Kunnon granny

Excellium

Oon tänne monesta hyvästä hopeashampoosta, hopeahoitoaineesta, hopeasuihkeesta, ties mistä keltaista hiusta taittavasta hopeasysteemistä kirjoittanut, mutta haluan vielä vinkata suihkeesta, jolla saa OIKEASTI ja KUNNOLLA grannyt hiukset ja se on: Schwarzkopf BC Bonacure Excellium Silverwhite Q10+ Pearl Beautifying Steel Spray! Huh! Tämäkin suihke siis taittaa keltaisen sävyjä hiuksista, mutta on paljon voimakkaampi kuin ”normaalit” hopeasuihkeet ja toimiikin parhaiten ihan kunnolla valkoisiin hiuksiin, jos hakee todella voimakasta hopeaista efektiä, siis sellaista kunnon tummanharmaata!

Mulla on vielä nää pinkit hiukset, joten hopeakamat on nyt tauolla, ja tätä kyseistä suihketta en uskalla kyllä omiin hiuksiini ihan mielin määrin suihkutella muutenkaan, koska en itselläni tosi-granny-lookista diggaa. Vaaleisiin hiuksiini suihkuttelin tätä kevyesti ja tällä sai aikaan myös kivoja ”granny-raitoja”. Suihketta käytetään siis pyyhekuiviin hiuksiin.

Beautifying steel spray

Hintaa tällä 100 ml:n pullolla on noin 21 euroa ja kaupasta saa. Sarjaan kuuluu muutakin kivaa, vaikkapa täältä löytyy lisää tietoa. Tää kyseinen sarja on kehitelty erityisesti aikuisille hiuksille, tuotteet stimuloivat hiusten juuria aktivoiden samalla keratiinin tuotantoa. Niin tai näin, tämä suihke on ihan huippu!

Onksiel lukijoiden joukos viel grannyi?

P.S. Ei kannata sekoittaa tätä steel sprayta ihan tasan saman näköiseen pulloon silver sprayta (samasta sarjasta)! Se silver spray on kesympää kamaa, tää steel spray on true grannyille.

Tuote saatu blogiin.

4 Comment

  1. Lullah says: Vastaa

    Itse vaihduin tässä Harley Quinn a la Margot Robbieksi (blondin sijasta kylläkin purppuran punanen), mutta kaverille just ollaan sunnuntaina taikomassa granny, jossa on todella hentoja pastelliraitoja. Oli ihanaa käydä vähän shoppailemassa suoravärejä. Crestolin Color Glosseihin oli tullu uus Teräksenharmaa-sävy. Odotan sormet syyhyten päästä kokeilee, mutta pitänee linkata tämä juttu tälle kaverille.

    1. Joo, mä en yleensä oo ihan näin teräksenharmaiden perään, mutta tää on varmasti ihan ässätuote sun frendille! 🙂

  2. Riikka says: Vastaa

    Onko tietoa lähteekö tämä pesussa pikkuhiljaa pois? Vai jämähtääkö vaalennettuun hiukseen ikuisiksi ajoiksi?

    1. Lähtee kyllä pois, kuten muutkin hopeajutut!

Vastaa