Tämän joulun parhaimmat tuoksut

Tän joulun joulutuotteissa on niin mielettömän herkullisia tuoksuja, että näille piti omistaa ihan oma postauksensa. Vähän toki jo Instagramin puolella olen muutamia näistä hehkuttanut, kun en vaan malttanut odottaa tänne asti. Mutta kohta tuleekin jo kiire, jos näitä aikoo hyppysiinsä vielä saada!

Lush kutsui mut viikko sitten tutustumaan joulutuotteisiinsa, ja pakko nolosti myöntää, että tänä vuonna mä jotenkin unohdin koko Lushin joulun… siis koko loppuvuosi on vaan mennyt tosi kiireessä ja yhdessä hujauksessa, ja vasta Mannerheimintien Lushille saapuessani tajusin, että en ollut tutustunut näihin etukäteen lainkaan! Yleensä Lushin joulu on yks mun vuoden kohokohdista! Olipa siis kivaa, että kutsuivat mut paikalle esittelemään tuotteita ja sain myös valita mukaani kolme tuotetta. Valitsin nää tuotteet täysin tuoksun perusteella:

Yog Nog oli mulle tuoksuna jo aiemmin tuttu, mutta nyt tästä oli tullut suihkugeeliversio! Jes! Mulla ei oo kai aiemmin ollut mitään tässä tuoksussa, ja tajusin sen olleen suuri vääryys, koska tää karamellin tuoksu on aivan super. Ja sopii todella hyvin nimenomaan jouluun! Tällä tuoksulla taitaakin olla suuri fanikunta.

Santa’s Belly -suihkujellyn otin suihkuun mukaan jo samana iltana, ja RAKASTAN tätä. Vegaaninen, puhdistavaa omena -ja rypälemehua sisältävä jelly on täynnä kimalletta, joka hauskasti hohtelee iholla suihkussa (mutta lähtee kyllä veden mukana pois). Tuoksuu niiiiin hyvältä. Tykkään sairaasti näistä Lushin suihkujellyistä, nää vaahtoaa ja puhdistaa hyvin. Tän tuoksu on silti kaikista kokeilemistani lempparein.

Kolmanneksi tuotteeksi valitsin Galaxy-huulikuorinnan. Oon tosi laiska käyttämään tällaisia, mutta luulen tätä kyllä käyttäväni ahkerammin, koska ah tää tuoksu! Siis tuoksuu joltain lapsuudesta tutulta karkilta!! Ehkä paras tuoksu, mitä olen vuosikausiin haistanut. Siis käykää hitto soikoon tuoksuttelemassa tätä, ja äkkiä, koska tämäkin on limited edition! Tätä toivoisin kyllä jatkossa myös suihkutuotteina.

Mutta siis mitä! Pidempään blogiani lukeneet saattavat ehkä tässä vaiheessa hämmästellä, että MISSÄ SNOW FAIRY?? No niinpä. Mä tosissani mietin, selviänkö nyt ilman sitä. Oon jo tosi monta vuotta hamstrannut Snow Fairy -suihkugeeliä (ja muitakin SF-tuoksuisia tuotteita) kaapit täyteen, mutta nyt mulla ei ole sitä YHTÄÄN. Syy on tämä: kolme vuotta sitten huomasin ton tuoksun käyvän tosi pahasti henkeen suihkussa, alkoi yskittää ihan hulluna. Hassua kyllä, näin kävi myös muutamille kavereilleni. Ollaan ihmetelty asiaa Lushille, ja epäilty, että INCissä on jokin muuttunut. Olen silti sitkeästi ostanut suihkugeeliä, koska onhan se tuoksu vaan niin ihana, paras, vaikka yskittääkin. Mutta nyt päätin, että skippaan hetkeksi suihkussa yskimiset. Katsotaan, meenkö sit kuitenkin hakemaan sitä vielä jostain viimeisestä alennuksesta…

Dubaissa mä ihastuin tähän L’Occitanen kausisarjaan, Festive Gardeniin. Pr-tuotteina sain sarjaan kuuluvan EDT-tuoksun ja vartaloöljyn ja siis tää tuoksu on sarjan paras juttu! Suomessa tätä sarjaa myy parhaiten Stockmann. Mä oikeasti vähän hämmästyin, että tykästyin tähän tuoksuun, koska onhan tää tosi kukkainen ja kukkatuoksut yleisesti on mulle no-no. Mutta tästä tulee mieleen Huxleyn tuotteet (postaus tulossa näistä pian), ja oon kai jotenkin tulossa oikeesti vanhaksi, koska oon vähän hurahtanut tähän kyseiseen kukkatuoksuun. Tämäkin sarja on siis vain nyt myynnissä, joten kipinkapin tuoksuttelemaan.

The Body Shopin tuotteet nyt on vaan aina tosi hyviä ja nämä joulutuotteet nyt ihan erityisen maukkaan tuoksuisia. Sain blogiini Juicy Pear -sarjaa ja yes, toimii. Herkullinen päärynä on ihan erityisen hyvä suihkugeelina ja vartalojugurttina. Tykkään tosi paljon myös toisesta kausisarjasta, Rich Plumista! Ja pakko sanoa, että ”ihan vähän” jäi kaivelemaan, etten tänäkään vuonna hommannut TBS:n joulukalenteria. Ehkä ens vuonna on sit pakko?

Oliko näiden joukossa tuttuja tuoksuja? Mitä muita hyviä kausisarjoja on nyt?

4 Comment

 1. Marika says: Vastaa

  Oon saman huomannut Snow Fairyn suihkugeelissä, ottaa henkeen suihkussa ja pitää yskiä. Muuten ihana, sun mainintojen takia aikanaan sitä tilasin ekan kerran. 😌

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, en tosiaan oo ainoo 😑 Mutta tosiaan mooonet joulut siitä saanu nauttia!

 2. Ellie says: Vastaa

  Nyt tänä syksynä huomasin saman, että Snow Fairy ottaa henkeen ja yskittää. Kyllä harmitti, mutta en on enää uskaltanut tai halunnut sen myötä käyttää.
  Vuosia sitten löysin tän blogin just Snow Fairyn kautta, googlasin jotain siihen liittyvää,

  1. Kissis says: Vastaa

   Äh, sullakin 🙁 Haha, mä olen joku Snow Fairy -lähettiläs!

Vastaa