8 ihanaa Instagram-tiliä

Mä rakastan Instagramia! Oon viime aikoina tosin itse (@kissisheini) siellä vähän hiljentynyt, koska se kuvien taso siellä on vaan niin huima ja taidan olla vähän enemmän sellainen Snapchat-ihminen… Ei oo nyt ollut oikein aikaa ottaa sinne niitä kivempia kuvia, höh. Avaan kuitenkin Instagramin monta kertaa päivässä ja ajattelinkin nyt esitellä teille muutaman, eli tässä tapauksessa siis kahdeksan mun lemppari-Instagram-tiliä. Seurattavien tilien määräni Instassa on tällä hetkellä 393, eli niitä hyviä instatilejä/tyyppejä kyllä löytyy huomattavan paljon enemmän kuin nämä! Mutta näitä fanitan:

goldfish_kiss

@goldfish_kiss

”Artistic meathead. Fresh air & saltwater addict. Livin’ colorfully & sharin’ my brain juice.”

Seuraajia 80,5k, myös blogi osoitteessa goldfishkiss.com. Tilin omistaja Rebekah Steen asuu miehensä ja pienen, supersöpön ”Levi the Little Dude” -poikansa kanssa USA:ssa. Aivan täydellisiä, onnellisia, suolavedeltä ja aurinkovoiteelta tuoksuvia kuvia. Näitä katsottuaan tekee mieli lomalle jonnekin kauas, kauniin meren ääreen. Kuvissa myös ihania vaatteita, koruja ja kynsikoristeluja! Tulee erittäin vahvasti perfect life -vibat.

popsykkeli

@popsykkeli

”popsicles & creamsicles, hand made in Helsinki”

Seuraajia 192. Mun uusin Insta-löytöni! Tää on tällainen Helsingissä kiertelevä, käsintehtyä mehujäätä myyvä kärry. Siis nam. Ja muutamassa kuvassa on nyt näkynyt jotain, joka näytti JUGURTTIJÄÄTELÖLTÄ. Pitäis bongata tää ihan livenä joku lämmin kesäpäivä! Siinä on mun tavoite tälle kesälle!

wereallstrangehere

@wereallstrangehere

”30-year-old animal shelter volunteer from Finland. Owned by 12 animals, loaned for some lonely foster ones. Possibly some life of her own.”

Seuraajia 80. Erittäin kauniita ja tunnelmallisia kuvia eläimistä ja luonnosta, välillä myös videoita. Mä aina ilahdun suuresti, kun tulee uusi kuva! Tää on ehdottomasti yks suurimmista lemppareistani koko Instassa.

toofaced

@toofaced

”Too Faced is a serious makeup brand that knows how to have fun.”

Seuraajia 6m. No pakko mainita yks lempparikosmetiikkamerkin tilikin, koska onhan tää myös tosi hieno! Too Facedilla, kuin myös Benefitillä (@benefitcosmetics) on syötävän hyviä kuvia meikeistä ja ihan mielettömän upeita meikkejä (tulee aina ihokateus ja meikkitaitokateus). Tää tili päivittyy todella usein, jopa monta kertaa päivässä. Ja tätä on myös melko turvallista rahojensa puolesta seurata, koska merkkiähän ei tänne Suomeen pysty kovin helpolla tilaamaan…(eli ostoslista seuraavalle ulkomaanmatkalle kasvaa!)

vickysdonuts

@vickysdonuts

”Handmade donuts in East London, online & at Chatsworth Road, Sundays 11-4.”

Seuraajia 13k. No TIETENKIN unohdin tän donitsimestan ollessani Lontoossa! Tosin tulihan siellä syötyä ihan kiitettävästi kaikkia herkkuja muutenkin. Eli en oo siis täällä paikassa käynyt, mutta nää kuvat on niiiiin herkullisia ja hauskoja! Tietty vähän vaarallista seurata tällaista nami-insta-tiliä, kun nää nähtyään tekee mieli kurvata johonkin hakemaan jotain vastaavanlaista… Mutta oikein sööttejä kuvia.

traegi

@traegi

Seuraajia 19,6k. Vähän mieskomeutta! Tai no ei oikeastaan, tää ei oo oikeesti ulkonäöllisesti mies mun makuun. Mutta tän tyypin kuvaustyyli on jotenkin koukuttava, tulee jotenkin Trainspotting-fiilikset. Tosi paljon kuvia tatuoiduista jaloista sängyssä + jotain syötävää! Makee, omanlaisensa tyyli.

welikebali

@welikebali

”Pris & Eve, Islandlife Bloggers. Yes to palmtrees, sunshine & LIFE!”

