Ihan mun juttu!

essie treat love & color

Essie Treat Love & Color

Olen aiemminkin täällä blogissani hehkuttanut tällaisia kynnen sävyä viilentäviä kynsilakkoja ja enpä siis suotta riemastunut, kun essie, tuo yksi lempparikynsilakkamerkeistäni, toi kauppoihin nämä Treat Love & Color -lakat, jotka siis juurikin ovat sellaisia kynnen sävyä kaunistavia! Sen lisäksi ovat myös hoitavia ja tarkoitettu helposti lohkeileville ja liuskoittuville kynsille. Kollageeniuutetta sisältävät lakat kosteuttavat ja suojaavat kynttä.

essie treat love & color

Sävyjä on neljä eri: 01 treat me bright, 02 tinted love, 03 sheers to you ja 04 laven-dearly. Ja näistä ymmärtääkseni sheers to you ja tinted love ovat uutuuksia, olivat kaupoissa tammikuussa.

treat me bright

Tässä yllä sävy treat me bright, joka on valkoinen, joukossa sinistä helmiäistä, joka kirkastaa kynttä.

tinted love

Tässä tinted love, ihanan pehmeä persikkainen joka sisältää persikkaisia, hohtavia pigmenttejä.

sheers to you

Tämä hennonpinkki sävy on sheers to you, supersöpö! Tällä saa kynsille sellaisen kivan ”ranskalainen manikyyri” -lookin.

laven-dearly

Ja tässä mun lemppari laven-dearly, joka neutraloi parhaiten kaikki kellertävät ja epätasaiset sävyt kynneltä ja sisältää laventelinvioletteja pigmenttejä.

Mä tykkään vähän överikäyttää tätä, eli laitan kaksi-kolme kerrosta, mutta yhdelläkin kerroksella näillä lakoilla saa nätit kynnet! Tässä siis laven-dearly:

laven-dearly

Päälle voi huoletta laittaa pikakuivattavan lakan, mutta nämä kuivahtavat itsekseenkin ilahduttavan nopsasti! Aluslakkaahan nämä eivät tarvitse lainkaan.

Oliko nää essien lakat teille tuttuja? Elevenin valikoimasta löytyy näköjään tällä hetkellä näistä kaksi, hempeät sävyt sheers to you ja tinted love. Suositushinta näille lakoille on 15,90 euroa, Elevenillä nämä hieman edullisemmin.

Essie Treat Love & Color

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Tuotteet saatu blogiin.

8 Comment

 1. RuuRuu says: Vastaa

  Onpas suloiset! Ehkä hankintalistalle 🙂

 2. Mulla ei meinannut kuivua mikään sävy ei millään, ei edes yksi kerros, jos laitoin kaksi ne ei olisi ollut viikon päästäkään kuivat. Jouduin laittamaan pikakuivattajaa päälle ja silti lopputulos oli jotenkin ”nahkea”. Mietin, että olikohan mulla maanantaikappaleet, mutta että kaikki? Joten eka kokemus oli, että inhoan. Se, että tuote ei kuivu on anteeksiantamatonta. 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   No onpa outoa!! Mulla kyllä kuivui, ihan nopsasti vielä! Usein kyllä laitan silti pikakuivattavaa päälle, koska se on vaan tapana! 😀

   1. Kissis says: Vastaa

    Mutta niin, ei mulla tullut nahkeeta lopputulosta Seche Vitella!

    1. Joo no oli tosi kummaa, en oikein usko, että kaikki neljä olis maanantaikappaleita, ehkä mun kynsien ja noiden kemiat ei vaan kohdanneet. 😀

     1. Kissis says: Vastaa

      No ei voi olla kaikki maanantaikappaleita! Mutta on nää jänniä juttuja, aiemminkin ihmetellyt miten joillain joku lakka toimii ja toisella ei sit ollenkaan. Tai et pikakuivattaja kaverilla kutistaa lakan ja kun ite kokeillu samaa lakkaa ja pikakuivattajaa niin ei käyny tommosta.

 3. Mulla mitkään nudet ei näytä hyvältä, vaikka voisi kuvitella että mätsäis näiden valkoisten nakkien kanssa! Omat sormet näyttää nudeissa niin… kuolleilta :’D

  1. Kissis says: Vastaa

   Haha, joo, tietty nudet on parhaimmat vähän ruskettuneissa nakeissa :’D

Vastaa