Kesäinen kuorinta

v10plus

Yhteistyössä V 10 Plus kanssa. 

Tän postauksen kuvien kuvausrekvisiitaksi olisi ehdottomasti sopinut ihanasti jotkut nätit pienet japanihenkiset kukkaset, mutta kun en kokenut niistä olevan muuta iloa tässä kolme kasvihimoista kissaa sisältävässä huushollissa. Niinpä ajattelin, että sushi todellakin on japanilaista ja Japanista kotoisin olevasta, erinomaisen hyvästä tuotteesta on nyt kyse. Opin pitämään sushista mun 30-vuotissynttäreilläni, se oli yksi asia The Listallani ja perheeni vei mut syömään sushia kunnon sushipaikkaan. Siitä se sitten lähti ja sushilounas on nykyään hyvä lounas ja tän V 10 Plus -sarjan lisäksi varmaankin ainoa japaniasia mun elämässäni.

Mutta tämä erinomaisen hyvä tuote, V 10 Plus Water Based Peeling on nyt myös aivan ihastuttavan näköinen special edition -ulkoasussaan:

Water based peeling

Kyseessä on siis ”se sama vanha”, Water Based Peeling mutta uudessa, kesäisessä kuosissa ja puolet isommassa koossa! Olen käyttänyt tätä kyseistä kuorintaa jo pitkään, mutta en ole siitä tänne blogin puolelle vielä vinkannut ja nyt päätin korjata asian, ehkä tää ei vielä ole kaikille ihan tuttu?

Water based peeling

Water Based Peeling on siis nimensä mukaisesti vesipohjainen geelikuorinta ja tarkoitus käyttää kasvoille. Kuorintageeli sisältää tehoaineita, jotka viidessä sekunnissa reagoivat kuolleen ihosolukon proteiinien kanssa ja ja poistavat tehokkaasti sitä ihon pinnalta. Ja sen siis myös ihan silmin näkee! Geeliä hierotaan puhtaalle ja kuivalle iholle, annetaan vaikuttaa se 5 sekuntia ja hierotaan kevyesti sormilla kuollut ihosolukko pois. Geeli irtoaa iholta vaaleina hiutaleina. Sen jälkeen kasvot vielä huuhdellaan ja tietenkin ne on myös hyvä kuivata. Kuorintaa suositellaan käytettäväksi 1-3 kertaa viikossa, mutta voidaan käyttää myös päivittäin. Ja ne hiutaleet näyttävät siis tämmöisiltä:

Water based peeling

Tämä on ollut mun lempparikuorinta jo noin vuoden ajan, koska vaikka tällainen ihosolukon silmin nähtävä irtoaminen vaikuttaakin tosi tehokkaalta (mitä se toki onkin!), niin tää on myös älyttömän hellävarainen kuorinta. Aiemmin käytin kasvoilleni helposti niitä todella voimakkaita ja ihoa ärsyttäviä kuorintoja, koska tietenkin ajattelin, että helposti rasvoittuvalle akneiholle ne ovat niitä parhaimpia. VÄÄRIN. Nykyään tajuan olla ärsyttämättä ihoa liikaa ja enpä enää muita käytäkään kuin tätä. Water Based Peeling on rakeeton, hajusteeton, parabeeniton, väriaineeton ja mineraaliöljytön ja sopii siis todella herkällekin iholle ja myös todella loistavasti akneiholle. Kuorintageeli sisältää riisinkuori- ja merileväuutteita, jotka kirkastavat ihoa.

Tältä näyttää tämä perusvalikoimassa oleva, 50 ml tuubi:

Water Based Peeling

Lisätietoa tuotteesta löytyy täältä (klik!) ja V 10 Plussaa myydään apteekeissa ja sivujen omassa verkkokaupassa. Tällä kesäisen kuosin omaavalla 100 ml:n tuubilla on hintaa 59 euroa, mikä ei mielestäni ole paha hinta, sillä tuote on todella riittoisaa. Pienempi 50 ml:n tuubi maksaa 36 euroa. Jos siis on tähän jo ihastunut, kannattaa käydä ostamassa tuo millilitrahinnaltaan edullisempi, iso tuubi!

Oliko tämä jo tuttu tuote? Miten usein kuoritte ihoanne? Käytättekö hellävaraista kuorintaa vai niitä ärtsympiä?

4 Comment

  1. Onpa ihana tuo special edition -pakkaus! <3 V10Plus on yksi niistä harvoista apteekkisarjoista, joista mäkin tykkään.

    1. Sama täällä. 🙂 Paitsi tää ikisuosikkini Sebamedin puhdistusneste (ja Lumene LAB)! 🙂

  2. Sissi says: Vastaa

    Tää on ihan parasta <3

  3. milla says: Vastaa

    TamroShopista löyty vähä aikaa sitten kolmella kympillä tuo Edition pakkaus 🙂 Totta kai tuli tilattua.

Vastaa