Tammikuun tyhjentyneet

Tammikuun tyhjentyneet

Vähän masentavaa nyt tehdä tätä (rumaa) postausta, kun oon (taas) kotona kipeenä. Oikein pelästyin, kun katsoin aamulla kuumemittaria, en oo ollut 39 asteen kuumeessa sitten ala-asteiän, kun mulla oli keuhkokuume. Mutta pakkohan nää tyhjentyneet purkit on saada ilmoille teitä hulluja varten, jotka näistä postauksista tykkäätte!

Tammikuun hiustuotteet

Aloitetaan loppuneista hiustuotteista! Batisten kuivashampoo tuoksussa ”bloom” oli erittäin hyvä. Kaikki Batisten kuivashampoot ovat hyviä. Maailman paras kuivashampoo, edelleenkin.

Rock your hair -sarjan Bombshell Big Hair Powder on mulla ollut käytössä, hetkinen, tein postauksen tästä sarjasta noin kaksi vuotta sitten, joten kaksi vuotta olen tätä käyttänyt. En kylläkään ihan yhtäjaksoisesti, vaan on mulla muitakin hiuspuutereita ollut välillä käytössä. Tää oli kyllä todella hyvä hiuspuuteri. Ja nätti kuin mikä! Olen muuten täällä blogissani arponutkin tällaisen.

Tigi Catwalkin Headshot -shampoo loppui paljon aikaisemmin kuin hoitoaine ja hitto että mua ärsyttää, kun mulla kuluu shampoot aina niin paljon nopeemmin kuin hoitsikat! Tämä oli oikein hyvä. Vaahtosi hyvin, pesi hyvin, tuoksui hyvältä. Tätä hoitoainetta käytän siis edelleen.

Loppuneet ihotuotteet

Kosteusvoidepuolelta loppui mun käsivoidesuosikkini Lushin Dream Cream, josta postaus löytyy täältä. Pitäis käydä ostamassa tätä lisää, rakastan tätä.

Lumenen Bright Now Vitamin C Shine Control Cream-Gel valitettavasti loppui myös, tämä on ihan ylihyvä. Toimi meikin alla ja piti kiiltoa kivasti kurissa. Nyt mulla ei olekaan enää mitään päiväkäyttöistä kosteusvoidetta Lumenelta, nyyh.

Easytattoota loppui taas, koska tatskaprojekti(t) vielä meneillään. Näitä purkkeja tyhjenee nyt tässä huushollissa ihan koko ajan. Todella hyvä tatskavoide, tatuoijalta olemme tätä ostaneet. Tekee kosteutetun ja suojaavan kalvon tatuoinnin pinnalle, joten ei ole vaatteet ihan voidemöhmässä.

Loppuneet iho

Batsin dödö loppui ja tää oli kyllä kauan käytössä ja osittain vähän unohtunutkin. Ei oo mulle kuitenkaan ihan riittävän tehokas, joten en tätä enää osta.

Jane Iredalen Botanical Makeup Removerin sain joskus ex-duunista ja säilöin tätä kai vähän liian kauan, koska teho oli aika heikko. Pienemmät silmämeikit tällä kyllä poisti, mutta siinäpä se. Käytin kuitenkin kiltisti loppuun, vaikka inhosin tän kukkaistuoksua! Kiva oli päästä tästä eroon.

Loppuneet silmämeikki

En tiedä, miten oon saanut tuon Urban Decayn Primer Potion -tuubin tuohon kuntoon, mutta tuo oli käytössä vuosia ja tottakai sormet oli aina ihan möhmässä käytön jälkeen. Anteeksi, jos joku järkyttyi. Hyvä on tämä pohjustaja, mutta mulla on nykyään niin rasvoittuvat silmäluomet, että tekis mieli kokeilla jotain muutakin. Mulla on kuitenkin jo uusi tuubi tätä nyt menossa.

Näytteenä joskus sain saman, mutta kimalletta sisältävän SIN-pohjustajan ja tää ei toiminut sitten ei ollenkaan. Luomivärit oli luomivaossa jo tunnin päästä.

Loppuneet meikit

Maybellinen Brow drama -kulmageeli sävyssä dark brown oli ja on edelleenkin todella hyvä, mulla on tällainen uusi jemmassa.

Benefitin Fake Up -peitevoide tuli vuosi sitten joulukalenterista ja tällainen on mulle jossain matkalla isossa koossa, tässä samassa sävyssä medium. Täydellinen silmänalusille, etenkin näin talvisin, koska sekä peittää että kosteuttaa.

Trindin Nail Brightener -kynsilakka on mun lemppari ja ostan tätä aina vaan. Olen tästä täällä kirjoitellutkin täällä. Tää oli varmaan mun joku kymmenes pullo, heh.

Loppuneet sy-voide

Ja vielä tämä! Olin tätä Lancômen Absolue Yeux -silmänympärysvoidetta heittämässä jo pois, mutta kun Elisa kyseli olisko mulla itselle tarpeetonta sy-voidetta, muistin tämän ja kysyin, haluisko käyttää loppuun. Tästä on varmaan noin ehkä vajaa puolet käytetty, mutta en vaan tykkää. Tää on todella heleyttävä, mutta ei vaan mun juttu. Ehkä Elisa diggaa!

Tämmöisiä loppui tammikuun aikana. Jotain kommenttia näistä? Oliko mitään kiinnostavaa? Omia suosikkeja?

