Parhaat punastumiset

Oon ihastunut poskipuniin nyt enemmän kun koskaan. Tai ehkä oon viimeinkin oppinut niitä edes vähän käyttämään? Poskipuna on nykyään mun meikkihetken lempparijuttu ja mun kasvot näyttää ihan tosi paljon erilaisilta punan kanssa kuin ilman! Edelleen mulla on vähän ongelmia sen annostelun suhteen, mutta yritän pysytellä parhaani mukaan siinä ”vähempi parempi” -tilassa.

Oon saanut ja ostanut nyt muutamia aika helmiä ja esittelen ne teille nyt.

Vasemmalta oikeelle, swatchit samassa järkässä:

Benefit Coralista
Chanel Joues Contraste Powder Blush, sävy 84 Accent
Lavera SoFresh Mineral Rouge Powder, sävy Cashmere Brown 03 (saatu)
IDUN minerals, sävy Smultron (saatu)

Nää kaikki on koostumukseltaan ihanan pehmeitä ja helposti levittyviä. Tästä rivistöstäni valkkaan joka aamu aina jonkun ihan fiiliksen mukaan, tykkään näistä jokaisesta todella paljon. Ovat kaikki vähän eri sävyisiä! Pientä kuultoa näissä on kaikissa ja tykkään siitä. Mulla ei ole poskipunan suhteen eriteltynä päivämeikkiä ja iltameikkiä, mutta tämä Chanel on silti ehdottomasti eniten iltameikkiin soveltuvin.

Tää Coralista on näistä mun uusin hankintani, kiitos taas mieheni Sephora-reissun. Ihanan persikkainen, tuo enemmän hohdetta kuin väriä, yliannostelun vaaraa ei tässä tosiaankaan ole! Tää rasiakin on niin söpönen. Joskus laitan sipaisun Coralistaa ja päälle vähän Laveraa, hienosti toimivat yhdessäkin.

Käytättekö te poskipunaa? Mikä on tän hetken lemppari?

36 Comment

 1. Lara says: Vastaa

  Mulla on kans jo jonkin aikaa ollut pieni poskipunaihastuminen päällä ja aina kosmehyllyjä kierrellässä hipelöin poskipunia, ne vaan on niin ihania! 😀 Tällä hetkellä on eniten ollut käytössä aika kesäiset sävyt, raikas koralli ja hento pinkki. Ehkä olis jo aika siirtyä vähän syksyisimpiin sävyihin 😀

  1. Koralli kyl toimii aina. <3

 2. Aina kun meikkaan kunnolla niin sipasen, mulla on joku iäisyyden ikänen bodyshopin puna jota käytän melkein joka kerta, ja jos vaihtelua haluan niin on lumpun vähän erivärinen, mut yleensä valkkaan just ruumiskaupan punan 🙂

  1. Ruumiskauppa :’D

 3. Mulla on tällä hetkellä eniten käytössä MAC:in Stay Pretty ja e.l.f:in Pink Passion, molemmat viileitä pinkkejä. Benefitin Coralista houkuttelisi kovasti, se olisi ihan uudenlainen sävy meikkikokoelmassani. …Eli siis yhtä kuin oikeutettu hankinta, vaikka oonkin asettanut pienen meikkiostoskiellon itselleni!

  1. MACin puniin en ookaan tutustunut! Vielä.

   Ja kyllä, Coralista on oikeutettu hankinta.

 4. Ah, toi Idun! <3

  Mun ihan supersuosikki on Zuiin Mango. Se loppuu kohta, apua. Mä en ole koskaan käyttänyt ennen yhtään poskipunaa loppuun asti!

  1. Zuiin punia oon katellut sillä silmällä!

 5. Elisa says: Vastaa

  Poskipuna on mulle ihan ehdoton, samoin kuin meikkipohja ja kulmat 🙂 Muuta en sitten välttämättä tarvitsekaan jos ei ole erityisempää intoa meikkailla. Mulla on Idunilta Hallon ja sekin on ihana! Noin muuten suosikkejani ovat Orgasm ja Gilda, molemmat Narsin.

  1. Niinpä!!

   Tohon Orgasmiin on ehkä pakko tutustua!

 6. Ilona says: Vastaa

  Ohhohhoo toi Chanel <3 Käytän poskipunaa, ja olen ehtinyt lyhyehkön innostuskauden aikana kerätä aika arsenaalin. Lempparit on MACilta, mutta myös Laveralla ja Lumenella on oikein toimivia ja ihastuttavia yksilöitä!

  1. Voihan MAC. Pitää kyllä tsekata se sitten joskus kun on taas rahaa. 😀

  2. Ilona says: Vastaa

   Teen sulle listan.

 7. Mohn says: Vastaa

  Poskipunat ON ihania! Tuosta nelikosta mun simääni hivelevät sävyiltään eniten Chanel ja Idun, ihania! Tämän hetken lemppariposkipunat itselläni ovat theBalmin Instainit mutta muitakin hyviä ja ihanan sävyisiä löytyy useampikin vaihtoehto.

  1. Mä toivon ja luulen, että mun kalenterista tulee jotain poskillekin sopivaa, tosin nestemäisessä muodossa…oon enempi puuteristen poskipunien ystävä.

