Mielensäpahoittajan boksi

Marraskuun LivBox

Hain oman, marraskuun LivBoxini pakettiautomaatista vasta tänään ja vaikka näitä boksipostauksia on jo pyörinyt ties kuinka monta miljoonaa kappaletta niin pakko on munkin tästä sananen sanoa, koska huvituin niin kovasti tän saamasta palautteesta.

Marraskuun LivBox sisälsi tätä kaikkea:

-RFSU – Sense Me Caring Massage Glide – Muhahaha. Aloitetaan parhaimmasta. Ääneen naureskelin, kun jotkut olivat PAHOITTANEET MIELENSÄ tästä liukkarista. Siis ihan aikuiset naiset. Siis mitä. Joo, kyllä minäkin mieluummin jotain meikkejä boksistani ottaisin kuin liukuvoidetta, eikäku anteeks, hierontavoidetta, mutta ei tää nyt mikään paha ole. En pahoittanut mieltäni lainkaan. Itse asiassa just tasan sama tuubi on jo lopussa, joten tulee ihan tarpeeseen! Ihan on hyvää liukkaria, vaikka tän tuoksu ei ookaan ihan täysin mieluinen.

-Head&Shoulders – Classic Clean shampoo – No tää on kyllä oikeasti tylsä. Eiks just tätä jaeta aina sillon tällön ilmaisena näytteenäkin kaupoissa. Ei oo hilsettä tai en ainakaan myönnä, menee eteenpäin.

-Nivea – Daily Essentials Double Effect -silmämeikinpoistoaine – Boksin yksi kivoimmista tuotteista! Öljyä tää sisältää, joten luomivärejä en tällä uskalla pidennysten takia poistaa, mutta soveltuu hyvin silmänalusille ja kulmavärin poistoon.

-Lumene – Bright Now Vitamin C Heleyttävä BB-voide SK20 – Jee! Ja vielä varmaankin just oma sävy eli medium. Tätä testaan innolla, Lumene on tosi hyvä aina. BB-voiteista en kyllä noin yleisesti ottaen välitä, mutta tää kiinnostaa kovasti. Boksin paras tuote!

-Labello – Care&Colour -huulivoide – Mulla oli tällainen, jolla ilahdutin äitiäni, joten voi olla että tämä yksilö jää omaan käyttöön. Tätäkin oli vähän haukuttu tylsäksi, mutta ei musta tää oo yhtään tylsä! Mä tykkään kovasti tällaisista sävytetyistä huulivoiteista. Mietin vaan, että onko tää sävy mulle liiankin punainen?

-Rich – Pure Luxury Argan Oil Rejuvenating Elixir – Hiusöljyä käytän hiusten latvoihin kyllä, mutta mulla on niitä nyt aika paljon ja kuluvat hitaasti. Ihan kiva matkakoko, että sitä matkaa nyt sitten odotellessa taas.

-cK Eternity Now – Ihan mielelläni käytän aina näitä tuoksunäytteitä! Pikanuuhkaisulla on ihan käyttökelpoinen.

-Jordan – Easy Reach Flosser – Mä en oo ikinä hiffannut näitä hammasväliputsaimia, käytän hammaslankaa. Joskus testasin sellaista pientä pulloharjatikkua ja meinas hampaat irrota suusta. Nää tosin on kyllä erilaisia, kun on kuitenkin tuo lankaosiokin tuossa, mutta silti vaikuttavat hankalilta käyttää. Onneks huomenna on isänpäivä, on siis lahja valmiina, hahahha. Näitäkin oli vähän moitittu, mutta eiks tää ollutkin joku ”ylimääräinen” tuote? En kyllä oikein ymmärrä näitä LivBoxin muka extra-juttuja, samassa boksissahan ne tulee kaikki, joten voisko ne vaan laittaa kaikki samaan lappuseen.

No mut hei mitäs te mietitte marraskuun boksista? Pahoititteko mielenne? Onko sopivaa laittaa liukkaria LivBoxiin? Entäs hammasväliputsaimia? Mikä oli boksin paras tuote?

Marraskuun LivBox

39 Comment

 1. Kuorotipu says: Vastaa

  Siis joku on oikeesti pahoittanut mielensä liukkarista???

  1. ON.

   1. tikkuli says: Vastaa

    Kertoo vain siitä että näillä ihmisillä ei ole ketään kenen kanssa sitä käyttää ja tästä syystä mielenpahoitus?!

    1. No kyllä mäkin pahotin nyt vähän mieleni, kun kuulemma olen vanha. :’DD

 2. Mä naureskelin kanssa, kun joku oikeasti pahoitti tuosta mielensä. Mä tykkäsin boxista. Ja liukkari pitää testata.

 3. Minä en kyllä halua liukuvoidetta boxissa 😀 en käytä enkä sotke hierontaöljyllä sänkyä. Niih. Pahoitin mieleni kun en saanut Herbinan naamiota 😀

  t. Mielensäpahoittaja

  1. Ai sellaisen jotkut sai? 😮 Siis liukkasin tilallako???

 4. Joku oli ainakin LivBoxin facessa ollut ihan nolona, ei olisi halunnut avata boksia alaikäisen tyttärensä nähden… 😀 Eikö sit voi sanoo että on hierontaöljy, jos liukkari niin hävettää? En muutenkaan tajua tällasta intiimiasioiden häpeilyä, tuotteita ne on siinä missä muutkin.

