Hyönteinen

Urban Decay Lounge

Siellä taannoisessa Urban Decay Suomeen -lanseeraustapahtumassa saimme kaikki vieraat valita itsellemme yhden Urban Decayn luomivärinapin, joka lähetettiin jälkikäteen kaikille kotiin. Ryysis ja osittain heikko valaistus sai monet kanssabloggaajat valittamaan, että sävyn valinta oli vaikeaa. Mä löysin oman mieluisan sävyni lähestulkoon heti, tosin ensin päätettyäni visusti pysytellä erossa niistä mun lemppareista, ruskeista. Nyt jotain vähän erilaisempaa! Ja tää mun valinta taatusti on sitä!! Sävyn nimi on LOUNGE ja tällaista sävyä multa ei taatusti ennalta löytynyt!

Urban Decay Lounge

Annoin tällä heti toisen nimen, hyönteinen. Eikös niillä monilla ole tällainen samanlainen upea vihertävänruskeanjoku-väritys? Olin jotenkin ihan superfiiliksissä saatuani tän hyppysiini! Tää on niin hieno! En tosin osaa kuvitella laittavani tätä luomilleni, koska harvoin edes meikkaan näin voimakkailla ja vierailla sävyillä, mutta voihan tätä joskus käyttää jotenkin pienesti silmänurkassa? Tai alaluomella! Näin aika kivoja meikkikuvia tän käytöstä kun Googlessa vähän seikkailin.

Urban Decay Lounge

Tää on niin jännä!!! Yllättäen pari tuttua bloggaajakaveriani valitsi tämän sävyn myös (eli jään myös odottamaan heidän aikaansannoksiaan tän kanssa). Sivusilmällä tapahtumassa huomasin, että UD:n superglitteriset luomivärit vetivät monia puoleensa… Mun vaatteista löytyy varmaan vieläkin hileitä, vaikka en niitä edes itse swatchaillut! 😀

Saimme luomivärin lisäksi myös sen kuuluisan silmämeikinpohjustusvoiteen, ja koska multa löytyy jemmasta jo yksi täysi tuubi, ajattelin, että voisin sen lähiaikoina arpoa täällä teidän lukijoiden kesken. Vai onks teillä jo kaikilla se? Ja mitäs sanotte tästä mun hyönteisväristä?

Urban Decay Lounge

31 Comment

 1. Sinzu says: Vastaa

  Itsekin swatchailin tätä sävyä Sokoksella ja on aivan upea duochrome luomiväri ? UDPP on aina tervetullut uuteen kotiin ? Itse olen käyttänyt siitä vain näytettä

  1. Siis mä en löytänyt tätä Sokokselta! 😀 Sokea olin.

 2. Siiri says: Vastaa

  Siis MIKSI IHMEESSÄ et laita luomille? Eihän tuo edes ole mikään shokkiväri, vaan monivivahteisuudessaan yllättävän luonnollinen. Nyt kyllä näytät millainen se on luomilla. Se on velvollisuutesi kosmetiikkabloggaajana!!! 😉 ja sitä paitsi se sopisi sulle mielettömän hyvin, olen varma!

  1. Haha, nojoo, kyllä mä varmaan kokeilen tätä rohkeamminkin! 😀 Ja oikeessa oot, ei tää oo iholla eli luomilla oo kuitenkaan niin voimakas kuin mitä ehkä etukäteen epäilee.

 3. Ruska says: Vastaa

  Heti tuli mieleen se wet ’n wild comfort zone paletin alimman rivin sävy, joka on UPEA! Tällaisia erikoisia luomivärejä pitäisi haalia enemmän niiden ainaisten ruskeiden sijaan. Hyvä valinta!

  1. Joo mä kuulinkin, että tää on ton Wettiksen kaltainen! 🙂 Ja oikeessa oot, pitäis aina ottaa joku vähän erikoisempi, kun tilaisuus kerran tulee. 🙂 Kerrankin oon ylpeä itsestäni, kun valintani ei mennyt tylsään ruskeaan! 🙂 Niitähän mulla kuitenkin on jo ziljoona.

