Terkkuja Lontoosta!

london

On niin huono omatunto tän blogin päivitystahdin suhteen, että tulin ihan superpikaisesti täältä Google Campukselta Lontoosta sanomaan moikat lukijoilleni! Meillä ei ole hotellissa toimivaa wi-fiä tällä hetkellä, joten heti kun sellaisen jostain kahvilasta löytää, pitää aika käyttää tehokkaasti työntekoon. En ole pahemmin työmatkustellut aiemmassa elämässäni, joten olen ihan innoissani täällä. Kaikenlaista uutta olen päässyt tekemään (kuten kuvastakin näkyy), en tiedä onko se sitten hyvä vai huono asia, haha. Uusia ruokiakin olen päässyt maistelemaan, Lontoon ravintolatarjonta on huikea! Tää on mun toinen kerta Lontoossa, viimeksi olin täällä n. kuusi vuotta sitten lomalla.

Ikävää on kyllä viilettää vauhdilla kaikkien Benefitiä ja The Balmia myyvien liikkeiden ohi, kun ei ole ollut aikaa mennä sisään. Mutta vielä tänään YRITÄN ehtiä käymään Debenhamsilla (Too Faced!) ja huomenna pyörähtää Piccadillylla! Nyt väliviikolla asustamme Finsbury Parkissa (noin 15 min metromatkan päässä Piccadilly Circukselta). Viime viikonloppu meni Kemptonissa, torstaina otamme suunnaksi Milton Keynesin. Tänään on satanut ihan kaatamalla, mutta toivon todella, että viikonloppuna on yhtä hyvä sää kuin viime lauantaina täällä, eli täyttä arskaa ja joku +24.

Hyvää siis kuuluu tänne, Lontoo on ihana! Parempia postauksia tulossa ensi viikolla, kun palaan kotiin.

P.S. Mulla ei ole kameraa täällä mukana, koska, noh, en kuitenkaan ehtisi kuvata mitään. Snapchatiin (kissisheini) yritän sentään välillä jotain snäppejä ottaa.

2 Comment

  1. RuuRuu says: Vastaa

    Lontoo on kyllä sellanen et sinne pitää joskus päästä ihan ajan kanssa, vaikka pariks viikoks katselemaan kaupunkia läpi!

    1. Joo, shoppailuun tarttis aikaa! :’D Ehdin mä silti eilen hamstrata Batistea ja vähän muutakin. 😀

Vastaa