  1. Sissi says: Vastaa

   Amen. Mahtaa elämä olla hankalaa kun tästäkin noin mieli pahoittui:)

  2. Joo en mäkään ymmärrä tommosta lasten edessä häpeilyä, hohhoijaa.

 5. sonja says: Vastaa

  Itse sain liukkarin sijaan Herbinan naamion. Mielestäni aika hyvä boxi ja bb-voide tuli heti käyttöön kun oli sopivan vaalea väri 🙂 Paras tuote!

  1. Siis oliko toi oikeesti vaihtoehtotuote??? 😀 No huhhuh. Nyt mä ehkä enemmän ymmärrän niitä mielensäpahottajia. 😀 Mulla on se Herbinan naamio jo, jos se on se missä on öljyjä eli tuskin käytän, joten en myöskään hermostu, mutta ymmärrän, että monet ois ottaneet mieluummin sen.

 6. LauraL says: Vastaa

  Jos vielä boksia tilaisin, niin näistä tuotteista eniten mielissäni olisin liukkarista ja hammaslankaimista. Kyllähän noi bb-voiteet ja shampoonäytteet on jo nähty. Ja juurikin niitten takia en enää ole tilaaja.

  1. Joo shampoota on kyllä harmittavan usein, olis sit jotain oikeesti luksus-shampoota…! Samoin öljyjuttuja on nyt jatkuvasti.

 7. Marjo k says: Vastaa

  Liukkari on jeees! 😀

  1. Nonni!

 8. Ansku says: Vastaa

  Hih…liukkaita oli hauska ylläri ja se on hierontaan tosi hyvä. Se liukuu kivasti ?eikä tuoksu liikaa. Pitäähän elämässä olla kivouksia?muuten kiva boksi mutta aina niitä meikkejä vaan silti toivoisi…

  1. Trust me, se tuoksu alkaa helposti ällöttää. 😀 Mutta ihan ok-tuote eniveis. Ja joo, mäkin toivon värikosmetiikkaa bokseihin!!!

 9. Ansku says: Vastaa

  liukkari siis

 10. En pahoittanut mieltäni, liukkari tuli myös tänne ja testiin lähtee :D. Toki kyllä ennemmin sitä kosmetiikkaa tässä boksissa ottaisin, mutta kyllä nämä muutkin hygienia-tuotteet ovat menneet käyttöön :).

  Itse käytän hammasvälien putsaukseen nimenomaan nuita lankaimia, hammaslankaa on itseni hieman hankala käyttää mun oikean käden cp-vamman takia, niin nämä yhdellä kädellä käytettävät ovat just hyviä :).
  Samoin ”pulloharjatikkuja” käytän, tosin alaetuhampaiden väleihin, koska niiden taakse mulle laitettiin oikomishoitojen (hammasrautojen poiston) jälkeen retentiokaari, niin muulla tavalla en niitä saisi putsattua. Niitäkin on monen kokoisia :).

  Boksi ei saanut hyppimään riemusta, mutta tuli silti sellainen jees-fiilis kuitenkin.
  Hilseshampoota testaan itelle, mutta pääosin menee varmaan miehen käyttöön kuitenkin. Molemmilla meillä hilsettä esiintyy.
  Paras oli ehkä Nivean silmämeikinpoistoaine.
  Lumene oli vähän blaah, kun tullut meikkivoiteita melko paljon nyt peräjälkeen monta… Testaan silti ja eipähän tarvi itse alkaa ostamaan kokeiluun :D.
  Labellokin aiheutti huokauksen, koska huulirasva… Juuri laitoin jemmaan 3kpl rasvoja, jotka menee ystävälle eteenpäin, niin heti sieltä sit uutta pukkasi varastoon :D.
  Hiusöljy oli jees myös, saa säästää sitten pullon matkakäyttöön, näppärän kokoinen! Mutta hetki kyllä menee ennen kuin loppuu, viime kuussa kun tuli se 100ml ”pänikkä” ja varastosta löytyy 3 muutakin öljyä, joista 2 on 100-125ml… :D.

  1. Mä niiiin en tajua kuka voi käyttää niitä pulloharjaimia!! 😀 Samoin langan pitää olla oikeesti hyvä, joku Rainbow EI toimi! Mullekin jäi ihan jees-fiilis, niinku LivBoxista yleensäkin. Ei mikään huippu, mutta ei myöskään liian huono.

 11. Heli Heinonen says: Vastaa

  Liukkari keljuttaa täälläkin nimenomaan siksi kun olisin niin tahtonut naamion mieluummin, ja onko tuo edes mitään kosmetiikkaa??
  Sen verran on ikävuosia jo takana ettei nolota sentään, mutta aikalailla rimanalitus sisällöltään oli koko boxi.
  Oma tyhmyys tietysti kun rahani tähän haaskaan. Mitä kaikkea muuta mukavaa tuollakin summalla saisi mikä boxiin vuositasolla menee.