 4. Anna says: Vastaa

  No todellakin tätä luomille ja kuvia blogiin!!

  1. Ok ok!

 5. Siis aivan I-HA-NA <3
  Pakko saada itelle tuo sävy jostain…

  1. Sokoksen verkkokauppa, vielä saisit -20 % 😉

 6. SkyFall says: Vastaa

  Oi, arvonta olisi mahtava ! Todellakin löytyy viel joku (lue ; minä) jolla tuota ikoonista tuotetta ei ole mutta enemmän kuin mielellään sen omistaisin =)

  1. Ok, arvonpa sen siis täällä! 🙂

 7. Ihankuin MAC Club. Laitahan nyt luomille eläkä ujostele 🙂 upean värinen on!

  1. Tältä sävyltä näköjään löytyy kaksoisolentoja! 🙂

 8. Ihana, ihana, ihana! <3

  1. Kyllä, kyllä, kyllä! <3

 9. LauraL says: Vastaa

  Oi vitsit kun toi on makee! Ja jos toi on tossa sun kädellä tollanen niin millanen se olis luomilla. Ja todellakin toi on just hyönteinen. Mulla muuten ei ole sitä pohjustajaa..

  1. Joo, tää on myös jotenkin tosi pehmee väri. <3 Mutta ehdottomasti tarvii just ton pohjustajan alle!

 10. Liisa says: Vastaa

  Vielä tuosta intensiivisempi vois olla MACin pigmentti sävyssä Blue Brown <3 Aah se on ihana! <3 Mulla CN:n mainitsema Club myös löytyy, nam <3 Hyönteisvärit on parhaita!

  1. Tää on riittävän intensiivinen mulle! 😀

 11. Salla says: Vastaa

  Siis mä en tiedä mikä mun ongelma on, mutta koen lähestulkoon ällötyksen väristyksen aina kun näen kuvan tästä sävystä 😀 Oon käyttänyt ihan vastaavaa sävyä joskus teininä, ja varmaan assosioin liian vahvasti siihen. En vaan pystyisi laittaa tätä luomilleni, mutta ihan varmasti sopii sulle ja muille ennakkoluulottomille hyvin 🙂

  1. Haha. 😀 Minkä sävyn sä sit valkkasit??

 12. Myy says: Vastaa

  Höps, koko luomelle vaan! Ja mustaa kynää alle 🙂 Eli mun aikaansaannoksia tiedossa huomenna!

  1. Noni!

 13. Noora says: Vastaa

  Tosi pähee väri, vau! Haluaisin ehdottomasti nähdä meikkejä tällä tehtynä 🙂

 14. nea says: Vastaa

  Kannatetaan arvontaa – mullakaan ei ole vieläkään sitä kulttipohjustajaa! Ja upea väri 🙂 Mä näkisin heti smokyeye:n jos tekisi vaikka ihan kapoisen rajan ja häivyttäisi niin ettei mene kovin ylös, ihana sävy!

  1. Jep, just tolleen ajattelin kokeilla. 😀

 15. RuuRuu says: Vastaa

  Kulttipohjustajasta oon kokenut vaan sen verran et sisko joskus lahjoitti vajaan tuubin mulle, ja onhan se ihan mahtavaa ainetta!

  1. Joo, mä itse käytän luomiväriä kuitenkin sen verran harvoin, että toi yks tuubikin kestää mulla ikuisuuden, siis niin kauan, että aine ehtii itsessään jo vanhentua. :’D

 16. Niin muuten onkin! Sudenkorennon, koppiksen tai vastaavan mönkiäisen värinen. 😀
  Mahtavahan tuo on ja hyvin hillitty jos ei tunge mitään tummaa pohjustusta alle. Rohkeasti testailemaan vaan! 😉

  1. Joo, niinpä, se pohjustus vaikuttaa varmasti paljon.

Vastaa