Ne kiinnostavimmat tuotteet

LivBox elo & heinä

Jos jotain olen täällä Purkkimafiassa blogatessani oppinut niin sen, että perjantai on paska päivä blogata yhtään mistään. Kukaan ei lue perjantaisin blogeja. Ja ne viimeisetkin kotona hengaajat ovat etenkin tänään (kun Suomessa viimeinkin on kesä), jossain kaukana blogien ulottuvilta. Mutta mulla on nyt vaan niin helkkarin huono omatunto tän postaustahtini suhteen, että vaikka olen sairaan väsynyt oltuani just kaks päivää duunin kick offissa Kirkkonummella, oli eka ajatus kotiin saavuttuani tulla tuottamaan jotain sisältöä tänne blogiin. Luette sitten tahi ette. Kirjoittelen tätä just Weekendin rymytessä tuossa naapurissa ja olen niiiiii-iiiiiin kateellinen kaikille, jotka siellä ovat. Etenkin huomiselle olisin halunnut liput, mutta liian myöhään jätin niiden hommaamisasian, nyyh. Ehkä käytän siis huomisenkin tänne kirjoitellen. Vaikka lauantai on se toinen huono viikonpäivä julkaista mitään.

Mutta siis nyt: heinäkuun ja elokuun LivBoxit! Heinäkuun boksin sain ystävällisesti LivBoxin väeltä, kun mulla ei ollut tilaus voimassa, mutta elokuun boksin sain kiitos taas Rakkaan Isoveljeni. Bokseja tulee mulle nyt sitten taas tammikuuhun saakka.

LivBox

En esittele nyt boksien sisältöjä sen tarkemmin, koska ne ovat joka toisessa blogissa helposti nähtävillä. Poimin näistä bokseista itselleni mieluisimmat tuotteet!

Heinäkuun boksi yleisesti ottaen oli ihan ookoo. Ei mitenkään yllättävä, mutta paljon sellaista, joka jää omaan käyttöön.

LivBox

Parhaimmat jutut olivat Kloranen kuivashampoo ja La Roche-Posayn Lipikar Gel-Fluide. Kuivashampoo siksi, että oli mulle ihan uusi tuttavuus ja siksi, että olen kuivashampoiden suurkuluttaja. Pienemmän koonsa ansiosta tämä on myös kätevä ottaa reissuun mukaan. Lipikar Gel-Fluide oli mulle ennestään tuttu ja tykkään tästä kovasti, unelmatuote todella kuivalle iholle, eli mun käsille. Vähän tylsät perustelut, mutta boksi kokonaisuudessaan ei ollut mitenkään erityisen ihmeellinen.

LivBox elokuu

Elokuun boksi näytti paremmalta kuin oikeasti oli. Nyt pitää todeta se, että tämäkin boksi oli varmasti monelle ns. tavalliselle kosmetiikan kuluttajalle ilahduttava, mutta kauneuspainotteisena bloggaajana en ollut niin ihastunut: liian monta jo ennestään tuttua tuotetta. Lisäksi näitä minikokoisia shampoita ja hoitsikoita on taas kertynyt…

LivBox elokuu

Kiinnostavimmat tuotteet olivat Lumenen Arctic Aqua 3D Hydration Cream-Gel ja Dermosilin Structure & Volume superstrong -hiuskiinne. Lumenen geeliä mulla oli jemmassa ja testaamista odottamassa jo ennestäänkin, ja Lumenea on nyt joka ikisessä boksissa, mutta silti tämä oli boksin paras tuote. Dermosilin erittäin vahvaksi tituleerattu hiuskiinne ilahduttaa minua, voimakkaan tuen antavien hiuslakkojen suurta fanittajaa. Lisäksi koska kannan aina mukanani pientä hiuslakkaa, tämä on just hyvä.

Nämä olivat mun mielestä innostavimmat tuotteet heinäkuun ja elokuun bokseista! Oisko jollain jotain sanottavaa näistä bokseista? Mitkä olivat teidän mielestä boksien parhaimmat jutut? Saan nykyään niin vähänlaisesti kommentteja teiltä, että jokainen niistä saa mut hyppäämään riemusta katon läpi. Mutta tähän varmasti tulee piakkoin muutos, koska blogin synttärit lähestyy…

Niin ja hei syyskuun LivBox on taas bloggaajaboksi ja nehän ovat tunnetusti olleet erityisen kivoja! Sitä siis odotellessa!

