Joululahjoja kavereille (tai itselle)

Hei mä innostuin nyt taas vähän vinkkailemaan muutamista kivoista lahjaidiksistä, jos vaikka olis vielä kaverin tai äidin joululahja ostamatta! Tai vaikka se oma joululahja (eli tärkein). Mä todellakin rakastan joululahjoja, sekä niiden saamista että antamista, ja joku ”joululahjaton joulu” olis kamalinta ikinä! Onneksi meidän perheessä on aina ollut tapana antaa joululahjoja (ja toivottavasti näin on myös tänä vuonna).

L’Occitanelta tuli muun muassa tällaisia aivan ihania joulupalloja (ja tähti), jotka sisältävät hyväntuoksuista hemmottelua. Settejä on hirveesti erilaisia muitakin, kannattaa poiketa myymälässä tai jälleenmyyjillä katselemassa. Näitä kauniita settejä myydään Hehkuissa. L’Occitane on varma valinta, näistä tykkäävät ihan kaikki!

Ecotools on tänä jouluna innostunut hyggeilystä! Ecotoolsin supernätti Warm Winter Glow Beauty Kit -sisältää tarpeellisia siveltimiä, meikkisienen, matkapeilin ja säilytyskotelon siveltimille. Hintaa tällä limited edition -setillä on n. 24 euroa. Kuinka hieno!

Mä voisin kuvitella Amandan olevan parin vuoden päästä näistä innoissaan: Frozen -hiustuotteita ja body wash Avonilta! Maksavat huimat 3,45 euroa kappaleelta ja ilahduttavat varmasti jokaista pientä neitiä.

Nobebeautylla (ent. BeautyPopUp.fi) on myös tosi nättejä juttuja lahjapapereihin kääräistäväksi.

Rose Lip Mask sisältää 20 kertakäyttöistä huulinaamiota nätissä rasiassa. Hydrogeelinaamio kosteuttaa rohtuneita huulia. Nämä tuoksuvat ruusulta ja vaikka mä en yhtään tykkää ruusun tuoksusta kosmetiikassa, nää kiehtovat mua ihan liikaa ettenkö testais. Kuivat huulet ovat joka talvinen tuska.

Tässä taas kosteutusta silmänalusille! Olen kuullut näistä Kocostarin silmänalusnaamioista paljon kehuja ja hajusteettomuus on silmänympärysalueella tosi iso plussa. Pakkaus sisältää 60 kpl (30 paria) kertakäyttöisiä silmänympärysnaamioita.

Ja miten kiva tämä beautyblenderin ylläripaketti! Pakkaus sisältää yhden beautyblenderin sekä söpön valko-vaaleanpunaisen limited edition -minisaippuan. Paketista paljastuu jokin seuraavista: original pink, turkoosi chill, keltainen joy tai rajattu erä vuoden 2019 uutuusväriä, electric violet. Kukapa ei tällaisesta ilahtuisi?

Aiotteko te saada tai antaa kosmetiikkaa lahjaksi tänä jouluna? Mitä on toivelistalla???

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Vastaa