Marraskuun loppuneet

Marraskuun loppuneet

Ihan ensin: Kyllä, mulla on huono omatunto ja vitutus sen suhteen, miten paljon roskaa mä tuotan tähän maailmaan. Siis en pelkästään kosmetiikan osalta, vaan ihan kaiken. Meidän kahden hengen ja ziljoonan eläimen talous tuottaa ihan liikaa jätettä päivittäin!!! Onneksi meidän taloyhtiön roskishuoneessa on todella pätevä määrä lajittelupönttöjä ja me lajitellaan kaikki. Siis tarkoitan että IHAN KAIKKI, myös rahkapurkeista revitään kannet irti. Mutta, vituttaa silti. Ja etenkin näiden loppuneet tuotteet -postausten aikana mietin tätä, koska onhan tää ihan sairasta. Mä pyrin kuitenkin käyttämään kaikki purkit ja putilot loppuun ja jos jostain en tykkää, pyrin saamaan sen eteenpäin jollekulle, joka tykkäis. Aika vähän siis heitän roskiin pilaantunutta tai mulle sopimatonta kosmetiikkaa. En kuitenkaan haluais mitenkään liikaa puolustella tai selitellä, todellakin myönnän, että paremmin vois elää ja olla. Ja suihkugeelien suhteen olen tosi tuhlailevainen, suorastaan läträän niillä. Ei hyvä.

Mutta kyllä vaan marraskuussakin loppui tuotteita. Ja yksi hajosi. Tässä tarkemmat esittelyt ja lyhyet mielipiteet loppuneista:

Marraskuu

Kérastasen Bain Volumifique -shampoo on tarkoitettu ohuille hiuksille ja tää on yks mun lempparishampoista, on ollut tätä aiemminkin. Tuoksuu ihanalta, tekee hiuksista puhtaat ja pehmeät. Kérastasen KAIKKI kokeilemani shampoot ovat kyllä olleet hyviä, suosittelen lämpimästi.

Naturaliumin vadelman tuoksuisesta suihkugeelistä kirjoittelinkin ihan vasta äskettäin täällä. Tätä tuli käytettyä vähän tuhlailevaisestikin, mutta mulla oli myös vaikeuksia saada tästä pullosta pientä määrää ulos?! Tykkäsin tästä kuitenkin, ja onneksi mulla on tätä pari muun tuoksuista vielä jemmassa.

Sephora Monoï -käsisaippuan ostin Palmasta ja vaikka nää Sephoran tuoksut on ihan ookoo, niin jotenkin tää alkoi tökkiä. Tässä on kyllä semmonen lomafiilis-tuoksu, mutta jotenkin vaan vähän kyllästyin. En mä täällä loppuneissa tuotteissa normaalisti käsisaippuoita esittele, paitsi tämmösiä ”erikoisempia”, olkoon tää nyt sellainen. En kyllä näitä aio enää ostaa, ellei sitten joskus reissussa tarvitse (vihaan hotellien huonoja saippuapaloja).

Marraskuu

Lumenen vedenkestävä silmämeikin puhdistusaine on mun lemppari! Pitäis ostaa uus tilalle! Tää puhdistaa parhaiten, ei ärsytä silmiä, sopii pidennyksillekin, vaikka tässä kyllä jotain mineral oilia on? En tosin tällä itse pidennyksiä kyllä hinkkaakaan, mutta luomivärit ja sen sellaiset poistaa hyvin.

LV:n hoitava käsivoide oli ihan hyvä. Tuoksuton ja sellanen aika neutraali tuote, mut sellaset on usein käsille just parhaita, etenkin näin talvisin kun kädet on välillä ihan haavoilla. Ei mitään pahaa sanaa sanottavana tästä ja LV:lla on tosi paljon muutakin hyväksi todettua.

Marraskuu

Caudalíe Vinosource moisturizing sorbet tuli Lookfantasticin boksista ja kirjoittelin siitä täällä. Mun iso iso iso rakkaus!!! Tilasin ison tuubin just ja odotan kuumeisesti koska se tulis! Paras kosteusvoide kasvoille!

Anewin silmänympärysvoiteestakin olen kirjoitellut täällä. Tässä korkissa on erikseen heleyttävä voide, ja sitä on vielä jäljellä, mutta tämän kosteuttavan ”perusvoiteen” käytin. Oikein hyvä.

Sit tää V10Plus Ceramide Serum. Tunnen paljon ihmisiä, jotka rakastavat näitä japanilaisia seerumeita. Olen kokeillut muutamia, mutta en vaan tajua. Ja tätä nimenomaista seerumia en ainakaan tajua, sillä ehdin käyttää tätä pari kertaa, kun se jo hupeni! Siis katosi! Hävisi! Kuvassa näyttää siltä, että sitä on vielä paljon pohjalla, mutta kuva hämää, sitä on tuommoinen klöntti pullon etuseinämässä. Ei mulla oo tästä oikeen mitään sanottavaa, kun loppui ihan itsekseen. Tai sit asialla on ollut meillä todistetusti asuva kummitus, käyttää mun seerumeita perkele!

