VIIKON PÄÄSTÄ

Sanur1

Jes! Ensi sunnuntaina tähän aikaan heräilen Espanjan auringon alla ja pulahdan ehkä pienelle aamu-uinnille. En ota läppäriä mukaan eikä hotellissa ole mitään wi-fi -juttujakaan, mutta yritän instagramin puolelle saada pari kuvaa ihan vaan teitä kiusatakseni. Noh, ihan kivat ilmat ovat varmasti täällä Suomessakin vielä. Ja mun tuurilla sinne iskee kuitenkin joku kylmä rintama ja lämmöt valuvat kotimaahan… Mutta kivaa päästä tsekkaamaan paljon kehuja saanut Palma!

Mutta! Blogi ei suinkaan hiljene, sillä alan seuraavaksi ajastamaan tänne postauksia! Ja ne on kaikki ARVONTOJA. Viikon päästä täällä nimittäin alkaa tämän blogin synttärihulinat.

Blogini täyttää neljä vuotta! Se tuntuu samalla tosi pitkältä ja tosi lyhyeltä ajalta. Tässä neljässä vuodessa on kuitenkin tapahtunut paljon ja ne kohokohdat (ja paljon muuta) löytyy täältä blogistani, mun ainoasta päiväkirjasta. Tämä vuosi on menty enemmän kauneus/kosmetiikkapainotteisesti, aiempina vuosina on ollut vähän enemmän lifestylea. Lifestyleblogiksi tämän silti edelleenkin luokittelen, vaikka kosmetiikka on ollut aina hyvin iso osa blogiani sen syntymästä asti.

Viime vuoden tapaan synttäriviikko on siis omistettu teille lukijoille eli monta arvontaa on luvassa, aivan ihania palkintoja. Toivon teidän osallistuvan ahkerasti! Enpä usko, että ilman teitä ainakin silloin tällöin kommentoivia, mahtavia lukijoitani mitään jaksaisin tänne näpytellä, vaikka itsepäisesti väitänkin kirjoittavani blogiani pääasiassa itselleni.

Sanur

Arvonnat ovat kaikki kauneuteen ja kosmetiikkaan liittyviä ja olen niistä superhyperinnoissani. Joten pysykääpäs kuulolla elikkäs näöllä!

13 Comment

 1. nea says: Vastaa

  Jej! Odotan innolla <3

 2. Ihanaa matkaa teille jo nyt! Ja paljon onnea blogisynttäreiden johdosta!
  Harmi, kun en varmaan pysty osallistumaan arvontoihin, kun tässä muutaman tunnin päästä suunnataan myös lentokentälle ja Turkin lämpöön 2 viikoksi häämatkalle…
  Täytyy katsoa, miten hyvin siellä netti pelittää, että pääsisinkö kuitenkin vilkaisemaan postauksia :). Läppäri kun lähtee mukaan, että saa kameroita tyhjentää kuvista välillä :).

  1. Tänks! No on hei toi reissukin aika jees! 😀 Mä en nyt viikon matkalle jaksa ottaa läppäriä + täällä kuitenkin on nää arvonnat, niin ehdin mainiosti palattuanikin. 🙂

 3. Jeij! Onnea nelivuotiaalle!
  Ja voi ihanuus kun pääset reissuun, oon nyt ehkä semisti kade, oma reissuunlähtö tais jäädä nyt haaveeks taas 🙁

  1. Noooooh, se on vaan Mallorca ja yks viikko… 😛

 4. Salla says: Vastaa

  What, miten on mahdollista, että nykyaikana edes (isommasta mestasta) löytyy hotelli, jossa EI ole wifiä?! 😀 Ei pysty lähettelee kavereille kiusapalmukuvia tai muuta, apua 😀

  1. Siis varmaan siellä on, maksullinen, mut ne on yleensä aika hintavia. Itse asiassa harvassa hotellissa siellä se sisältyy hintaan, siis ellei ota jotain sviittimeininkiä. 😮 Mut monessa kahvilassa jne. on ilmainen.

 5. RuuRuu says: Vastaa

  Vau, jo neljä vuotta, aika menny tosi nopeesti! Onnea! ja innolla odotan arvontoja 😀

  1. Niinpä! Hyvää kannattaa odottaa ;D

 6. Kuorotipu says: Vastaa

  Mä oisin kade, mutta koska varasin syyskuun loppuun reissun, niin en ole 😀

  1. Hyvä veto!

 7. Katarooma says: Vastaa

  Eipä aiheutella sielä kateutta… 😀 Mulla niin polttelis lähteä johonki kauas lomalle loikoileen…
  Ps: Espanja ois kiva, koska Kikon liikkeet.

  1. Ai niin! Onkohan Palmassa?

Vastaa