Meille tuli koiranpentu

Saan saman totaalisen naurukohtauksen joka vuosi tähän aikaan, kun Rosa tulee vuorostaan meille, trimmaamon kautta. 13-vuotiaasta koirarouvasta kuoriutuu hellyyttävä koiranpentu! Ja jotenkin tosi hupsun näköinen sellainen. Suurimman osan vuodesta sekarotuinen Rosa menee täydestä kultaisesta noutajasta, mutta kesällä se näyttää vaan…hupsulta. Ja on jotenkin selkeästi virkeämpi ja liikkuvaisempi, joten turkin trimmaaminen on varmasti Rosankin mielestä hyvä juttu. Jaksan kyllä hihitellä sille aina monta päivää, kunnes siihen edes jotenkin tottuu.

Alma ei ikävöinyt Rosan lähtemistä viimeksi, mutta se ihan silminnähden ilahtui nyt Rosan taas nähtyään. Alma ei hirveästi osaa Rosaa pelätä, vaan kulkee sen perässä, kutittelee Rosan tassuja nenällään, hipelöi omilla tassuillaan Rosan kuonoa…ja tietenkin on vieressä koko ajan, kun Rosa syö. Alma on ihan hulluna Rosaan.

Onneksi Rosalla on niin lehmän hermot, että se korkeintaan hieman haukahtaa, jos Alma ärsyttää liikaa. Voi mikä kiltti Rosa, mun käy sitä välillä ihan kunnolla sääliksi. Mun puolesta se sais välillä enemmänkin ärähtää, koska kyllähän Alma osaa olla todella raivostuttava.

Mutta nyt on meillä taas elukoita ihan omiksi tarpeiksi. ♥

20 Comment

 1. VauvaRosa <3 <3

  1. Joo 😀

 2. Salla says: Vastaa

  <3 <3

  1. Sun pitää tulla moikkaa Rosista!

 3. Rosako ei siis ole kultsikka? Ha, meni tosiaan ihan täydestä. 😀 Almasta on kasvanut sellainen pumpulipallo, että multa loppuu lässytyssanavarasto jo kesken. Ihanat lapset. <3

  1. Ei oo ei. 🙂 Kultsua ja cockeria on sekaisin sopivassa suhteessa. 🙂 Almassa on joo tapahtunut karvaräjähdys. 😀

 4. Voih! 🙂 Mun isovanhempien perhoskoira 9v kävi pari viikkoa sitten ensimmäistä kertaa trimmauksessa ja voi luoja kun ei sitä naurua pystynyt pidättelemään mitenkään! 😀

  1. Joo, ero on niin HILLITÖN! :’D

 5. ellu. says: Vastaa

  Rosasta on aina kiva lukea päivityksiä, mummukoirat on jotenkin niiiin herttasia :3

  1. Heh, onhan ne. 🙂

 6. Wau, oikeasti ihan eri koira! o_O Auttaiskohan itselläkin karvojen karsiminen noin paljon? 😀

  1. No NIIN ON. Mietin tänään ulkona, että ONKO se eri koira. 😀 Ihan jotenkin pennumpi 😀

 7. Nina says: Vastaa

  Ihana tuo viimeinen kuva ! Mun äidillä on pari kissaa. Toinen ei niin piittaa koirista, saattaa haistella niitä jne. Mutta toinen on sitä sorttia, että mun koirat osaavat todella varoa sitä kattia. Jos sillä on huono päivä, niin huitaisee kyllä tassulla ja jos on koirien tiellä ahtaassa paikassa, niin eivät kyllä uskalla mennä kissan ohi.

  1. Rosa ei kyllä oikeen osaa varoa, mutta ei hirveesti välitäkään. Ottaa aika coolisti, käy kyllä nuuhkimassa kaikkia kissoja mutta varovasti ja ne ei oo moksiskaan, nuuhkivat takas. 🙂 Kaikki on niin tottuneita toisiinsa, ei oo ikinä mitään kinaa. 🙂

 8. Anonymous says: Vastaa

  Nauran vessassa ääneen pikku-Rosalle 😀 ihana!

  1. Hahaha 😀

 9. Sonja says: Vastaa

  Ihanat kaverukset ❤

  1. No Alman mielestä ovat ainakin kaverukset. 😀

 10. Anitra says: Vastaa

  Ihuna! Mäkin ajattelin vetästä Lilli-mummolta karvat veks, se vasta hassulta sit näyttääkin :o)

 11. Ihana <3

Vastaa