarpeellisen saa nyt kätevästi samasta osoitteesta.

Beautyblender

Uutuuksiakin kaupasta löytyy ja niitä siis näette näissä kuvissakin. Invisibobbleja on nyt tullut uusissa ja ihanissa sävyissä, Tangle Teezerista on myös ilmestynyt upea kesäsävy Candy Floss ja suht tuore tuttavuus on myös tämä vartalolle tarkoitettu beautyblender, jota käytetään esim. itseruskettavan kroppakräämin levittämiseen. Nettikaupasta löytyy myös kaikenlaista oheiskrääsää beautyblenderille: saippuaa eri muodossa, bling ring -teline, kuljetuslaukku… Kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa nämä.

BeautyPopUp

Joko olette vierailleet Beauty Pop Upissa? Jos ja kun sieltä jotain kivaa löydätte ostoskoriinne, niin alekoodilla BEAUTYPOPAVAJAISET saatte kaikista tuotteista huikean 30 % alennuksen. Koodi on voimassa tästä päivästä lähtien aina 30.6.2015 asti. Että eiku shoppailemaan! Omasta mielestäni kauppa näyttää kivalta, selkeältä ja helpolta, jes!

BeautyPopUpKuvien tuotteet saatu blogiin.

14 Comment

 1. RuuRuu says: Vastaa

  Pitäis raaskia tilata tollanen aito ponnari testiin, tietäis voisko ebay halpiksilla heittää vesilintua sen jälkeen….

  1. Voi. 😀

   1. Kissiksen kanssa samaa mieltä. Mulla halpisversiot napsahtelevat poikki, eivätkä todella ole lyöneet vertoja aidoille oikeille. 🙂

    1. Mä just heitin kaikki halpikset menemään. Ei pysty käyttää!

     1. RuuRuu says: Vastaa

      Ei mulla oo ykskään feikki katkennu, ja useamman kuukauden ollu käytössä samainen lenksu 😀

      1. Mulla on vaan venyny 🙁

 2. Caz says: Vastaa

  Ihanan näköisiä tuotteita! Harmi vaan että 8€ postikulut ovat jo periaatteesta liian rapsakat..

  1. Joo, ne on. Toivottavasti alenisivat. Tosin, tuonne saa kyllä sen 50 euroakin uppoamaan… 😛

 3. sari says: Vastaa

  Tämäpä oli hyvä vinkki. Beautyblenderistä ja Color Wow’sta ei paljon alennuksia tipu mistään, joten tuo 30% alennus näistä tuotteista oli tosi jees. Tulipa tilattu BB blingringin kera kun näin halvalla sai :-). Color Wow meni myös tilaukseen, samoin sivellinsetti, joskin tuo viimeinen kieltämättä impulssiostos.

  Missäs sun kuvausassari? Sopisi hyvin tuon tangleteezerin viereen, kun sillä on niin pitkät karvatkin 😀

  1. Mun on pitäny tehdä Color Wow’sta postaus jo ikuisuuden, mutta kun tää tyviväri mulla tuppaa nyt vähän vaihtelemaan… 😀

   Mut kiva, että alennus tuli tarpeeseen! Toi blingring on hitsin kätevä, BB kuivaa siinä tukevasti. 🙂

   Kuvausassarit löytyy instagramin puolelta, hehe. 😀

   1. sari says: Vastaa

    Joo, nytpäs löysinkin kuvausassarit. On ne vaan ihania, ei voi mitään.

    Mielenkiintoista olisi nähdä bloggareilta color wow-testejä. Itsellä tummanruskea käytössä ja peittelen harmaata tyvikasvua, joten sitä saa ihan tosissaan tupsuttaa. Olen valitetavasti harmaantunut hyvin aikaisin ja kampaanjan arvion mukaan harmaantumisaste on etuosassa jo 100, joten ei ihme, että sitä saa läiskiä sinne jakauskohtaan ihan tosissaan. Välillä tuppaa sitten sotkemaan sormia ja pesuallasta, minkä puhdistamiseksi olen havainnut perusvoiteen paremmaksi kuin veden ja pesuaineen. Jotenkin vesi ja pesuaine vaan levittää sitä pigmenttiä posliinialtaan pintaan. Vähän työläskin se Color Wow on, en ainakaan itse yhtään viitsi sen avulla pidentää värjäysväliä, mutta se viimeinen 1,5 viikkoa ennen kampaajaa on tuskaa yleensä kun tyvikasvussa harmaan ja tummanruskean kontrasti osuu silmään. Paljon sitä kuluu, joten veikkaan, että 60 käyttökertaa, jonka valmistaja ilmoittaa, on varmaan mulla maksimi, mutta kahtellaan. Tää oli mulle uusi tuttavuus, jonka löysin blogien kautta keväällä ja olen ollut tyytyväinen tästä löydöstä.

    1. Joo, mä sain niitä testiin jo kauan sitten, mutta kun oli niin selkeet raidat, niin en oikeen saanut aikaan mitään ainakaan kuvassa hyvin näkyvää tulosta, joten postauksen tekeminen on venähtänyt… Nyt on tän päivän kampaajan jälkeen selkeesti vaaleemmat hiukset, joten yritän taas! 🙂

 4. Satu says: Vastaa

  Kiitos alekoodista 🙂 Tuli tehtyä tilaus, kun noita tuotteita harvoin alennettuna saa, saatikka noin hyvällä alennuksella! 50€ ilmainen postarirajakin tuli todella ylitettyä kun ilman alennusta klikkailin ostoskoriin yli satasen arvosta tavaraa 😀 Nyt mulle on tulossa kaikkia ihanuuksia, joita en malta odottaa <3

  1. Jee! 🙂 Ja todellakin, ihanuuksia. <3

Vastaa