LivBox

24 Comment

 1. karo says: Vastaa

  Lopetin tilauksen viime boxin jälkeen juurikin sen takia että alkaa olemaan joka nurkka täynnä minikokoisia shampoita ja hoitoaineita.. ja nassurasvoja ! Nyt kyllä on tilattave syyskuun boksi, sillä bloggaajaboxi houkuttelee ihan liikaa.. 😀

 2. LauraL says: Vastaa

  Heinäkuun boksi oli mulle viimenen, päätin hypätä siitä kelkasta pois. Ihan liikaa näitä sampoo/hoitoaine näytteitä ja Lumenea (vaikka hyviä tuotteita onkin), sitten jalkarasvoja ja nytkin olis näemmä tullut dödö, ties monesko tänä vuonna.. Toisaalta ens boksi houkuttelis, mutta taidan laittaa rahani muuhun. Kun kattoo noita tän kuun tuotteita, ei harmita yhtään ettei enää tullu mulle.

  1. Joo, sais olla kyllä merkeissä ja tuotteissa vaihtelua, olen ehdottomasti samaa mieltä. Ja toi dödö on niin supervanha…

 3. Mä täällä mussutan Ben & Jerry’siä ja kirjottelen omaa postausta Livboxista ja luen samalla myös blogeja 😀 Vihdoin on taas paremmin aikaa silmäillä muidenkin kirjoituksia, kun viikonloppu saapui!
  Ja täälläpäin ei oo isosti kesää kyl näkyny, toissapäivänä taisi olla täällä puolen Suomea tän kesän lämpimin päivä, +23C… Eilen oli pilvistä ja satoi välillä kaatamalla, sama juttu tänään :/ Nyt iltaa kohti on alkanut aurinko vasta paistaa..

  Mutta tuo Livbox… Plussaa täyteläisyydestä, mutta nuo kasvorasvat!!! Mulla pääsi oikeesti tuskan parahdus, kun näin tuon Lumenen (oli myös vielä kuivan ihon versio)!! Siis mä sain viime kuussakin sen Acon rasvan ja muutenkin lähes joka boksissa tänä vuonna on tullut mulle jonkun kokoinen naamarasva!
  Jatkan tätä vaahtoamista omassa postauksessani :D…
  Mutta shampoo ja hoitoaine oli ihan jees, lähtee mukaan häämatkalle viikon päästä :).
  Dödökin huokailutti, mutta onneksi oli tuo 25ml minikoko, se on nopeesti kulutettu mulla :).
  Dermon hiuslakka on juuri käytössä itseostamanani, joten vähän oli plaah.
  Wellan tuote vaikutti kaikista mielenkiintoisimmalta nuista, vaikka BB-nimitys alkaa huvittaa vähitellen :p.

  1. Okei, hienoa, kiva kun jätit kommentin! 😀

   Noi Lumenen rasvat on kyllä aina tosi hyviä, joten tänkin testaan asap. Onhan noi matkakokoset shampoot ja hoitsikat käteviä, mutta nää on nyt olleet värjättyjen hiusten versioita…tarttis semmosia värinpoiston kokeneiden hiusten versioita! 😀 Tylsää, jos toi hiuslakka oli plaah. 🙁

 4. RuuRuu says: Vastaa

  Njääh 🙁

  1. 🙁

 5. Hanna says: Vastaa

  Musta sekä viime kuun että tän kuun boxit oli vähän tylsiä, se määrä mikä noista tulee dödöjä ja kasvovoiteita on ihan älytön 😀

  1. Joo nää kaikki dödöt on itselle turhia, ei tämmöset markettihommelit etenkään toimi riittävän hyvin. Annan nää suosiolla eteenpäin.

 6. pauliina says: Vastaa

  kommentti ihan vaan siksi, että tiedät että täällä luetaan myös perjantaijuttuja. 🙂 ja nyt kuvittelen sinut kattoon hyppäämässä. 😀
  mukavaa perjantai-iltaa!

