Angry Martens & Girls Can!

Kamera oli tänään töissä mukana, joten SIINÄ TYÖN LOMASSA napsin muutamia kuvia.

Tämän syksyn ehdottomasti käytetyimmät kengät on nämä toissa kesänä Lontoosta ostamani Dr. Martensit. Voisin käyttää näitä päivittäin, sillä ovat niin mukavat ja ihanat. (Toivottavasti pomo ei muuten näe yllä olevaa kuvaa, oikeastihan mulla ei ole edes aikaa tuolla tavalla istuskella jalat työpulpetillani! Ja joo, putsasin pöydän.) Ehkä nää nyt ei oo sitä asiallisempaa työkenkämatskua, mutta hällä väliäkös tuolla. Missään korkkareissa kun en sipsuttelis muutenkaan.

Töihin tuli Angry Birds -kahvia. En ole koskaan pelannut kyseistä peliä, mutta silti mulla on mm. Angry Birds -purukumia ja kohta vois olla myös Angry Birds -suihkugeeliä. Apua! Mut on nää aika veikeen näkösiä pakkauksia, vai mitä? Kaupoissa viikolla 44, jos jotakuta kiinnostaa. Lisäksi on saatavana AB-papukahvia. Houkutteleeko nää liian pieniä lapsia juomaan kahvia, voiko se olla vaarallista?

Perustin todella mielikuvituksellisella nimellä varustetun Girls Can -purkin. Hiton hieno kampanja. Klikatkaa ja tehkää oma purkki kiertoon! Yritetään parantaa tyttöjen asemaa kehitysmaissa. Kiinnostavaa muuten on myös nähdä, miten moni Facebookkaaja on valmis oikeastikin auttamaan…eikä vain kierrättämällä jotain ”laita tämä kiertoon jos olet huolissasi maailman tilanteesta!” -viestejä!

Nojoo. Siis tästähän piti tulla alunperin paljon pidempi postaus, mutta en sitten keksinytkään mitään kiinnostavaa kuvattavaa saati kerrottavaa. Ja tein niitä töitä. Joten aluksi kun annoin tälle otsikoksi ”Töissä tänään”, vaihdoinkin sen vähän osuvampaan.

Nyt vedän Martensit taas jalkaan ja lähen Espooseen, sommoro.

12 Comment

 1. Räyheet popot,tykkään <3

  Ja KiukkuTipujen kaffetta aion ehdottomasti maistella,olen ihan friikahtanut niihin söpöliineihin muutenkin =)

  1. Joo tykkään kyl kans noista kahvipakettien ulkonäöstä 🙂

 2. Nina says: Vastaa

  Kahvia voisin kyllä maistaakin, näkyy yks versio käyvän pressopannuunkin ja kolmosen paahtoaste on vielä passeli. Käsivoidetta yritti mulle Stockalla joku Lumenen täti myydä, mutta jätin väliin.

  Ja hienot kengät !

  1. Katoin just eilen Anttilassa et onpas kalliita noi Angry Birds-kosmetiikat! Eli vielä ainakaan en aio testata. 😀

 3. Nina says: Vastaa

  Pyörryn kohta jos tuijottelen noita kenkiä vielä hetkenkin. IHAN TÄYDELLISET.

  1. No älä tuijottele! 😀 On joo kyl aika täydelliset mustaki 🙂

 4. Kiitos tästä purkkivinkistä! Perustin oman. On todellakin mennyt hermo niihin iänikuisiin myötätuntostatuspäivityksiin, jotka eivät auta yhtään ketään. Jännityksellä odotan, löytyykö opiskelijoista ja muuten köyhistä kavereistani lahjoitusintoa.

  1. Jeij! 🙂

   Joo, en mä mitenkään kuitenkaan tuomitse ihmisiä, ei kenenkään pakko ole mihinkään rahojaan antaa. En itsekään yleensä osallistu Nälkäpäivä ym. keräyksiin, annan satunnaisesti sopivissa tilanteissa rahaa eläinten olojen parantamiseen, koska se on vaan mulle tärkeintä, ei kaikkia pidäkään auttaa! Mutta en tiedä mikä siinä on, että vihastun helposti näistä FB-kiertoviesteistä, kun jos sellaisenkin postaamisen sijasta antais vaikka 2 euroa, niin potti ois lopulta aika suuri!

 5. Maria says: Vastaa

  Tooosi jees kengät! Wtf Angry Birds tunkee kyllä joka paikkaan 😀 Multakin löytyy kaapista tota purkkaa, mutta ehkä kahviakin pitäisi maistaa.. (;

  1. Joo ei tollasta pussia kyllä ainakaan kaappiin piiloon raaskis laittaa 🙂

 6. Hoh, kohta on kyllä jo kaikki mahdollinen saatavissa angry birds-teemalla.

 7. Angry Birds-kahvia? Faith in humanity gone 🙁

Vastaa