18 Comment

 1. Nyt jyllää just joku tommonen kuumeflunssavirus. Meillä oli viime viikolla ihan käsittämättömän monta tyyppiä sairaslomalla sairastuttuaan viikonloppuna. Paranemisia <2

  1. Kiitos! Ärsyttää kyllä ihan sikana olla taas kipeenä.

 2. Mari says: Vastaa

  Paranemisia! Ja kiitos hullujen muistamisesta;)

  1. Hahahah 😀

 3. Sissi says: Vastaa

  Hullut kiittää:D Vaikutuin UDPP:n ulkoasusta.

  1. :’D

 4. Tingeling says: Vastaa

  Toi Batsin dödö on mun ehdoton suosikki! Mitään muuta en ole vuosiin enää käyttänyt. Todella luotettava, ei ole pettänyt edes Thaimaassa 🙂
  Mutta eihän kaikki voi kaikilla toimia.
  Batisten kuivashamppoot on parhaita. Oma suosikkini niistä on Heavenly Volume.
  Muutapa en oo sun roskakasasta käyttänyt.
  Paranemisia!

  1. Joo XXXL:n jälkeen Heavenly Volume on munkin lempparein näistä. 🙂 Bats toimi ja oli mun lemppari aikoinaan vuosia, mutta eipä oikeen enää. 🙁

 5. Mulla taas loppuu aina ensin hoitoaine, vaikka omasta mielestäni käytän niitä joka kerta kumpaakin ja aikalailla samanlaiset määrät. Elämän suuria mysteereitä.

  1. Mä käytän hoitsikkaa enimmäkseen hiusten latvoihin ja käytän tosiaan useempaa eri samaan aikaan.

 6. Vandaalia says: Vastaa

  Tuli tuosta Fake upista mieleen, et miten sun Erase paste -innostus, vieläkö oot sitä tykänny käyttää? 🙂 Ja miten keneltäkään noinki pitkätukkaselta kuin sinä voi loppua shampoot ennen hoitsikoita? 😀

  1. Käytän sitä edelleenkin, päivittäin nyt. 🙂 Mä tossa pahimpien pakkasten aikaan ihastuin tohon Fake Upiin, kun se on Erase Pasteakin kosteuttavampaa, joten tilasin nyt sit täysputkilon sitä! 😀

   Mulla on monta eri hoitsikkaa käytössä ja kaikenlaisia hiusnaamioita, joten kun sekasin käyttää niin ei mikään oikeen lopu koskaan. 😀 Tykkään kyllä laittaa hoitsikkaa pääasiassa vaan hiusten latvoihin, käytän sit kaikenlaista hiuksiin jätettävää öljyä yms. lisäksi.

 7. Täällä myös yksi hullu kiittää :D.
  On kyllä tosiaan, hmmm… vaikuttavan näköinen tuo UDPP… 😀 Itse laitan ensin nuppineulan pään kokoiset läntit luomille ja laitan sitten tuubin pois ennen kuin levitän sen, niin ei varmaan siksi pääse lähmääntymään :D.

  Easy tattoo löytyy myös, mutta käyttö vähentynyt minimiin, kun tatskat jo parantuneet aikaa sitten. Joskus niitä tosin alkaa kutista, niin oon sitten pienen määrän tuota tai Avonin SOS-voidetta laittanut :).
  Lumenekin on satunnaiskäytössä miljoonan muun päivävoiteen kanssa (kiitos livboxin :D), ihan kiva sekin.
  Fake up löytyy myös mini-koossa, mutta mulla pakkautuu juonteisiin 5min:ssa :(. Tosin niin tekee kyllä kaikki muutkin peittarit, eikä mikään peitä yksistään. Edes häämeikki ammattilaisen tekemänä ei häivyttänyt täysin tummuutta, siinä vaiheessa otin ja luovutin täysin, enkä aio enää peitevoiteita ostaa kymmeniä kokeiluun :). Käytän entiset ja ostelen sitten lisää.

  Mulla taas loppuu hoitoaineet aina ennen shampoita (vaikka molempia löytyy paljon) :D. Ehkä pitäis vähemmän käyttää niitä tai sitten ne ei vaan tehoa pienillä määrillä :p. Ja laitan myös jätettäviä mömmöjä hiuksiin vielä suihkun jälkeen, 3-5 erilaista :D. Ja ei rasvoitu hiukset sen nopeampaa (joka toinen päivä pesen), joskus oon pystynyt pidentämään jopa päivällä pesuväliä (kuivashampoota toki silloin käytän) :).

  1. Joo ei tota Easy tattoota kannata käyttää enää sitten, kun tatuointi on parantunut, sit kannattaa ottaa käyttöön joku perusvoide (superhyvästä tulossa postaus lähiaikoina!)

   Mulla toi Fake up ei kerry juonteisiin lainkaan! Ikävä vaan, että mun paketti tais hukkua matkalle ja nyt ne lähettää uuden. 🙁

 8. Myy says: Vastaa

  YÄÄÄÄÄÄÄ MITEN TOI TUUBI NÄYTTÄÄ NOIN KAMALALTA EN KESTÄ MITÄ SÄ OOT TEHNYT SILLE ITKEN VERTA!

  Mun pari vuotta rutisteltu UDPP on ihan uuden veroinen. Nokare sormen päähän, tuubi kiinni ja laatikkoon. En ymmärrä. En kestä. ÄÄÄÄÄÄÄÄÄ. :’D:’D

  1. Muhahaha! Sitä käytetään molempiin silmiin, niin sit se tahriintuu.

   1. Myy says: Vastaa

    Perustelua ei hyväksytä! 😀 Nokareen voi jakaa tuubin pois laittamisen jälkeen.

    1. Sormet on möhmässä silti!

Vastaa