Seuraajia 63,3k. Sain tän insta-tili-vinkin kaverilta yli vuosi sitten, kun olin lähdössä Balille ja kyselin kokemuksia. Tää on siis kahden nätin bloggajatyttösen instatili, kiertävät ympäri Balia. Maisemat ovat, noh, tietenkin upeita. Rantoja, aurinkoa, hedelmiä. Tulee ikävä Balille. En lue blogia, näistä kuvista tuun riittävän kateelliseks tosta elämäntyylistä.

purkkimafia

@purkkimafia

”Suomen ensimmäinen kosmetiikkaportaali.”

Seuraajia 1933. Pitää tietysti vetää myös hieman kotiinpäin, hehe, eli Purkkiksen insta! Tätä päivittää siis muutama meidän omista bloggaajista! Oon edelleenkin rakastunut tähän portaaliin ja kanssabloggaajiin, huippujengi! Purkkiksen insta päivittyy usein ja näyttää hyvältä! Seuratkaa!

Muun muassa tämmöisiä mä seuraan Instagramissa. Tuliko tuttuja vastaan? Mitkä on teidän lemppareita? Mielelläni kuulisin teidän suosituksia hyvistä tileistä. 🙂

10 Comment

 1. RuuRuu says: Vastaa

  Mä en vaan jotenkin pääse mukaan näihin uusimpiin villityksiin, en jaksa kuvailla, enkä seurailla, mulle nää on kaikki ihan hepreaa, tosin oon pohtunu jo pitkään facestakin häipymistä, ihan turhaan menee aikaa, jonninjoutavuuksiin, vois vaikka lukea senkin ajan kirjoja 😀

  1. No, eihän kukaan pakota! 😀

 2. Anna says: Vastaa

  Ah, ihanaa että joku muukin rakastaa instaa! : D Ennen mun obsessio oli galtsu (!!), mutta onneksi tuli insta tyydyttämään mun selfiejanoa : D

  1. Joo mä olin kans galtsuteini, pakotetustikin. Mun kuva laitettiin sinne eka vastoin tahtoani, se oli vaan semmonen läppägalleria.

 3. Mäkin rakastan instaa! Tykkään kauniista kuvista ja seuraan mahtavia tyyppejä, voiskin tehä vähän samantyylisen postauksen. Mullakin on kuvakateus, aina harmittaa ku omat kuvat ihan kakkoja muihin verrattuna 😀 Mut itsepäisesti kuvaan kaiken yhä iphonen omalla kameralla enkä oo lähteny photoshoppaus-hifistelyyn.

  Aahahahah nauroin tolle Trainspottingille, ku kuvissa vesimelonia ja terveellistä smoothieta :’D

  1. Nojoo, totta, mut kuvissa on myös usein tupakkaa! 😀 Ja usein kuvissa on myös munkkeja tai karkkia tai jotain EI terveellistä. Ja se ”yleisfiilis” on semmonen Trainspottingmainen. Tai en tiedä, ehkä se oon vaan mä. 😀

 4. VMV says: Vastaa

  awww toi pikku-punapää-Levi <3

  1. Joo en oo mikään vauvafani, mutta toi Levi on ihan übersöpö. 😀

 5. Iines says: Vastaa

  Ei oo totta! Mun poikaystävä tuntee noi welikebali:in tyypit! Se on monesti puhunut jostain tyypeistä keillä on Balilla blogi ja tosi suosittuja, mut en tienny et ne on instassa tai edes minkä näköisiä! 😀

  1. Hehe, pieni on maailma! 😀

Vastaa