Lanseeraustapahtumia

Aika tarkalleen vuosi sitten kirjoittelin täällä, missä kaikissa tapahtumissa olin saanut kunnian olla vieraana ja ajattelin tehdä tän uusiks, kun tunnuitte silloin ainakin tykkäävän postauksesta (ja siis APUA, miten nopeesti aika menee)! Aina elokuun lopussa alkaa tapahtua kun uusia tuotteita lanseerataan ja kutsuja tapahtumiin alkaa ainakin jonkin verran kilahdella meikäläisenkin sähköpostiin (ja välillä ilahduttavasti myös ihan postiluukusta!).

Syksy ja kevät ovat näiden ”pr-tapahtumien” kulta-aikaa. Oon kyllä aina tosi otettu kaikista kutsuista joita saan ja yritän mahdollisuuksien mukaan myös päästä paikalle, koska onhan se aina kivaa paitsi tutustua tuotteisiin, niin tavata ihmisiä ja ihan vaan nauttia atmosfääristä ja mahdollisista tarjoiluista ja ohjelmasta. En ole luonteeltani mitenkään super-sosiaalinen ja kyllä aika usein noissa tapahtumissa mietin, että hitto kun olis kuin kala vedessä kaikkien upeiden ihmisten joukossa, mutta yleensä tulee aina ajauduttua siihen ”omaan jengiin”, eli tuttujen (kauneus)bloggaajien pariin… Mutta, tässä nyt muutamia tämän syksyn tapahtumia, joissa -aika flunssaisena tosin suurimmassa osassa- tuli käytyä:

Maybelline Master Class

Maybelline

L’Orealin kutsut tuntuvat aina jotenkin tosi spessuilta. Lorkku panostaa tapahtumiinsa aina ihan hurjasti, paikalla on aina kunnon pöhinää, hurjasti hyvin pukeutuneita ihmisiä ja starboja esiintymässä. Niin nytkin, Maybellinen uuden Master Class -sarjan lanseeraustilaisuudessa Hotelli Kämpissä paikalla oli meikkiä tekemässä julkkismeikkaaja Dominique Samuel ja musapuolesta vastasi Isac Elliot – ja siis NAURAKAA VAAN IHAN VAPAASTI, mun piti ihan googlettaa että kukas tää Isac-tyyppi onkaan. En minä näitä teinitähtiä enää tunne! Isac lauloi illan aikana mm. Lipstick -biisin joka toki sopi teemaan hyvin ja kaikki mun lähistöllä olevat hoilasivat kipaleen tahtiin, joten se oon vaan mä, joka ei seuraa aikaansa.

Maybelline

Maybelline

Illan aikana naposteltiin pikkupurtavia (ja juotavaa oli toki myös, mutta jäi multa väliin tässä siunatussa tilassa) ja ihasteltiin Maybellinen uusia meikkejä huulille ja kasvoille. Etenkin nämä kaikki tummia silmänalusia peittävät jutut tulevat varmasti mulla hyvinkin pian suureen suosioon…

Maybelline Master Class

Ilta oli lorkkumaisen upea ja kotiin viemisiksi lähti ihana kassi uusia Master Class -meikkejä. Olin melkoisessa flunssassa, mutta en silti edes harkinnut tän illan skippaamista ja hyvä niin, koska kivaa oli.

M.A.C. Sokokselle

M.A.C.

M.A.C.:n Suomen PR-toimisto kutsui bloggaajia merkin Helsingin Sokoksen avajaisiin (eli tää nyt ei sinänsä mikään lanseeraus ollut, tai no, meikkipisteen lanseeraus!). Käväisin paikan päällä vähän pikaisemmin (koska edelleen oli flunssa päällä), lähinnä tsekkaamassa uuden, upean pisteen ja hieman vilkuilemassa, millaista meikkiä Reetta Ekströmille tehtiin.

M.A.C.

Olipas kiva saada M.A.C. myös Sokokselle!

O’right

O'Right

Yleensä kutsut tulevat tutuista PR-toimistoista tai maahantuojilta, mutta saamani O’right -hiustuotesarjan lanseerauskutsu tuli oudosta osoitteesta. Taiwanin johtava vihreä hiustenhoitotuotteiden brändi Oright vaikutti toki kiinnostavalta ja lanseeraustapahtuman aika sopi mun kalenteriin hyvin, joten mukana oltiin!