 8. Anonymous says: Vastaa

  Poskipunaa opin käyttämään muutama vuosi sitten. Ja onhan sillä vaikutusta siihen miltä meikki kokonaisuudessaan näyttää, en osaisi olla enää ilman 🙂 Lemppareita on itse asiassa kaksi: Youngbloodin jauhemainen mineraaliposkipuna sävyssä Sherbet, ihana hohdemainen korallinen puna. Sekä Diorin poskipuna sävyssä Happy Cherry. Tällä hetkellä on käytössä Dior. Ja hyvällä omalla tunnolla voi ostaa arvokkaampaakin kun nämä kestää käytössä aivan tajuttoman kauan!

  1. Mulla on yks töistä saatu Dior tuolla jemmassa, semmonen korallinen myös!

 9. Minä olen totaalinen poskipunafanaatikko! Tykkään laittaa ensin hieman voidemaista punaa alle ja puuterista päälle, jotta väri säilyy kasvoilla pidempään. Mulla vähän vaihtelee kausittain, että minkä sävyisiin puniin olen milloinkin erityisen ihastunut, mutta kyllä mun kestosuosikkeja ovat kaikki roosan sävyt. Sopivat oikeastaan meikkiin kuin meikkiin.

  1. Mä en oo oikeen voidemaisten punien ystävä…helposti rasvottuva iho ei sovi niiden kanssa. 🙁

 10. Käytän, ikuiset lempparit: Nars Orgasm, Dior Rosy Glow ja Zuii Peach, niin ja uusimpana Clarinsin Tawny Pink.

  1. Mulla on toi Rosy Glow kans. 🙂

 11. MS says: Vastaa

  Mä RAKASTAN poskipunia! Sen huomaa myös kun kaivaa mun meikkivarastoja 😀 Tuo Benefitin Coralista mun on pitänyt hankkia monesti, mutta aina se on jäänyt. Otan sen nyt asiakseni! 😀 IDUNin poskipunan sait mut myös haluamaan, kiitos vaan 😉 Chanelin ja Laveran poskipunia multa löytyykin.

  1. Olepa hyvä! 😀

 12. Oon myös poskipunien fani, laatikoista löytyy ties mitä luksusta mutta silti usein käteen osuu helpoin poskipuna ikinä. Marketeissa varmaan vitosen maksava Rimmelin Santa Rose!

  1. Peukku sille!

 13. Salka says: Vastaa

  Zuiin peach on mun suuri suosikki, vitsit mikä pigmentti ja kestävyys! Mua ärsyttää punat, jotka päivän mittaan vaan haihtuvat poskilta, Zuii ei sitä tee 🙂 Tosin, olen aivan rakastunut Jane Iredalen Whisper poskipunaan, jossa on aitoa kultaa mukana! Se kimaltaa levitysvaiheessa tolkuttoman kauniisti mutta ei kuitenkaan jätä joulupallofiilistä 🙂 Kestävyys ei vaan vedä vertoja Zuiille, mutta annan sen anteeksi! Poskipunan sävyä on kyllä mukava vaihdella fiiliksen mukaan..sitten kun, kröhm, oppisin vielä annostelemaan sitä maltilla..^_^

  1. Zuii kiinnostaa mua ihan kybällä. Ja luonnonkosme nyt muutenkin…

 14. Oih, poskipunat <3 nää sun omat on kaikki tosi kauniita. pitäisi itsekin haalia vähän eri sävyisiä, jotenkin tulee ostettua niitä saman sävyisiä aina :p tän hetkinen suosikki on jane iredalen PurePressed Blush, sävy Whisper.

  1. Joo, muakin korallin sävyiset vetää puoleensa. Just eilen MACilla ihastelin muutamaa…

 15. Anonymous says: Vastaa

  Ikää 35 ja löysin ”jo nyt” poskipunat… 😀 Alku tuntui hakuammunnalta ja ostinkin sitten tosi varovaisesti ekat punat kokeiltavaksi, Yves Rocherilta, vau. Tilasin samalla myös poskipunasiveltimen ja onneksi lemppasin sen pian ja ostin laadukkaamman, koska käytön miellyttävyys parani heti ja lisäksi jälkikin on nätimpi. Ehkä poskipunatraumani johtuvat väärän sävyisistä ja huonolla siveltimellä varustetuista punista. Enivei, poskipunahan tekee ihmeitä tällaiselle kalmankalpealle lärville! No, onneksi vanhana oppii edes jotain uutta. 🙂

  1. No oon mäkin löytänyt nää vasta ihan äskettäin! Siis silleen kunnolla.

  2. Ja mikään vanha!!!!!

 16. Emma says: Vastaa

  Mun koralli-innostus ei ota loppuakseen joten toi Coralista on kyllä saatava. Mun ikisuosikki on Narsin Orgasm joka sopii kaikille ja kaikkiin tilanteisiin, ihan täydellinen 😀 theBalmin HotMama on kuulemma lähes dupe sille ja Sleekin Rose Gold on kans aika lähellä, sekin mulla on (yllätys yllätys). Viime aikojen yllättäjä on Essencen kahen pennin Babydoll, joka on todella hyvälaatuinen ja nätti ”yleissävy”, sopii melkein minkälaisen meikin kanssa tahansa 🙂

  1. Joo toi Coralista on kyllä ihan megakiva. 🙂

 17. Shu Uemuran sellainen yksi korallisävy jonka olen saanut tuliaisena Hong Kongista. Ja sitten Daniel Sandlerin Watercolour sävyssä Gentle. Ihan hirveästi kiinnostaisi myös The Balmin paletti How bout them apples.

  1. Mä en oo tutustunu Shu Uemuran meikkeihin lainkaan!!! Ripsientaivuttimet kävin aikoinaan Lontoosta ostamasta, mutta oli vähän jotenkin pelottavan hieno kauppa. 😀

Vastaa