Marraskuu

Batisten uutuuden, heavenly volume -kuivashampoon ostin I love Me -messuilta edulliseen hintaan ja nysse sit loppu. Mut eipä hätiä mitiä, on jo pari uutta jemmassa! Mutta siis korvasko tää nyt sen toisen tuuheuttavan kuivashampoon, XXL Volumen? Tällaista huhua kuulin. Mielestäni tää ei ole parempi kuin XXL, mutta taattua Batiste-laatua kuitenkin.

idhairin fixit inplace -minilakka ei oikeastaan edes loppunut kokonaan, suutin meni niin lopullisesti tukkoon, etten vaan saanut sitä millään konsteilla enää auki. Onneksi jäi kuitenkin hyvin vähän käyttämättä. Ihan hyvä lakka, kulki kätevästi käsiveskassa mukana.

Marraskuu

Hei apua kun tästä postauksesta onkin tulossa pitkä, jaksaako kukaan ees lukea? Noh, IDUN Mineralsin maailman paras meikkipohja loppui, perhana!! Mulle paras on sävy SVEA, joka on warm medium. Kauan tää kestikin, yli vuoden päivät melkeinpä jatkuvasti käytettynä. Ihan sairaan hyvä, ei oo parempaa mineraalipohjaa maan päällä.

PAITSI ETTÄ on kyllä tosi kova haastaja tämä Everyday Mineralsin meikkipohja! Tällaisen näytteen sain muun tilaukseni yhteydessä, mulle erittäin täydellisesti sopivassa sävyssä golden beige 3W. Ja tämä on lajiltaan jojoba (valikoimassa on siis kolme erilaista pohjaa), joka on ihanan pehmeä ja kosteuttava iholla. Pitäis testata tätä vielä enemmän kuin tämä kolme kertaa, mutta kyllä, tää on jos ei yhtä hyvä niin ainakin melkein yhtä hyvä kuin IDUN! Hämmästyttävää.

Marraskuu

Miramen kynsilakanpoistoaine on paras. Piste.

Basiron AC on mun vakkarivoide, ostan uuden aina ennen kun edellinen ehtii loppua. Ilman tätä mun naama olis täynnä näppylää. Apteekista.

Marraskuu

Noniin, tästä The Body Shopin mango body mististä riemuitsin täällä, mutta lyhyt oli se riemu, koska tiputin tän meidän parketille jo ENNEN ENSIMMÄISTÄKÄÄN KÄYTTÖKERTAA! Itku meinas päästä ja ruikutin asiasta instan puolella tottakai. Noh, parketti tuoksuu hyvältä edelleenkin.

Anastasian Brow Wiz -kulmakynä sävyssä medium brown oli tosi hyvä, mutta loppui nopeasti?! Se purkkiväri kun kestää varmasti koko loppuiän! Kynän toisessa päässä on harja, mikä on tosi jees. Tämä on siis sellainen kierrettävä kynä, ei teroitettava. Ostaisin uudelleenkin, pidin tästä paljon.

Lepetto -tuoksu ei herättänyt ihan hirveesti mitään tunteita. Aika voimakas, mutta ihan ookoo.

Oliko näissä jotain kiinnostavia? Tuttuja?

Osa postauksen tuotteista saatu blogiin.

26 Comment

 1. Repetto 🙂 Moni katsoo, että se on ällällä, mutta se on ärrällä 🙂

  Voi tuota sun TBS:n suihketta 🙁 höh.

  1. Aijaa. 😀 😀

 2. Kata says: Vastaa

  Mirame on kyllä paras, halpa ja helppo ostaa! Mun mielestä ois hölmöä tuhlata kynsilakanpoistoaineeseen paljon rahaa, kun tehokkaan poistoaineen saa Prismasta parilla hassulla eurolla! Mutta mieltymyksensä kullakin 🙂 Muita tuttuja on Basiron voide. Mun tekis mieli kokeilla mineraalimeikkiä keväämmällä tai viimeistään ensi kesänä. Tuo Idun voisi olla hyvä vaihtoehto 🙂

  1. Joo todellakin on paras. Oon monia kalliimpia kokeillu eikä vaan oo mikään näin hyvä!

   Oi suosittelen mineraalimeikkejä! <3 IDUN minerals on parhautta. <3 Mutta ehdottomasti kannattaa tutustua myös tähän Everyday Mineralsiin, etenkin toi jojoba-pohja on ihana!

 3. Samaa mieltä Miramesta, mä oon jo vuosia sitten lopettanut muiden kynsilakanpoistoaineiden käytön.

  1. Jep, samma här!

 4. Liisa says: Vastaa

  Lepetto :’D <3

  1. ELÄPÄ NAURA SIELLÄ!

 5. Mulla hajos toi Brow Wiz ihan täysin, korkki halkesi ja sit se harjaosa lähti irti. No, käyttelen nyt sit sellasena kälysen näkösenä loppuun 😀

  1. Höh 🙁 Joo vähän hepposelta se kyllä vaikuttiki…

 6. nea says: Vastaa

  Jaksoin lukea! Jostain syystä nää loppuneet -postaukset on vaan kivoja 🙂

  Voi body mist, tollaset kyllä harmittaa!