O'right

Lanseeraus oli Kampin kauppakeskuksen Q Hair -salongissa ja vaikka yleensä tapahtumissa tunnistaa ainakin kasvoilta suurimman osan, täällä oli paikalla paljon ihan vierasta porukkaa. Saimme kuulla pitkän esittelyn brändistä sen itsensä kehittäjältä/toimitusjohtajalta, Steven Ko:lta (kuvassa alla). Taiwanilainen hiustuotesarja on saanut lukuisia palkintoja ja kyllä, haitalliset kemikaalit pois sulkeva, kasvipohjainen sarja kuulosti todella hyvältä.

Steven Ko

Esityksen lisäksi tutustuimme sarjan tuotteisiin ja nautiskelimme tarjoiluista (macaron-leivoksia, tottakai!).

Yes To

Yes To

Yes To -kauneusbrändin lanseeraustilaisuus oli Stockmannin Bar Primerossa noin kuukausi sitten. Liiallisuuksia -Elisan kanssa tehtiin treffit jo Stockan alaoville ja hyökättiin yhteisvoimin merkin tuotteiden kimppuun. Ja niitähän löytyy jokaiselle ihotyypille sopivia! Nämä tuotteet ovat siis kasvojen iholle ja valikoimasta löytyy mm. naamioita, misellivesiä, kosteusvoiteita… Tosi pirtsakan näköisiä tuotteita, jotka varmasti houkuttelevat etenkin nuorempia kuluttajia, koska myös hinnat ovat melko sopivia.

Ihana esillepano tuotesarjoissa, kyllä kaikki instagrammaajat ilahtuivat! Mukaan saimme pienen goodie bagin, ja sieltä löytyi mm. tee-se-itse hiilinaamio! En ole vielä ehtinyt kokeilemaan, mutta aion. Merkkiä myy todella kattavasti Sokos.

Olin käynyt just lounaalla ennen tapahtumaan saapumista, mutta jälkkäri maistui toki:

PR-toimiston Wellness-päivät

Marsaana

PR-toimistot järjestävät säännöllisesti PR-päiviä omissa tiloissaan ja Marsaanan Wellness-päivät ovat aina mun ihan lemppari! Paikalla on brändejä esittelemässä uutuustuotteitaan. Marsaanan edustuksessa on mm. Beauty Pop Up omine tuotemerkkeineen ja se onkin aina eka piste, jonka luokse suorastaan syöksyn!

Mua nimittäin aina ihan erityisesti kiinnostaa kaikki Tangle Teezer, Invisibobble ja Beauty Blender -uutuudet ja niitä oli nytkin, mm. ihania lahjapakkauksia ja upea uusi BB-sieni. Uusina merkkeinä esittelyssä oli Oh Yeahh! -huulivoiteet ja Kocostarin kangasnaamiot. Invisibobblen uudet, mukamas lapsille suunnatut ponnarit ovat superhypersöpöjä, näitä on ihan pakko käydä ostamassa:

Beauty Pop Up

Muitakin ihania brändejä oli paikalla, mm. Roberts Berrie, josta olenkin kirjoitellut täällä.

Lushin joulu 2017

Lush

Jätin parhaimman viimeiseksi ja viimeisin se oli ajallisestikin, sillä EILEN oli Lushin joulutuotteiden lanseeraustilaisuus Mannerheimintien myymälässä. Tää on kyllä mun vuoden tilaisuuksien kohokohta ja aina näiden jälkeen mietitään porukalla, että ”nyt oli paras Lushin joulutilaisuus ikinä!” Näin sanoimme muuten taas, haha. Ja oli kyllä nasta ilta, tupa oli täynnä porukkaa!

Snow Fairy

Ja siis, noh, okei, koska Snow Fairy. Tää Lushin karkintuoksuinen ihanuus saapuu aina jouluksi ja odotan jo puoli vuotta etukäteen innolla, että mitä uutta tulee Snow Fairylta. Ja tänä vuonna uutta oli paljon!!! Kiinteä suihkugeeli, glitterinen palasaippua, vartalokimalle, kiinteä suihkukosteusvoide, jellykylpypallo! Ja näiden lisäksi vanhoja tuttuja: suihkugeeli, suihkuvoide ja FUN-pötkylä. Siis ihan törkeän hyvä valikoima Snow Fairya tänä jouluna! Okei, edelleen kaipaan vartalolle jätettävää kosteusvoidetta, käsivoidetta, huulirasvaa ja huultenkuorintaa. Ja shampoota ja hoitoainetta ja KAIKKEA MUUTA MAHDOLLISTA SNOW FAIRY -TUOKSUSSA KIITOS! Mutta joo, kivaa että oli nyt paljon uutuuksia! Tälläkin kertaa vietin ison osan illasta Snow Fairy -nurkkauksessa… ja kukaan ei yllättynyt.