  1. Joo, kyllä mäkin mietin tota, kun itse tätä tilasin, mutta nyt tosiaan saan tätä isoveljeltä lahjaksi, niin eipä siihen omaa rahaa mee. 😀 Ja on se vaan mukava ylläri joka kuukausi. En kyl tosiaan tiennyt, että naamio oli tän vaihtarituote, joten kyllä ymmärrän ketutuksen. 😮

 12. Heli Heinonen says: Vastaa

  Niin joo, liukkari oli lähetty boxin tilaajista ikähaitarin yläpäässä oleville ja Herbinan tuote taas nuoremmille.

  1. EIKÄ!!!!!!?????

   1. tikkuli says: Vastaa

    Whaaaaat! I’m old siis!?! Ja vaihdevuodet lähestyy vai ja tästä syystä liukua lisää?

   2. Heli Heinonen says: Vastaa

    Juu, noin oli vastattu eräälle kyselijälle Livboxin fb-sivuilla 😀

 13. Kata says: Vastaa

  Mua huvitti myös mielensäpahoittajat liukkarin takia. Tai että ei voi lasten edessä avata boxia, jos siellä on rfsu:n tuotteita. Niin mitenköhän ne lapset sitten ovat saaneet alkunsa. Voi kauheeta. Ja vielä kun ottaa huomioon, että purkissa lukee isolla HIERONTAÖLJY 😀 Tosiaan se Herbinan naamio oli vaihtoehtoinen tuote ja itse sain sen. Jako tapahtui iän mukaan: nuoret saivat naamion ja vanhat liukkarin. Mun mielestä tuo jako oli outo, koska naamio on tarkoitettu kuivalle ja normaalille iholle. Itselläni on sekaiho, joten mulle liukuvoide olisi ollut hyödyllisempi tuote.

  Itse pidin boxia vähän floppina sen vuoksi, että siinä oli tosi paljon toistoa verrattuna aiempiin boxeihin. Huulivoidetta, hiusöljyä, shampoota ja kevyttä meikkipohjaa kun on tullut parissa viime boxissa muutenkin. Vähän vaihtalua kaipaisin siis. Kokonaisuutena boxi oli mun mielestä kuitenkin monipuolinen ja siinä mielessä ihan ok. 🙂 Hilseshampoo oli kyllä huvittava ja todella tylsä tuote. Kai nyt hilseestä kärsivät ihmiset osaavat itse ostaa hilseshampoota 😀

  1. Totta kyllä, itsekin olen peräänhuutanut tota vaihtelua bokseihin. Enemmän meikkejä kiitos! Mies saa käyttää ton shampoon, kun kerran on kuulemma kuiva päänahka. 😛

 14. Sannak says: Vastaa

  Että olen nauranut noille jutuille tuosta liukkarista. Itse olen sitä ikäluokkaa, että boksissa olisi ollut varmaan vielä Tenaladytkin liukkarin lisäksi 🙂 Mutta joo, hyvin luistaa ilman voidettakin.
  Aika perussettiä on kyllä ollut nämä boksit viime aikoina.

  1. Hahaha 😀

 15. Myy says: Vastaa

  Hammaslankaimet on superkätsyjä! Etenkin se pitkävartinen. Noilla boksin lankaimilla en ylettynyt viimeiseen hammasväliin asti. Normilangasta tulee sormet kipeiksi, koska täytyyhän sitä pusertaa käsissä ihan neuroottisesti. 😀

  1. Mä en pysty käyttää ku normilankaa. 😀

 16. Paula says: Vastaa

  Mä tykkäsin tästä boksista noin niinkun kokonaisuutena. Lumenen BB-voide menee varmasti käyttöön, oli ihan täydellinen. Silmämeikinpoistoainetta mulla ei ollut, joten sekin meni käyttöön. Labellon sävytetyn huulirasvan otin myös käyttöön, koska se on täydellisen värinen mun huulille ja tasoittaa sävyä kivasti. Hiusöljy myös käyttöön. Liukkarin tilalle olisin kyllä ehkä ottanut naamion mieluummin. XD Ei se ole mun mielestä ihan kosmetiikkaa. Toisaalta hammaslankaimet ei myöskään ole. Tästä huolimatta, menee molemmat varmaan silti käyttöön. Shampoo menee miehen matkakassiin =)

  1. Noni! 🙂 Mun pitääkin heti huomenna testata toi Lumenen BB!

 17. MRMR says: Vastaa

  Huoh, ihmisiä. Vasta sain viime viikolla todeta miten kätevää on kun liukkaria löytyy valmiiksi kaapista, kun piti mitata kissalta kuume takalistosta. 😀

  1. Hahahah! :’D

 18. En voi kiistää ettenkö olis yllättynyt liukkarista! Mutta en kyllä mitenkään saa mieltäni pahoitettua siitä 😀
  Liukkari on muuten aika ässää sheivausvoidetta, jos muuten nyt ei ole joillain käyttöä ja tuli trauma.

  1. Enpäs ookaan kokeillut, mutta hyvä Pirkkaniksi 😀

Vastaa