Kolmas kissa

Meille tuli eilen uusi kissa. Paras ystävä -luomupuuvillatyyny sai hyvän, lämpimän nukkumapaikan uudelta parvekesohvaltamme. Ihastuin tähän supersöpöön kissatyynyyn Kuviokioski -nettikaupassa ja pitihän sellainen kotiuttaa kaveriksi pojille. Hurmaava pieni nettikauppa, käykääpä tutustumassa! Siellä on muutakin kivaa.

Niin, saimme viimeinkin hommattua partsille sohvan, vautsivauvau! Perjantaina se saapui ja on ollut siitä asti kovassa käytössä, lähinnä poikien osalta. Siinä on vedetty päikkäreitä ja iltaunia ja seurailtu tiiviisti takapihan tapahtumia.

Hyvä on myös värikoordinaatio! Aika harmaa parvekkeesta tuli, mutta pakkohan tuota sohvakangasta oli miettiä eläinten kannalta. Mustassa näkyy kaikki karvat, valkoisessa näkyy kaikki lika…Monta viikkoa pähkäilin nettikauppojen piha&puutarha -sivuilla kunnes lopulta vaan päätin että tossa se nyt on. Hienosti Isku hoiti hommat niin, että sohva oli parissa päivässä perillä eli meidän partsilla.

Vieressä sijaitseva rakennustyömaa hieman häiritsee merimaisemaa, ja pian pystyyn nouseva talo vie sen vähänkin auringon. Mutta pojat nauttivat aamuauringosta niin kauan kun sitä vielä riittää! Ja ovat sohvasta ihan älyttömän onnellisia! Hauskaa.

Onks teillä jo partsikalusteet hommattuna? Mitä tykkäätte meidän kolmannesta kissasta?

18 Comment

 1. Nina says: Vastaa

  Tuo sohva oli kyllä TOSI kiva!

  1. Joo! Tuu toisteki istuskeleen! 😀

 2. Anna says: Vastaa

  Sun kissat on kyllä niin upeita! Tuituitui!

  1. Joo, mahtavia poikia! 🙂

 3. Mä just bongasin viime viikolla ton tyynyn jossain naistenlehdessä oli olin vahvasti sitä mieltä että meille tarvitaan tollainen. Mut mies olis vahvemmasti eri mieltä 🙂

  Ihana, kissoihin sointuva, sohva!

  1. MeNaiset joo!

   Miehiä nyt ei kannata kuunnella, mä en ees kysyny 😛

  2. Joo, oli virhe kun kysyin (kerrankin)! Ei ne vaan tajuu..

  3. Eini.

 4. Petri says: Vastaa

  Parvekelaatat sain viimein hommattua. Pöytä+tuolit vielä puuttuu. Hauska kun noita laattoja googlailin, niin verkkokauppa.comissa oli halvimmalla. Kaikkea nekin nykyään myy… Toinen hauska oli kun etsin tiettyä sulkapallomailaa, niin musiikkikauppa CDON.comissa oli halvin. 😀 Hankala ois kyllä nykyään keksiä missä kaikkialla sitä tavaraa myydään ilman hakukonetta.

  1. Joo, CDONissa myydään kenkiäki. Ei se mikään musiikkikauppa enää oo…

 5. Ruu says: Vastaa

  Voi kun oliskin lasitettu parveke, meillä ei pääse pojat ollenkaan parvekkeelle 🙁 tosin meillä paistaa aurinko koko päivän tuohon, ei siellä voi ihminenkään olla…

  1. Aika näyteikkunahan toi meijän partsi on, mutta pojat tykkää tosi paljon katella pihan tapahtumia ja köllötellä soffalla. 🙂 Ja kyl siitä välillä lintujakin lentelee ja jotain kärpäsraukkoja eksyy ikkunoiden raosta…

 6. Maiju says: Vastaa

  Ihanat pojat!<3

  1. <3

 7. Othel says: Vastaa

  Oh boys!!

  1. !!!

 8. Anonymous says: Vastaa

  Voivoi, meidän partsilla on vain yksi korituoli ja kymmenisen banaanilaatikkoa muuton jäljiltä, eli viime lokakuusta… Pitäis pakata niihin jotain ja kantaa varastoon, kun kerta miehen mielestä niitä ei voi poiskaan heittää. Ei sitä koskaan tiedä milloin taas tarvii kasapäin tyhjiä pahvilaatikoita… Toisaalta kissa on tykännyt niissä möyriä, joten ne on saaneet armonaikaa 😀 Nyt on niin hyvät ilmat kyllä (ja mies reissussa, hah!) että saa parvekkeen sisustus kyytiä!

  1. Meiltäkin löytyy ERÄÄN HERRAN tyhjiä banaanilaatikoita sisätiloista…!!!!

   On kyllä tosi kivaa saada partsia kivan näköseks!

Vastaa