Vilujalkakissa

Ostin viime talvena jalkavoidetta, joka lupaa lämmittää jalkoja. Kuulosti niin tervetulleelta (jalkani ovat aina umpijäässä, paksuista sukista huolimatta), että olin valmis pulittamaan tästä tuubista huimat 20 euroa. Ja olin toki myös todella utelias tämän ihmevoiteen suhteen.

Innoissani sitten voitelin kylmät jalkaparkani tällä ja jäin odottelemaan helpottavaa lämmön tunnetta ja sitä saikin sitten odotella…no, todella kauan. Kun mitään ei tuntiin tapahtunut, lisäilin tietenkin voidetta epätoivoisena useamman kerroksen. Ei mitään vaikutusta. Olin jo melko raivoissani ja aika lähellä etten puinut nyrkkiäni huutaen ”RAHAT TAKAS!”, kun jaloissa alkoi tuntua ihan pienenpienenpientä kihelmöintiä. Ja siitä se sitten lähti! Parin tunnin päästä jalkani olivat niin perkeleen kuumassa tulessa, että lopulta oli pakko mennä suihkuun huiluttelemaan niitä kylmän veden alle. Tämänkin jälkeen jalat pysyivät lämpiminä koko illan. Hullua!

Tämän yhden käyttökerran jälkeen tuubi on saanut olla rauhassa, mutta nyt aion ottaa sen rohkeasti uudelleen käyttöön. Ehkä vähempi määrä voidetta riittää?

Onko joku kokeillut tätä tai olisiko tarvetta?

8 Comment

 1. Nina says: Vastaa

  Woot? Pakko saada.

 2. Ruu says: Vastaa

  kuulostaa mielenkiintoiselta, kokeile udestaan ja kerro miten kävi 🙂

 3. Tarpeeseen tulisi tuollainen ihmerasva! Minullakin on jalat aina jäässä… Mieluummin pidän silti villasukkia ja palelen pikkuisen kuin maksan noin huimaa hintaa tuubista 🙁 Pitäisikin kutoa muutamat villasukat kun kaikki vanhat alkavat hajoamaan…

 4. Elisa says: Vastaa

  Apteekista saa tuollaisia halvemmallakin 🙂 Niitä on myös lemmikeille helpottamaan esim. lihaskipuja.

  1. Nouuuu!

 5. Anonymous says: Vastaa

  oo kuulostaa ihanalle !

 6. janni says: Vastaa

  Hahah kuulostapaa jännältä tuotteelta! En olisi kyllä uskonut, että tuollaisiakin löytyy kaupoista 😀

  Niin ja hei, täällä olis sulle pikku juttu!: http://tenminutesuntil.blogspot.com/2012/02/award.html

 7. nea says: Vastaa

  Hahhahhaa 😀

Vastaa