Joulukuun Jolie Box

Kun aikoinaan sain LivBoxia blogiini, arvostelin erään boksin sisältöä liiankin kärkkäästi, sanomista tuli. Mä en kuitenkaan ”tee mitään” blogilla, jossa en ole rehellinen. Nämä kosmetiikkaylläriboksit voivat sisältää mitä vain ja kaikkien sisältö ei ole kaikkien mieleen, ei edes bokseja ilmaiseksi saavien bloggaajien. Koska olen 3 kk boksiyhteistyössä Jolie Boxin kanssa, koen ”velvollisuudekseni” postata jokaisesta ilmaiseksi saamastani boksista, pidin siitä tai en. Tämä tavallaan jännittääkin, sillä en halua täällä sanoa pitäväni jostain mistä en oikeasti pidä ja tapani arvostella tuotteita on, noh, suora. Jolie Box on kuitenkin sillä tavalla varma boksi, että sen sisältö aivan varmasti enemmän tai vähemmän ilahduttaa, sillä brändit ovat niin ihania ja kiinnostavia. Tämä joulukuun boksi sisälsi ilahtumista, mutta myös vähän pettymystä.

Tässä tulee joulukuun Jolie Boxin sisältö ja (suora) mielipiteeni siitä:

Avaan boksit aina Amandan kanssa, joka rakastaa tutkailla jokaisen tuotteen läpikotaisin- ja viskellä sitten ympäriinsä (avaamisia voi seurata Instan kautta). Pakko sanoa, että ensivaikutelma tästä boksista oli vähän plääh, kun tuli fiilis, että tässä on paljon näytekokoja. Mutta boksin kuvaus kuuluu: ”Jolie box sisältää kuukausittain ajankohtaiseen teemaan liittyvät 4-6 kosmetiikkatuotetta, joista osa on matka- tai näytekokoja. Joka kuukausi paketti sisältää kuitenkin vähintään kaksi normaalikokoista tuotetta.”

Ei mulla sinänsä ole mitään näytekokoja vastaan, mutta nämä läpyskät vaan… noh, masentavat. Olisivat edes jotain pieniä purkkeja! (Vai oonko ainoa, joka on tätä mieltä?)

Estelle & Thildin Super BioActive Brightening Serum on kyllä kiinnostava, joskin mukana tulevassa ohjeistuksessa luki tämän kohdalla ”vahvapigmenttinen, jauhemainen mineraaliposkipuna”? Noh, kyllä mä tämän läpyskän silti testaan, mutta tuskin poskipunana, hehe. Absolution Addiction -kasvoöljy on kuulemma kovin hehkutettu, mutta en ole tästä ihan niin innoissani, kuten en öljyistä muutenkaan…

Tämän Beauty Made Easy After Party -kasvonaamiojauheen luulin ensin myös olevan näyte, mutta tämähän onkin tosi jees! Mukana tuli käyttöohjeet ja ovat niin nopeat ja simppelit, että kyllä kokeilen! Lupaa palauttaa ihon hehkun ja pehmeyden. En ole mikään sheet mask -intoilija ja tämäkin on tällainen iholle jähmettyvä ja vaikutusaikaa vaativa maski, mutta kyllä mä joku ilta innostun!

Kure Bazaarin kynsilakat ovat ennestään tuttuja ja hyväksi koettuja. Koska boksin teemana on pikkujouluaika, ymmärrän lakan sävyn, mutta ei ole ehkä itselleni se mieluisin. Pidän tämän kuitenkin ja viimeistään jouluna tää tulee käyttöön. Nämä lakat ovat 10-free -lakkoja, super-jee.

puroBIOn huulipuna ihmetytti aluksi sen avattuani, näytti todella kummalliselta! Huulipuna lupaa puolimattaisen lopputuloksen, ”trendikäs viileän fuksian sävy” ei siis kyllä heti tullut tästä huurteisesta ulkonäöstä mieleen, mutta kädelle kokeiltuna:

Toimii! En yleensä ole näin kirkkaiden punien ystävä, mutta taidan tätä uskaltautua kokeilemaan huulillekin. Ihan kiva! Mutta onhan puna kuitenkin ihan käyttökunnossa, liekö mennyt jotenkin kuljetuksessa tämän näköiseksi?

