Tylsä kiva päivä

Tänään on maailman tylsin mutta just siks niin kiva päivä. En oo nimittäin tehny oikeestaan yhtään mitään. En oo käyny ollenkaan ulkona. Heräsin puoli kaksi ja siitä lähtien oon hengannu tietokoneella ja välillä jossain muussa huoneessa. Selailin H&M:n kevätkuvaston läpi ja revin irti parit sivut, joissa oli jotain kiinnostavaa. En kuitenkaan jaksanut tehdä tilausta. Kamalaa, ei vielä voi päättää, millaisiin bikineihin haluaa kesällä pukeutua!
Kutsuttiin illaksi pelaamaan pokeria, mutta en jaksa lähteä, kirja kiehtoo nyt enemmän. Ja ehkä voin ummistaa silmänikin hetkeksi. Olen näköjään myös lomalla urheilemisesta mutta ihan sama. Kai sitä ehtii myöhemminkin. Ehkä huomenna. Ehkä ei.

Yks tällanen totaalilaiskottelupäivä lomaviikossa on ihan fine. Huomenna pitää kehittää jotain äksöniä. Mun ei pitänyt tänään edes blogata, mutta kappas vaan. Nyt vetelen ton kuvassa näkyvän jäden naamariin (se on ihan löllöä jo) ja meen peiton alle kirjan ja Reiskan kera. Arrivederci!

P.S. Muistakaa osallistua arvontaan!!! Se huulikiilto on MAKEE (mulla on oma). Huomenna päättyy.

8 Comment

 1. Itsellä menee kyllä totaalilaiskotteluun hermot. Huhhuh, tulis jo kunnon arki!

 2. Oon iteki tosi huono kotilomailija -> en ees tykkää pitää lomaa, jos sillon pitää olla vaan kotona. Mut johonkin pitää nyt näitä lomapäiviä tuhlata eikä oo varaa tai mahdollisuuttakaan nyt lähtee mihkään.

 3. Nina says: Vastaa

  Oi tuollaiset päivät on ihan parhaita, silloin kun niitä on vain se yksi. Pidempi yöpuvussa löhöily alkaa ahdistaa 🙂

 4. No sanopa muuta! 😀

 5. Miia says: Vastaa

  helvetti miten ihana hiiri! haluan kanssa!

 6. Miia: Haha! Ostin ton huuto.netin kautta uutena joskus ikuisuus 6 vuotta tms. sitte. Se on jopa ihan hyvä.

 7. Miia says: Vastaa

  Tylsää. Täytyy etsiä japanista samanlainen, luulisi että sieltä löytyy.

 8. No Japanista luulis joo löytyvän! 😀 + kaikkee muuta törkeen ihanaa.

Vastaa