Uudet tossut!

Hihihii! DHL toi tänään paketin, josta paljastui viikko sitten tekemäni tilaus eli Conversen tossuliinit. Malli on All Star As Light Leather Hi, eli mustat nahka-Converset. Tilasin ekaa kertaa Spartoosta, enkä voi puljua moittiakaan, kengät tulivat viikossa ja UPS toi paketin kiltisti työpaikalleni ja kengät olivat etenkin vielä pienen alennuksen jälkeen paljon halvemmat kuin kaupassa tai esim. Brandoksella, josta paljon kyllä kenkiä tilailen. Palautuksesta olisin tosin toivonut enemmän tietoa nettisivuille, eikä pelkkää ”lähetä sähköpostia jos haluat palauttaa kengät niin lähetämme palautusohjeet.” Mutta eipä näitä tarvitse palauttaakaan!

Mulla on muuten kankaiset pinkit Converset myös, mutta täällä Suomessa kun taivaalta tulee vuorotellen joko vettä tai räntää, niillä ei ole ollut kamalasti käyttöä ihan siitä syystä, että EN USKALLA laittaa niitä mihinkään pidemmälle reissulle. Mun tuurilla ne nimittäin olisivat äkkiä todella likaiset. Siksipä siis ostin nämä, joita voi turvallisemmin käyttää millä säällä tahansa! En muuten hirveästi diggaa niistä paksupohjaisista Converseista, nämä ”lähes pohjattomat” ovat paljon tyylikkäämmät ja jaloissa kevyet.

Mielipiteitä Converseista? Pohjilla vai ilman? 🙂

6 Comment

 1. LauraL says: Vastaa

  Pohjilla ehdottomasti! Kolme paria löytyy eteisestä, enkä pistä pahakseni jos ne vaikka lisääntyis 🙂

 2. Anonymous says: Vastaa

  Oon kuvitellu, että käytät korkkareita o_O

 3. LauraL mulla on sama tilanne Uggien kanssa… 😀

  Anonyymi aika harvoin käytän korkkareita, korollisia saappaita joskus harvoin töissä tai viihteellä…mut oon enemmän tennarityttöjä, sorry!

 4. June says: Vastaa

  Converse <3<3<3

  Mulla on sen verran leveä jalka, että noi lightit ei oikein mahdu :/ Tai no ehkä se ei oo leveydestä kiinni, vaan korkeudesta.. Varpaat osuu tohon kumikärjen ’kattoon’ tavallaan (osaan selittää :D). On mulla kyllä yhdet lightit, mustat nahkaiset mutta varrettomat. Ostin ne jenkeistä, ja jotenkin niissä se malli on hitusen leveämpi. Liekö miesten malli sitten tai jotain, vaikka periaatteessahan noi on unisex-malleja kaikk.

  Mut niitä pohjallisia versioita löytyykin sitten useammat. Kattelin just että vanhimmat on yli 7 vuotta vanhat, ja ne on ihme kyllä vielä melkein käyttökunnossa!

 5. June says: Vastaa

  Ja niin, Bubble tässä 😉

 6. Jep, sama homma mulla noiden kanssa, eli ne on selkeesti paljon ahtaammat tuolta varpaiden kohdalta. Normaalisti mun koko on 37,5, niin noissa 38 on just sellanen, että ei yhtään pienempi sais olla, melkeen vois olla 38,5:kin. Eli tiedän hyvin, mitä tarkotat 😀

Vastaa