Söpöliinit

Baby Skin

Siis mä ostaisin Maybellinen Baby Skin -putilon ihan pelkän ulkonäönkin takia. Miten helkkarin söpöjä! En ihmettele yhtään tuubin ”Only for adults!” -tekstiä! Sain kuitenkin työni kautta nämä ja testasin heti, koska jotenkin arvelen, että nää vois kiinnostaa teitäkin. Kyseessä on siis kaksi erilaista primer-tuotetta.

Baby Skin Instat Pore Eraser

Mun yks suurimmista murheenkryyneistä ihon suhteen on isot ihohuokoset tuossa nenän molemmin puolin ja ne onkin aina ihan eka asia, jota aamulla yritän jotenkin häivyttää ja peittää. Mulla on varmaan viistoista erilaista tuotetta siihen tarpeeseen ja suurin osa niistä on koostumukseltaan samanlaisia: geelimäistä silikonia. Noh, se kyllä tasoittaa, mutta ahkeran puuteroinnin jälkeenkään -kiitos ihoni nopean rasvoittumisen- ei tulos ole kovin pysyvä.

Baby Skin Instant Pore Eraser on myös tällaista geeliä, joten ajattelinkin heti, että eipä tässä taida olla mitään uutta tai ihmeellistä. Joten todellakin yllätyin, miten hyvä tuote on kyseessä, teki nimittäin enkat omalla iholla sen siedettävän näköisenä pitämisen kanssa! Samparin Glamour Shot on edelleenkin se itselläni parhaiten toimivin tuote, mutta tämä jää ehdottomasti vakituiseen käyttöön.

Baby Skin Instant Fatigue Blur

Baby Skin Instant Fatigue Blur taas on tarkoitettu primeriksi ”väsyneen näköiselle iholle” ja se lupaa häivyttää epätasaisuuksia iholta valoa heijastavalla koostumuksellaan. Cool Rose (oikealla) on tarkoitettu viileälle ihonsävylle ja Warm Apricot (vasemmalla) lämpimälle. Itselleni lämmin sopii paremmin, mutta voin käyttää myös tätä viileämpää, koska päälle laitan kuitenkin meikkivoiteen, ei tämä ihoa niin kamalasti vaalenna. Ja tykästyin tähänkin kyllä kovasti! Levittyi nätisti ja meikkivoide oli helppo laittaa päälle. Levitin tätä muuten testiksi myös tuon Instant Pore Eraserin päälle ja sehän toimi loistavasti.

Baby Skin

Suositushinta näissä molemmissa on 8,90 euroa ja kaupoissa nämä söpöliinit ovat toukokuussa. Mielipiteeni on, että nyt saa hyvää halvalla. Onko teilläkin ongelmia suurentuneiden ihohuokosten ja ihon epätasaisuuden kanssa? Olen erittäin kateellinen kaikille, joilla EI ole.

31 Comment

 1. Siiri says: Vastaa

  Tätä olenkin jo kauan halunnut kokeilla! Olisi mahtavaa vihdoinkin löytää (helposti saatavilla oleva edullinen) huokoshäivyttäjä joka edes jollain tavalla toimisi. Minulla on usein ongelmana se, että vaikka tuote jotenkin häivyttäisikin huokosia, sen päälle ei saa meikkiä siististi :-/

  1. No tää on kyllä ehdottomasti sellainen! 🙂 Ja meikkikin levittyy tosi kivasti, molempien päälle. 🙂

   1. Siiri says: Vastaa

    Kuulostaa kyllä lupaavalta, mutta kun mulla on maailmankaikkeuden suurimmat huokoset, niin toukokuussa nähdään mihin Baby Skinistä on 😉

    1. Ei vaan MULLA on. 😀

 2. Sara says: Vastaa

  Itse raahasin syksyllä Lontoosta tuota huokostenhäivyttäjää muutaman putkilon kun olin varma ettei nää Suomeen tuu ollenkaan :’D mahtava tuote ja kiva et sitä pian saa lähempääkin kuin ulkomailta 🙂

  1. Joo ulkomailtahan näitä on jo saanut kauan, oon himoinnut nettikaupoissa näitä. 🙂 Tosi kiva saada Suomeenkin!

 3. Tiina says: Vastaa

  Mistään en saa tietoa siitä, pitääkö aineen kuivua ensin, kuinka kauan vai voiko meikkivoiteen laittaa heti? Aamulla on välillä tosi kiire ja jokainen minuutti ratkaisee.

