SE PARAS HOPEASHAMPOO

Fenola No Yellow shampoo

Fanola No Yellow

No joojoo, pakko munkin on nyt sitten myöntää, että se paras hopeashampoo on taas löytynyt. Samaan henkäisyyn totean, että markkinoilla on nykyään aivan tosi iso määrä hyviä hopeashampoita ihan muutaman euron hintaluokasta lähtien. Olen niin monista täällä blogissakin kirjoitellut ja nykyään tuntuu, että harvassa ovat ne oikeasti huonot. Mutta jos hakee sitä kaikista ärtsyintä kamaa, niin tää paljon blogijulkisuutta saanut Fanolan No Yellow -shampoo on se oikea. Tän sinisenvioletimpaa shampoota saa hakea, tai no ei siis kannata tuhlata aikaansa, koska sellaista ei vaan ole.

Ja sehän tässä pelottikin! Mä käytän hopeashampoota ihan jokaisella hiustenpesukerralla enkä ole aiemmin mamistellut minkään kanssa, annan hopeashampoon vaikuttaa aina joitakin minuutteja. Mutta tää Fanola vähän jänskätti, koska olin kuullut, että tän kanssa kannattaa noudattaa pientä varovaisuutta. Vaikutusajaksi ohjeistetaan 1-5 minuuttia. Pelkäsin siis lähinnä jotain epätasaista sinisenviolettia lopputulosta, mulla etenkin vaalentamisen jälkeen hiusten juuret tuosta edestä imaisee helpommin sävyt sisäänsä, pituudet taas ovat kellertävämpiä, ihan sama mitä niihin läträä.

Fanola No Yellow

Omalla kohdallani en ole tällä kuitenkaan saanut mitään katastrofeja aikaiseksi, ja totean vaan, että onpahan ihan älyhyvä hopeashampoo. En kellosta ota suihkussa mitään vaikutusaikaa, mutta noin pari minuuttia tätä pidän hiuksissa. Katastrofin tällä voi kyllä saada aikaiseksi valkoisessa kylppärissä, jos laattojen välit imevät itseensä väriä! Ja myös kuiviin kynsinauhoihin tää tarttuu aika ärhäkästi… tän käytössä suositellaankin käsineitä ja pitäis tosiaan itsekin ne muistaa. Ja suosittelen tän jälkeen todella hyvää hoitoainetta, sillä jättää hiukset mulla ainakin vähän kuivan karheiksi. Hiuksiin jätettävä hiusöljy on mulla käytössä, erityisesti latvoissa.

Mutta jep, tää on kyllä ehdottomasti jokaisen viileää vaaleutta hiuksiinsa halajavan must-hankinta. Hintakaan ei ole tälle mielestäni mikään paha, Elevenillä tämä maksaa parisenkymppiä (350 ml, saatavilla myös isompi 1000 ml), ja täältä löytynee. Ja nyt tätä on taas saatavilla, oli nimittäin pitkään loppuunmyyty (tosin kuulemma varastossa ei tätä hirveesti nytkään ole, joten kannattaa tilata nyt!) Tämä jäi mulla ihan vakikäyttöön ja syrjäytti aiemmat tosi vahvat hopeashampoolempparini, L’Anzan ja Fudgen, vaikka todella hyviä ovat nekin. Tekis mieli kokeilla No Yellow -hiusnaamiota myös! Onko jollakulla kokemuksia siitä? Tai tästä shampoosta jotain sanottavaa?

Fanola No Yellow

Postaus sisältää mainoslinkin. Shampoo saatu Eleven.fi, hiuspidennys saatu Chloe’s.

4 Comment

 1. Sonja says: Vastaa

  Pakko kyllä tääkin testata! Mulla nyt käytössä Fudge, mut kuhan se loppuu, niin tää pitää ottaa käyttöön. Kehuja oon lukenu monesta paikasta. Toi hiusnaamio kuulostaa kans hyvältä!

  1. Kissis says: Vastaa

   Juu mulla tää kyl syrjäytti Fudgen. 🙂

 2. A says: Vastaa

  Fudge ei tehnyt mun hiuksille mitään, vaikka kokeilin pitää tooodella pitkiäkin aikoja. Mulla kyllä sama pätee muihinkin hopeashampoisiin, vaikka mulla onkin vaalennetut hiukset, eivätkä mitään superhyväkuntoiset edes. Tätä ajattelin vielä kokeilla ennenkö annan lopullisesti periksi! Ois ollut kiva nähdä ennen- ja jälkeen-kuvia.
  Täytyy muuten huomauttaa, että samaa shampoota ja hoitsikkaa myydään muuallakin kuin Elevenillä ja myös huomattavasti edullisemmin, kunhan vaan etsii nimellä googlesta 🙂

 3. Jess says: Vastaa

  Tää on ihan sairaaaaan hyvä!
  Mulla on värjäämättömät hiukset ja tämä tarraa jopa niihin. Fudge ei siihen pystynyt eikä mikään mukaan aikaisemmin kokeilemani. 🙂
  Pidän 15 minuuttia päässä ja saan just täydelliset hiukset!

Vastaa