Boksin pelastaja oli ehdottomasti tämä Zuii Organicin Flora Luminising Creme! Tykkään Zuiista ihan älyttömästi ja tämä hehkuvoide vaikuttaa hyvältä. Voi käyttää joko koko kasvoille, sekoittaa meikkivoiteen joukkoon tai käyttää vain poskipäille ja dekolteelle.

Summa summarum: joulukuun Jolie Box oli ihan ookoo. Ei itselleni se mieluisin boksi, mutta ei mikään huonokaan. Vuodenaikaan erittäin ajankohtainen ja sisältö tulee käyttöön.

Mielipiteitä? Oman, kuukausittaisen boksinsa voi tilata täältä.

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

10 Comment

 1. Cherry2 says: Vastaa

  Ensinnäkin musta on hienoa, että sinä muutaman muun bloggaajan ohella uskallatte sanoa suoraan mielipiteenne tuotteista, lukijana myöskään ”en tee mitään” blogeilla jotka vaan hehkuttaa kaikkia saamiaan tuotteita. Ja musta on vähän erikoista jos lähetetään tuotteita testiin, mutta sitten niitä saisi vain kehua…

  Toiseksi, mä oon samaa mieltä tosta, että noi Estelle&Thildin tyyppiset mininäytteet on kyllä vähän huijausta tommosessa boksissa, kun ei noi boksit kuitenkaan mitään ihan halpoja ole. Mielummin ottaisin ehkä vähän vähemmän tuotteita mutta isompina. En ole noita bokseja kauheesti tilaillukaan just sen takia, kun niissä on kuitenkin sitten aika paljon semmosta mikä ei oo niin omaan makuun.

  1. Kissis says: Vastaa

   Mä en koe tarpeellisena tehdä tuotteita haukkuvia postauksia (eikä riittäis aikakaan sellasia tehdä!), mutta tällaisissa bokseissa ei tiedä mitä saa – tosin harvemmin tuotteita ehdin kunnolla testaamaan ennen kun pitää sisällöstä postata, eli ovatkin niitä ensifiilikset -juttuja.

 2. Satu L. says: Vastaa

  Minäkin kyllä hieman oudoksun huulipunan harmaata pintaa! Mitä mahtaa olla käynyt? Ei houkuttele käyttämään…

 3. Orvokki says: Vastaa

  Purobion huulipunat ovat pinnaltaan juuri tuollaisia, Hehkussa testaamani olivat kaikki semmoisia ja mielsin sen jotenkin liittyvän käytettyihin raaka-aineisiin. Luonnonkosmetiikka on yllätyksellistä ja outoa välillä… Ei ole tuotteessa mitään vikaa ja hyvinhän se toimii. Ovat hyviä punia!

  1. Kissis says: Vastaa

   Aijaa! Mut joillain oli tää puna katkennu! Mut hyvin toimii kyllä.

 4. Laziness says: Vastaa

  Kainosti kyselen, että teetkö tänä vuonna blogiin koosteita kalentereista saaduista tuotteista? Kiinnostais kovasti, koska olen huono seuraamaan noita Insta Storieseja, en koskaan muista käydä tarpeeksi usein kyyläämässä ja aina jää jotain välistä. 😛

  1. Kissis says: Vastaa

   Teen!!!! Mut teen vasta sit lopuks kaikista, kun en ehdi tehdä nyt useempaa postausta.

   1. Laziness says: Vastaa

    Jee, kivaa! Jään odottelemaan. 🙂

 5. Hanna says: Vastaa

  Toisaalta tämä oli ihan jees, toisaalta vähän pettymys. Oli tämä kuitenkin parempi kuin viime joulun boxi. Se oli ensimmäinen Jolie boxini ja tosi plääh. Käytin kasvonaamion, enkä muuta. Se ei edes tuntunut hyvältä. Lakkaa kokeilin, eikä sopinut omaan käyttööni. Tässä on sentään hyvä kasvonaamio, näkyvät tulokset.
  Onneksi niitä vau-boxeja on kuitenkin enemmän kuin huteja.
  Sähköpostitse tuli uusi sisältöselitys, missä seerumi oli korjattu.

  1. Kissis says: Vastaa

   Mä en sitä muistakaan! Ja joo, yleisesti ottaen nää on kyllä aina ihania.

Vastaa