Brunssi @ Deli Café Maya

No nyt löytyy se pömppis sitten minultakin, sillä olimme äsken brunssilla Deli Café Mayassa. Pieni sievä kahvila löytyy Punavuoresta (Punavuorenkatu 3) ja aivan ihanan aurinkoinen ilma oli tänään sinne käppäillä. Mayan brunssia minulle suositeltiin, kun Facebookissa huutelin hyvien brunssien perään. Varasinkin pöydän neljälle jo hyvissä ajoin muutama viikko takaperin.

Ensivaikutelma kahvilasta oli kodikas, mutta todella ahdas! Ja siitä ahtaudesta sitten kyllä vähän kärsittiinkin…pöytiä oli pieneen tilaan nähden vähän liikaa ja lopulta sain tuoda kavereidenkin syömisiä, joiden oli aina vähän hankala lähteä seinän vierustoilta liikenteeseen. Mutta noh, pieni liikunta teki toki ihan hyvääkin, koska paljon tuli syötyä.

 

Ja homma kuitenkin muuten toimi. Jos jokin loppui, sitä tuli heti lisää. Eikä ollut mitään pitkää jonottelua! Tarjolla oli monenmoista salaattia, pekonia, todella hyvää munakokkelia, aivan ihania porkkanasämpylöitä, erilaisia jugurtteja, tuoreita hedelmiä, kakkua…Ja kahvi oli ilahduttavan hyvää! Lemppareitani olivat porkkanakakku (ehdottomasti parasta mitä olen koskaan syönyt), rapeat croissantit, ihanat jugurtit. RAKASTAN brunssilla tällaisia valmiita jugurttilaseja! Salaatit olivat omaan makuuni hieman ”outoja”, olisin ehkä kaivannut lisäksi ihan perustomaattia ja kurkkua sämpylän päälle…mutta olenkin vähän tällainen tyhmeliini, mitä tulee kaikkeen ruokahienosteluun.

 

Mies suorastaan rakastui mansikkarahkaan, joka olikin tosi kermaista ja pehmeää, nam! Brunssi maksoi 17 euroa/hlö, 2 euron lisämaksusta sai smoothien tai erikoiskahvin ja smoothiet tulikin testattua. Todella kirpsakan makuista, omaan makuuni turhan paksua sekä täynnä marjojen kuoria ja siemeniä (hammastikkupakko!)…ihan jees, mutta erilaisia jugurtteja tuli syötyä tuolla niin paljon, että smoothien olisi voinut hyvin jättää väliinkin.

Mutta, siis. Oikein namiskuukkeli brunssi oli ja poistuimme kaikki tyytyväisinä ja hyvin syöneinä. Ja nyt asetun varovasti vatsani kanssa ruokalevolle. Käykää ehdottomasti tekin Deli Café Mayan brunssilla (la ja su klo 10, 12 ja 14), täältä näette vielä lisätiedot. Pöytä kannattaa varata etukäteen.

4 Comment

  1. Kivan kuulloiset tarjoilut, pitää pistää mieleen. 🙂

    1. Ehdottomasti!

  2. Salla says: Vastaa

    Näyttääpi hyvältä! Satuitko katsomaan, oliko jugurtit ja rahkat vähälaktoosisia?

    1. En tajunnut kysyä 🙁

Vastaa