Pettymysten poskipuna

No nyt hei viimeinkin juttua tästä Benefitin uudesta poskipunasta, GALiforniasta! Instagramin puolella tästä intoilin hyvin pian tän ostettuani, mutta en vielä reissussa tätä kokeillut. Ostin tän siis tosiaan menomatkalla Seychelleille, Abu Dhabin kentältä (miks kaikki matkat nyt tuntuu menevän Abu Dhabin Benefit-pisteen kautta, noh, ei toki haittaa), ja enpä tosiaan siinä kiireessä ehtinyt edes swatchailemaan, nappasin kätöseen ja kiikutin kassalle vaan. En ollut lukenut tästä mitään arvosteluja, tää ihana korallinen puna sopi mun punakokoelmaan erittäin hyvin, vaikka toki näitä korallipunia on ”jokunen” päässyt kertymäänkin. Ja onhan tää ihan sikanätti!!! Ja olen ikuisesti sitä mieltä, että koralli on paras sävy poskipunissa ja käytän varmasti kaikki korallipunani loppuun.

Paitsi en ehkä tätä. Sillä kuten eräs lukija tuossa jo ehti aiemmassa postauksessa todeta, niin eihän tää puna toimi lainkaan. Päällä on supernätti hilekerros, jonka pyyhkäisee kerralla pois ja sitten olettaisi siveltimeen tarttuvan jotain korallin sävyä, mutta ei. Ei tartu mitään! Hinkkaan ja hinkkaan mutta mitään ei irtoa. Toki ensin mietin, että onko mulla vaan sen verran rusketusta, että siksi tää ei näy, mutta ei tästä siveltimeenkään irtoa mitään. Tää eroaa Benefitin punista todella hurjasti, sillä siinä missä ainakin useimmissa on puuterinen kerros josta lähtee sävyä, tämä on kivikova. No siis joo, Rockateurkin on kova, mutta ei näin kova! En ole tätä pintaa raaskinut vielä lähteä raaputtamaan, mutta ehkä se pitää testata.

Pettymysten puna, siis, tämä GALifornia. Nätti tää silti on, ihanin kansikin tässä, ja koska keräilen näitä, niin varmasti tän säilytänkin kokoelmassani, mutta ei tällä käyttöä ole. En siis voi suositella tätä hankkimaan, valitettavasti. Coralista sen sijaan on ihana, toinen mulla sitä menossa! Eli jos Benefitin tiskiin jossain törmäätte, niin kyllä tosiaan ko. merkiltä löytyy niitäkin poskipunia, joita kannattaa itselleen ostaa.

Onko teillä Benefitin punia ja mikä/mitkä lemppareita? Tai ihania korallipunia muilta merkeiltä?

EDIT: Hinkkailin varovasti poskipunan pintaa ja viimeinkin sain hieman sävyä tarttumaan siveltimeen. Ei tää siis ihan mahdoton ole! Suosittelen silti esim. Coralistaa.

14 Comment

 1. OutiS says: Vastaa

  Harmittaa sun puolesta, että tuli hutiostos. Meidän blogiseuraajien kannaltahan tämä on hyvä ostos, osaamme nyt välttää ko. poskipunaa. On tässä kuitenkin kaunis rasia ja ihana tuo kuvio poskipunan pinnalla, jos yhtään lohduttaa. <3

  1. Kissis says: Vastaa

   Niinpä, kyllä se vähän lohduttaa. :’) Toivon, ettei tää kova linja jatku Benefitin punissa!

 2. Sissi says: Vastaa

  Mööh. Moni kakku päältä kaunis:P

  1. Kissis says: Vastaa

   No älä.

 3. No höh. Tämä on ollut mun ostoslistalla, mutta eipä ole enää. 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Tein tohon pienen editoinnin, eli kyllä tästä vähän sävyä saa irtoamaan, kun pintaa hinkkaa. Onhan tää syvällä oleva puna vähän hankala muutenkin siveltimien kannalta.

 4. Pöh, miten noin kaunis voi olla noin huono? BUU!

  1. Kissis says: Vastaa

   No äläpä 🙁

 5. Kaunis koriste:)

  1. Kissis says: Vastaa

   No nii-i. Vähän tosiaan sain sävyä tästä irti kun hinkkasin/kulutin pintaa, mutta en silti suosittele tätä hankkimaan.

 6. Katiska says: Vastaa

  Heipsan!
  Tätä postausta odottelin.. Oon kans tosi pettyny Galifornia punaan. Aluksi ajattelin, että osuipa maanantaikappale kohdalle. Tätä testattiin mulle ja väriä meinaa tuli kunnolla, olin aika omena-oo. Muistelin että Sephoran myyjätypy laittoi tätä mulle pikkusiveltimellä ja nyt olenkin käyttänyt napakkaa varjostussivellintä (ja hinkannut kunnolla) ja näin saan väriä irti paremmin. En saa omasta poskille mitään jos sudin pehmeellä poskipunasiveltimellä.

  Oon käyttäny myös luomivärinä, ihan jees. Muut Benefitin poskipunat on ihan erilaatuisia kuin tämä (Bella Bamba lemppari). Hei ajatellaan positiivisesti, eipä tuu poskipunapelle övereitä.

  1. Kissis says: Vastaa

   Haha, joo, ei oo överivaaraa! 😀 Mun pitää testata tätä kans jollain napakalla siveltimellä, semmosilla on vaan ärsyttävää levittää poskipunaa kun jälki ei oo niin pehmeetä 🙁

   1. Katiska says: Vastaa

    Real Techniques contour brush toimii kohtalaisesti, sais olla inan napakampi. Naureskelin siskolle et juuriharjalla sais varmaan väriä irti ja punaa poskille kivasti. En tajua mikä versio sillä myyjällä oli kun sipas vaan ja oli hyvä. Onkohan valmistusvaiheessa prässissä ollu liikaa poweria ja kuluessa vasta alkaa toimimaan? Sitä odotellessa.. 🙂

    Laitoin jo Benefitille palautetta (lue: keuhkosin suomalaisia voimasanoja kirveen heilutuksen kera). Nyt sit odotellaan vastausta. Pistän vaikka sulle mailia jos kiinnostaa tietää heidän kantansa asiaan, jos nyt uskaltavat vastata 🙂

    1. Kissis says: Vastaa

     Heh, joo, todellakin kiinnostaa! 😀

Vastaa