Lush

Toki illan aikana tapahtui paljon muutakin, mm. lauluesitys, hauska peli, hattaraa ja tietenkin sitä ihan yleistä tuotteisiin tutustumista ja ihmisten kanssa juttelua. Meillä oli muutaman Purkkis-tytön kanssa ruokailutreffit jo ennen Lushille menoa, mutta nää Lushin tapahtumat ovat kyllä aina siitäkin supermukavia, että tulee vietettyä mukavaa aikaa ihanien ihmisten kanssa, ihanien tuotteiden ympäröimänä.

Mulla kävi myös melkoinen tuuri, sillä illan aikana arvottiin yksi onnekas, joka voitti ylläripalkinnon. En ollut uskoa korviani, kun kuulin oman nimeni mainittavan ja sain ihan mielettömän paketin Lushin tuotteita! Niitä tulee varmasti näkymään täällä blogissakin lähiaikoina… Lisäksi jokainen vieras sai valita kolme itselle mieluisaa tuotetta Lushin jouluvalikoimasta ja tällainen goodie bag on kyllä erityisen jees, sillä kyllä kaikki testaavat mieluiten niitä just itseä kiinnostavia tuotteita! Lushin koko jouluvalikoimaa voi muuten ihastella täältä.

Onko tällaiset postaukset edelleen teistä kivoja? Mulla on Insta Story aika paljon käytössä kaikenlaisissa tapahtumissa, joskin nyt vauvan myötä näissä käymisessä tulee varmasti pientä breikkiä.

9 Comment

 1. Oohh, pakko mennä hamstraa Snow Fairyä <3 Rakastan sitä tuoksua! Oon itseasiassa säästänyt sitä viime vuoden pulloa ja käyttänyt harkiten ja monesti käyttänyt sitä mm. ennen treffejä! Kehuja on tullut miestenkin puolelta 😀 Täytyy kokeilla noita muitakin tuotteita <3.
  O’greenin tilaisuus olisi kiinnostanut, mutta en kerennyt sinne. Sain yhden shampoon testiin ja vaikuttaa kivalta!

  Hyvä postausidea muuten! Lisäilen nykyään instastoriin juttuja, mutta tällaista on kiva lueakin 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   No nii-i!!! Mulla on viel viime vuoden litran SF-putelista jäljellä, mut pakko sitä varmaan on ostaa lisää… tosin tilaisuudesta sain sen kiinteen version, mut en tiedä riittääkö se muka koko vuodeksi.

 2. Oi että tuo Lush <3
  Alkoipa kiinnostaa tuo Snow Fairy-palasaippua! Sen voisi ostaa kokeiluun, kun suihkugeeli yskittää edelleen liikaa… Viime vuonna ostin sitä in-shower-voidetta samaisessa tuoksussa pikkupurkin kokeiluun, se oli kiva myös ^_^.
  Siis mitä, kiinteitä suihkugeelejä, onpa mielenkiintoisia :o. Miten se eroaa palasaippuasta :D?

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo mua jäi toi palasaippua kans vaivaamaan! 😀 Oli vaan TOSI glitterinen, ja mietin, että jääkö sitä glitteriä kuinka paljon pesun jälkeen käsiin…enkä tietenkään sit tajunnut testata sitä tuolla illan aikana!

   Ja en tiedä, miten toi kiintee suihkugeeli eroaa palasaippuasta, ei varmaan mitenkään. 😀 Pitää testata asap!

   1. Kissis says: Vastaa

    Ja siis onko sua aina se suihkugeeli yskittänyt? Koska nyt viime vuoden suihkarin kanssa huomasin saman, suihkussa alkaa yskittää, mut nehän muutti sitä sisältöä – oon nimittäin kuullut tätä muiltakin. Aiemmin ei tullut mitään oireita!

 3. Tarja says: Vastaa

  Mulla on ollut Snow Fairy suihkaria joskus 3-4 vuotta sitten, enkä hommannut uutta just yskittämisen takia. Mä luulin vaan olevani jotenkin outo, kun yskitti niin pirusti, mutta en sit kai ookaan 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Ne muutti sen INCiä vuosi sitten joka tuntuu nyt yskittävän monia. 🙁 Yritettiin kysellä tästä Lushilla mut ei ollut tietoa… mut siis jos sua yskitti jo tollon, niin…hmmm!

 4. Sanna says: Vastaa

  Siis millä perusteella muka noi Invisibobblet on lapsille hä? Just hyvä väri ”ihan aikuiseenkin makuun”.

  1. Kissis says: Vastaa

   No älä! Sitä mä tuolki sanoin. 😀

Vastaa