  1. Nää kuivahtaa tosi nopsaan! Eli meikkivoiteen voi laittaa päälle melkeinpä heti samantien 🙂 Tai mä ainakin laitan!

 4. Joo toi pore eraser on kyl hyvää! Häivyttää huokosia tosi hyvin. Ihanaa päästä kokeilemaan noita muitakin versioita, eipähän tarvitse Lontoosta asti hakea 🙂 Nuo putkilot on tosiaan ihan ylisöpöjä <3

  1. Jep. <3

 5. Nämä lähtee varmasti heti kokeiluun, kunhan kauppoihin saapuvat. Baby Lips huulivoiteet ovat mielestäni huonoja, mutta näitä on kehuttu 🙂

  1. Joo, näitä on kyllä odotettu. 🙂

 6. Jes! Oonkin odottanut, että koska nämä ilmestyy tännekin maailman kolkkaan!

  1. Määki! 😀

 7. bubbs says: Vastaa

  Pakko varmaan kokeilla ainakin tuo Pore Eraser. Olen kokeillut miljoonaa eri primeriä, Shiseidot ja Lancomet ja Dermalogicat höystettynä itselleni tuntemattomilla ulkmaalaismerkeillä, jotka kuitenkin netissä on kehuttu maasta taivaisiin. Ei mulle mistään ole ollut meikinkeston kanssa apua, tuntuu, että ne silikonipohjusteet lähinnä liukastavat ihoa ja saavat meikin vielä suuremmalla todennäköisyydellä luistelemaan kadoksiin, kökkökasoiksi tai huokosiin..

  1. Jep, sama ongelma. Tää ei oo niin liukas, vaikka ”samaa kamaa” periaatteessa onkin. Ja tää jotenkin kuivahtaa eri tavalla.

 8. Suuret ihohuokoset löytyy täältäkin. Nämä kyllä kiinnostaa! Itse käytän Benefit PoreFessionalia ja se on ok.

  1. Tää on parempi ku PoreFessional!!!

 9. Salla says: Vastaa

  Paras huokoshäivyttäjä on Dermalogican primeri, se on ihan paras evör! Mutta hinta onkin sitten sen mukainen, joten todellakin haluan kokeilla, jos tästä saisi kukkaroystävällisemmän kaverin 🙂

  1. Ääääh, se on ihan ookoo, mut ei lähellekään parasta. ;D

 10. Salka says: Vastaa

  No eipä ole hinnalla pilattu, tätähän voisi testata 🙂 Mulla on vaan vähän ennakkoasenteita primereita kohtaan, paras kokeilemani on ollut Sallankin suosikki Dermalogica, mutta sekin on kyllä aavistuksen ihoani tukkiva? Ja ennakkoasenteet johtuvat siis siitä, että monesti primerin kanssa se lopputulos voikin olla liian kökköinen/vahamainen, ehkä en vaan osaa annostella niitä riittävän vähän, moni primeri on myös tukkinut ihoani 😛 Mutta mullakin on nenänvieressä välillä oikein komeasti höröttävät huokoset, Clarisonic on niitä ehkä aavistuksen saanut laitettua suppuun 😀

  1. Toi Samparin väritön meikkivoide on kyllä paras mun ihohuokosiin, mutta se vähän kuivattaa, etenkin talvella vähän ikävän kiristävä. Mulla ei valitettavasti Clarisonic oo auttanut noihin 🙁

 11. Damn. Miksei tullu semmosta, mikä tasottais punotusta? :c Couperosa-kansaa Suomesta ainaki löytyy… Nooh, huokoshäivyttäjä lähtenee täälläkin testiin kunhan kauppoihin tulee.

  1. Suosittelen erittäin lämpimästi tätä: http://kissis.fi/2015/03/punaisuuden-poistaja/

 12. Pore Eraseria täytyy hankkia, ää tulis jo kauppoihin!! 😀

  1. Eiköhän se tuu viimeistään ens kuun alussa 🙂

 13. Laura says: Vastaa

  Jes vihdoin!! Mulla vetelee viimeisiä juuri sopivasti jenkeistä viime syksynä tuotu Instant pore eraser ja se on kyllä ollut ihan mahtava. En uskonut ikinä löytäväni tuotetta, joka oikeasti häivyttää huokosia näin hyvin! Ihanaa, että näitä saa viimeinkin täältä. 🙂

 14. Fanni says: Vastaa

  Argh, surullisen tuttu ongelma. Viime aikoina nenäni huokoset ovat olleet jotenkin normaaliakin suurempia. Jopa Lumenen blur-meikkivoide kasaantuu niihin, ja tietenkin korostaa niiden kraaterimaisuutta. Ostin Lumenen pohjustajan, mutta ei sekään oikein toimi. Olen jopa harkinnut, että jättäisin nenän vaan kylmästi meikkaamatta, mutta se nyt vasta kempolta näyttäisi! 😀

  Harmi, etten voi kokeilla näitä. Tyhmä L’Oreal-boikotti, ei voi ostaa enää MITÄÄN kivaa!

  1. Mikä Loreal-boikotti? 😮 Ja kyllä silti voi ostaa kivaa! 😀

   1. Fanni says: Vastaa

    No kun Nestle omistaa L’orealin, ja mulla on tämä typerä pakkomielle leikkiä hyvää ihmistä. Nestleä oon boikotoinu teinistä asti, mutta syksyllä selvisi, että sehän omistaa KAIKEN, mukaan lukien L’orealin. Ja Kit-Kat -suklaan ja Butterfingerit. 🙁

    Suurin suru on silti The Body Shop. Itku meinaa tulla aina kun ohitan liikkeen.:(

    1. :/

Vastaa