  1. Reikä tuli! 😀

 7. Salla says: Vastaa

  Sama homma täällä, ihan sama mikä päivä, mut kyl mä jätkän kaikki postaukset luen!!!! Että niin!
  (Ps Mäkin postasin tänään ja kuuroille korville tuntui menevän. AHAHHAHAHAHAAA)

  Mun mielestä kanssa tosi tylsät pari viime boksia. Ihan liikaa kasvovoiteita, jalkavoiteita, sy-voiteita ja dödöjä ollut viime aikoina. Mäkin tykkään Lumenesta tosi paljon, mutta joku raja siinäkin. Toivotaan, että ensi kuu räjäyttää pankin ja siitä alkaa uusi nousu!

  1. Hahahah no nyt tuli kyllä toiveikasta tekstiä. :’D Joko laitoit tilauksen menemään??

   Nyt alkaa kyllä hitto vieköön olla katto täynnä reikiä!

   1. Salla says: Vastaa

    MUAHAHHAHAHAHAHAAA! Siis oikeesti kuolaan nyt tota seuraavaa boksia. Tällä hetkellä mulla vaan ei oo tilillä edes sen hintaa, joten EN OO TILAAMASSA. Sitten itken katkerasti, tiedän sen jo nyt 😀

    1. Sama. Onneks mullon isoveli. 😀

 8. nea says: Vastaa

  Voi Kissis 😀 Mä oon käyny melkein joka päivä kurkkimassa täältä Ranskasta käsin ootko päivitelly 😀 Mä näinkin ton elokuun boksin jossain toisessa blogissa ja olin onnellinen etten sitä tilannut – taas kynsilakka joita on muutenkin liikaa ja taas se dödö jota en käytä. Hiustuitteet värjätylle tukalle – taaskaan en ole kohderyhmää ja mä en edes tiedä, miten kampausnestettä käytetään 😀 Komppaan että Lumene paras ja hiuskiinme hyvä koska matkakoot lakoista on aina tarpeen. Ja ens kesänä sit Weekendiin mun kaa jos et säikähdä krebailu-tanssimista <3

  1. Oooooo, Weekend-seuraa! Kyllä kelpaa! 🙂 <3

   Oon jo oppinut, että sulle en enää tyrkytä noita dödöjä. 😛 Kampausnestettä laitetaan yleensä ennen föönausta! Niitä on erilaisia: tuuheutta, käsiteltävyyttä, sileyttä, lämpösuojaa… Tää Wellan BB-voide hiuksille ( 😀 ) tuo sileyttä ja lämpösuojan sekä UV-suojaa.

   1. nea says: Vastaa

    Aivan, tää selittää jotain – mmä.voin laskea yhden käden sormilla kaikki kerrat koko elämäni aikana kun oon föönannu tukkaa!

    1. Ohoh.

 9. Jnita says: Vastaa

  Mitä mitä.. joku sanoi, että boxista on tullut liikaa silmänympärysvoiteita? Minä aina sitä oon sieltä toivonut, mutta aina vaan saan naamarasvaa. En kestä. 😀 Tulisi edes jotain vähän mielenkiintoisempia, jos nyt pakko naamarasvaa on joka laatikkoon laittaa.. kuten joskus ihan ensimmäisissä boxeissa tuli sitä jotain tomaattivoidetta.. sellaiset kyllä kelpaisi edelleenkin.
  Itse juuri tykkään perjantaipostauksista ja sunnuntai-ilta postauksista. 😉

  1. Joo se tomskuvoide oli tosi hyvä! 🙂 Luxusnaamarasvoja vaihteeksi sais ollakin! Kivaa, että joku lukee perjantaipostauksiakin. 😀 Sunnuntai sentäs on vilkkaampi päivä blogeissa.

 10. Itse tilasin boksin uusiksi kun järkyttyneenä huomasin käsirasvojen loppuneen! Livbox oli tästä tarpeesta pitänyt huolta hyvin aiemmin 😀
  En tosiaan ole mitenkään kosmetiikan parissa töissä tai mitään joten aina riemastuneena otan kaiken minikokoisen vastaan ihmeteltäväksi. Rakastan jopa niitä karmeita lehtien välissä tulevia pussukkanäytteitä. Jep.

  1. Joo, niinpä. Etenkin tän blogiportaalin bloggaajat suhtautuvat varmasti hieman eri tavalla boksien sisältöihin. 🙂

   1. Mutta hei! Kyllä mäkin usein revin ne lehtien sivujen välissä tulevat pussukkanäytteet! 🙂

Vastaa