  Mulla on hyvin vaalea (muttei vaalein) Idun jäänyt nyt ihan käyttämättä kun yllättäen keksin alkaa sekoittaa Rimmel Lasting Finish (liian vaalea ja jopa peittävä) Nude Perfection Glow Foundation (liian ohut ja kevyt) kombon – perfect 😀

  1. Joo, harvemmin mä onnistun ihan tälleen kämmimään! :/

   Sekoitteluhan on just parasta! <3

 7. Marjo k says: Vastaa

  Hymyilytti tää postaus… 🙂
  Ai että itsestään tyhjenevä seerumi 😀 ja tuoksuvat parketit! Anteeksi tarkoitus ei ole olla vahingoniloinen 😀

  1. Heheh.

 8. Riikka says: Vastaa

  Kertoisitko lisää tuosta Everyday Mineralsin pohjasta. Kävin kyllä heti tilaamassa näytteitä. Haussa on edelleen hyvä pohja rasvoittuvalle iholle = liejuilmiö….

  1. No mä oon kans näiden näytteiden kautta kokeillut jojobaa ja sit semi-mattea. Molemmista pidän, mutta tykkäsin tosta jojobasta enemmän! Mullakin on liejuilmiötä ja eihän nää koko päivää mattana ihoa pidä, mutta jotenkin toi jojoba vaan toimi mun iholla paremmin ja levittyi tasaisemmin.

   1. Riikka says: Vastaa

    Oolrait! Tilasin näytteitä jojobasta ja mattesta. Alkoi kyllä kiinnostaa aika moni tuote noilta sivuilta 🙂 Esim. multitasking peiteaine… Jään innolla odottelemaan näytteitä, kiitos vinkistä!

    1. Matte vai semi-matte? Siitä täys matasta ei ookaan kokemusta, mutta varmasti on sekin hyvä, etenkin tosi rasvoittuvalle iholle. Mua vaan talvella vähän epäilyttää tommoset täysin matat, kun kasvoissa on muutamia kuivia kohtia. Mutta laitahan käyttökokemuksia tänne! 🙂

     1. Niin ja mä muuten tilasin poskipunan (ja niitäkin näytteinä myös muita sävyjä!) ja poskipunasiveltimen. 🙂 Pitää tehdä postausta jahka ehdin!

     2. Riikka says: Vastaa

      Ajattelin testata koko mattaa 🙂 Käytätkö muuten alla jotain pohjustajaa?

 9. LauraL says: Vastaa

  Hyvin huomaa kaiken roskan määrän kun aloin kierrättään muovipakkauksetkin, hitto mikä määrä ennen meni kaatopaikalle. Enää en osta metallikippoisiatuikkujakaan vaan täytettäviä lasi/muovikipollisia. Kerään kaikki kynttilän jämätkin että saan sulateltua niistä ite uusia kynttilöitä.

  Täytyis laittaa toi Everyday Minerals testaukseen 🙂

  1. Niinpä!! Ja opin muuten, että kosmetiikassa käytettävä lasi ei sovellu kierrätykseen, vaan pitää laittaa sekajätteeseen 😮 !

 10. Tuo muovijätteen määrä on kyllä ihan hirveää ihan yleisesti ottaen :/.
  Mekin ennen kierrätettiin muovit erikseen, kun kaatopaikalla oli oma piste muoveille, mutta kun jätteenpolttolaitos valmistui, niin piste poistui ja muovit pitää laittaa nyt normijätteen sekaan, joka menee poltettavaksi :(.
  Aina tosiaan kuukauden lopussa tuo konkretisoituu, kun heittää nuo tyhjät muovit menemään…

  Mutta hyvin sulla edelleenkin loppui tuotteita :o. Oon kyllä kateellinen :D.
  Kératasen shampoot ja hoitoaineet ovat kyllä tosi hyvin sopineet myös mun hiuksille, tuokin volume-shampoo on mulla käytössä :).
  Ja Caudalie-minituubi mullakin odottaa kunnon kokeilua ja käyttöä, ekä kokeilu oli kyllä positiivinen!
  Tuo TBS mistin kohtalo, voi itku :'(

  1. Mua jotenkin naurattaa, et sä oot kateellinen, kun tuotteita loppuu paljon. 😀

   1. No tuo on ihan älytöntä, että sulla loppuu noin paljon purkkeja monta kuukautta peräkkäin :D.
    Mitä mä oikeen teen väärin, kun mulla ei vaan tunnu millään loppuvan nyt mikään, vaikka kuinka yritän :p.
    Tai ehkä mun pitäis vaan joku ostolakon tapainen pitää oikeasti, niin huomaisi ne vähäisetkin loppuneet tuotteet :D.

    1. No voin kertoo että tässä kuussa ei lopu näin paljon! 🙂

Vastaa