LivBox -arvonta!

Jeeeeeeee! Tässä olisi taas ihana arvonta teille ihanille. LivBox Tähtibloggaajana saan arpoa blogini lukijoiden kesken kaksi 3 kk:n pituista LivBox-tilausta. Olen itse niin koukussa tähän joka kuukausi saapuvaan kauneusboksiin, että olen todella riemuissani, kun nyt saan myös arpoa näitä. Kaksi onnellista voittajaa siis saa tällaisen ylläriboksin kolmen kuukauden ajan, elikkäs siis yhteensä kolme boksia.

Osallistu arvontaan su 23.3. klo 13 mennessä ja kerro samalla, mitä sinun unelmaboksisi sisältäisi? Innostutko värikosmetiikasta vai tykkäätkö testailla erilaisia shampoita tai kosteusvoiteita? Muistathan myös kertoa toimivan sähköpostiosoitteesi!

Osallistukaahan! ♥

372 Comment

 1. Täydellinen Liv Box sisältäisi pienen mascaran, luomivärinapin, kynsilakkaa ja jonkun ihanan korostustuotteen! Yleisesti ottaen siis meikkejä, meikkejä ja meikkejä!

  sari.vasenkari@hongkong.fi

 2. Unelmaboksini sisältäisi kynsilakkoja, jotain värikosmetiikkaa esim.ripsari ja huulikiilto.Jotain kuorintavoidetta ja vaikkapa itseruskettavaa;)Siinähän sitä tulikin jo tarpeeksi.
  sanetsi@jippii.fi

 3. Unelmaboxi sisältäisi erilaisia voiteita, vartalovoita, käsirasvaa, naamarasvaa, hajuvesiä, hiustuotteita, mm. Jotain sähköisyyttä vähentävää, hoitoainetta, shampoota, öljyä, lakkaa, vahaa, muotovaahtoa, lämpösuojaa. Lisäksi jotain kynsien hoitoon liittyvää.
  sinella.i@live.fi

 4. Jenny says: Vastaa

  Uusia tuttavuuksia miltä vaan kosmetiikan osa-alueelta ois kiva testata, ehkä eniten kiinnostaa kuitenkin huulituotteet, luomivärit ja hyvät meikkipohjatuotteet. 🙂
  jenny.rinne@windowslive.com

 5. Anonymous says: Vastaa

  Jaa että mitäkö unelmatuotteet olisivat? Makeup Storelta mikä vain olisi tervetullutta! 😉
  Ja oikeastaan melkein mikä tahansa kosmetiikka, joka sopisi omaan lumikki-ihooni.

  laura.poikselka @ gmail.com

 6. Mun unelmaboxissa olisi erilaisia meikkejä ja joku ihana kynsilakka. 🙂

  sari piste susanna at hotmail piste com

 7. Anonymous says: Vastaa

  Unelmaboksi sisältäisi jotain vartalon-ja/tai hiustenhoitotuotteita ja jonkin värikkään kynsilakan! 🙂

  -Niina
  njp-@hotmail.com

 8. Anonymous says: Vastaa

  Unelmaboxi pitäisi sisällään värikosmetiikkaa ja tuoksuja.

  sallimus@luukku.com

 9. Siiri says: Vastaa

  Haluaisin kokeilla moroccanoil-hiusöljyä ja joitakin meikkejä 🙂 ripsarii, meikkivoidetta, huulipunaa yms..

  Siiri.on.paras@gmail.com

 10. Anonymous says: Vastaa

  Voi tässä olisi niin kiva palkinto, että pakko yrittää, vaikka niin näköjään tekee aika moni muukin 😀 Unelmatuotteina olisi vartalonhoitojuttuja, kuorintaa, voiteita ym. Sellaisia vähän parempia tuotteita, kuin mitä itse marketista tulee osteltua.
  kulta89@luukku.com

 11. Unelmatuotteet liittyisivät hiusten- ja kasvojenhoitoon 🙂

  krheiska(a)gmail.com

 12. Anonymous says: Vastaa

  Jotenkin sitä unohtaa panostaa kaikkeen ihonhoitoon,voiteisiin,naamioihin ja kuorintoihin kun kaupassa kulkee harakkana kaiken kimaltavan ja värikkään perässä. Joten tästä syystä omasta boksista olisi mukava löytää ihonhoitotuotteita joita kokeilemalla voisi löytää omia uusia suosikkeja 🙂
  Heta
  Mbw126@luukku.com

 13. Anonymous says: Vastaa

  Mulle kelpaisi lähes kaikki kosmetiikkaan liittyvä, koska olen aika pihi ja ostan harvoin heräteostoksia. Boksin avulla voisi löytyä uusia ideoita, lempituotteita ja sellaisia tuotteita, joita ei olisi itse uskaltautunut edes kokeilemaan. Tuoksut, meikki- ja kynsituotteet kiinnostaa, mutta ei voiteissa tai ihonhoitojutuissakaan vikaa ole… 🙂 -Neeuli ( aikaideoida@gmail.com )

 14. Tuoksuja ja tuoksuvia ihonhoitotuotteita sekä erilaisia vartalovoiteita.
  flight(at)luukku(piste)com

 15. Anonymous says: Vastaa

  Unelmaboksi sisältäisi kasvovoidetta ja -putsaria sekä hiusnaamion. Ja vaikka poskipunan, tai jotain muuta keväistä värikosmetiikkaa!

  rahikainennina (at) gmail.com

 16. Essi says: Vastaa

  Tykkään kokeilla hiuksille erilaisia hoitoja ja öljyjä sekä uudet shampoot ja hoitoaineet ovat aina piristäviä! Boksissa voisi olla hiusjuttuja, kynsilakkoja ja jotain todella käytännöllistä.

  esqq@suomi24.fi

 17. Anonymous says: Vastaa

  Voi Ei ylitin ajan : olisin myös halunnut osallistuu onnistuuko enää….
  kaikkea haluisin testailla!
  T:Jaana
  metallic-cats@hotmail.com

Vastaa