Pelatessa tulee helposti nälkä

Nää kirjat on vaan niin mahtavia. Luin vuosi sitten Malediiveilla ensimmäisen osan Nälkäpeleistä ja tykkäsin ihan älyttömästi. Ja vaikka rakas isoveljeni (joka nämä kaksi viimeistä osaa mulle ystävällisesti lahjaksi osti) ei voikaan ymmärtää, miksi tämän ikäinen lukee vielä kirjoja, jotka löytyvät LASTEN -JA NUORTENOSASTOLTA, niin vastaan, että…siksi. Nämä pitäis kyllä vielä lukaista alkuperäisellä kielellä, ovat varmasti vieläkin parempia, jos vaan suinkin mahdollista.

Mutta nyt olen huolissani. Tai olin huolissani jo heti silloin, kun kuulin, että näistä tehdään elokuva (”The Hunger Games”). Vielä enemmän huolestuin, kun se elokuva valmistui aika hälyttävän nopeasti. Ja vaikka niin älyttömästi tykkäänkin pääosaa esittävästä näyttelijästä (Jennifer Lawrence, ”Katniss”), niin trailerin nähtyäni…olin vähintäänkin kauhuissani. Tiedättehän, että kirjoja lukiessa tulee se tietty mielikuva niistä henkilöistä ja tottakai kaikesta muustakin. Niin nyt sitten mentiin niin metsään tän mun mielikuvan kanssa kun vaan olla ja voi. Mä näin sen Katnissin niin totaalisen erilaisena. Ja kaiken muunkin. Trailerin perusteella se elokuva on ihan MUNATON. Siis se vaan vaikuttaa todella tylsän tavalliselta massaelokuvalta, vaikka sen pitäis olla JOTAIN PALJON SUUREMPAA JA MAHTIPONTISEMPAA. Mä en vaan kestä, jos ne on ihan oikeasti menneet tekemään hirvittävän huonon elokuvan noin mahtavasta kirjasta. Toivottavasti traileri vaan hämää. Ja paree ois hämätäkin.

Ensi-ilta on vasta 23. maaliskuuta, eli vähän aikaa joutuu vielä jännäämään. Trailerin voitte kuitenkin vilkaista vaikkapa tästä:

                     

Löytyykö muita, jotka odottavat tai eivät odota tätä elokuvaa? Ja voiko leffa KOSKAAN olla parempi kuin kirja?

P.S. Käänsin niin rajusti kelkkani yhden bloggaamani asian suhteen, etten tiedä, kehtaanko edes kertoa siitä teille. 😀 Noo, ehkä tässä joku päivä uskaltaudun. 😀

8 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  Olisko Sinkkuelämää parempi tv-sarjana kuin kirjana? Tai True Blood?

 2. No Sinkkuelämää -kirja oli ihan hyvä, joskin sarjaahan nyt on jatkettu paljon sen ulkopuolelle. True Blood -kirjatkin ovat hyviä.

 3. Nina says: Vastaa

  Nyt on paha sanoa kun en yhtään tunne kirjoja. Mutta tarina vaikuttaa kyllä ihan mielenkiintoiselta. Olkoonkin lasten- ja nuortenosastoa 🙂

  Hmmm.. ainoa kirjan ylittänyt elokuva mikä tulee mieleen on Harjunpää ja pahan pappi. Luettuna hemmetin pitkäveteinen, elokuvana hemmetin hyvä! Minun mielestäni 😉

 4. Ruu says: Vastaa

  ^ei ei ei ja ei se harjunpää leffa pilasi koko harjunpään, se ei ollut yhtään sellainen mikä se poliisi niissä kirjoissa on, eli se leffa oli todellakin huono milestäni, se ei kunnioittanut yhtään sitä millaiseksi se oli alunperin kirjotettu… ja jos samat tekee niitä jatkossa, niin en todellakaan katso yhtäkään enää, ja tyydyn vain lukemaan niitä kirjoja.

 5. Nina says: Vastaa

  Makuasioista on huono kiistellä 🙂

 6. 😀

 7. Nälkäpeliä on kehuttu monessa blogissa, pitäisiköhän joskus itsekin lukea… Minulla on nyt joku nuorisokirjavaihe menossa ;D Alkoi Twilighteista, sitten luin Pikku naisia ja vähän Muumeja (jotka kylläkin miellän enemmän aikuisten kirjoiksi). Turhaahan sitä tuijottaa mistä hyllystä lukemisensa löytää, pääasia että viihtyy 🙂

  Ja hyvin sujuu naputtelu uusi lakka kynsissä 😉 (Se harmaa, AAH miten ihana!)

 8. Suosittelen. 🙂 Mulla on nuorisokirjavaihe menossa AINA! 😀 Kuitenkin jotenkin valikoiden…Ihan kaikkea en sentäs jaksa. Esim. The Vampire Diaries on superhyvä tv-sarja, mutta kirjat…vähän liian teiniä mun makuun, sääli. 🙁 Pitääkin joskus tehdä postaus tähän aiheeseen liittyen.

  Nastaa kuulla, että kynsilakat miellyttää. 🙂 Mulla on kans omana se harmaa, se ON ihana.

Vastaa