Tahdon

Haluan tehdä tällaisen kuvitteellisen ostoslistan, jolla on kaikkea sellaista, jota nyt himoitsen. Kaikkea en tuu ostamaan, siis todellakaan, mutta ainahan saa haaveilla! Tää ei oo nyt mikään mun perinteinen Dear Santa… -lista, ihan vaan tämmönen että huvikseni haluan laittaa ylös jotain mitä mieli tekee nyt.

Ihan ekana The Body Shopin Bath Jellyt! Kylpyammettahan meillä ei oo, mutta nämä kuulemma toimii suihkussakin suihkugeelin tavoin! Etenkin toi Vanilla Brulee -jelly…vois olla aika hyvä. Tuota omenaa venyttelin ja valuttelin edellisellä TBS-käynnilläni, mutta missasin nää muut.

Kuva: Esprit

En oo ostanut uutta talvitakkia vuosiin, siis ehkä varmaan neljään vuoteen? En mä oikeesti tarviikaan, mulla on muutama ihana ja hyvä, laadukas takki, jotka lämmittävät mua talvesta toiseen. Silti oon katsellut sillä silmällä viime aikoina Espritin takkeja, etenkin tämmösiä lämpimiä, karvahupullisia. Taas kävin niitä liikkeessäkin hipelöimässä. En omista pitkää, lämmintä, karvahupullista takkia!

Kuva: Jelly Bunny

 

Hihii, nää mulla on jo tilauksessa! Jelly Bunnyt! Ystäväiseni, bloggaajakollegani Salla on tällä hetkellä Thaimaassa ja lupasi tuoda mullekin tällaiset muoviballerinat. Vähänkö on kätevät Suomen kesässä, kun sataa, noh, aina! Näitä on vaikka minkälaisia ja minkävärisiä, mutta tyylilleen pitää olla uskollinen, eikä liian värikästä ja ällösöpöä mulle. Nää ei myöskään maksa hirveesti rahaa, siis nuo ovat jotain 12 euroa. Toivon, että tätä mallia olis siellä saatavilla, nää on musta tosi kivat. Salla on kyllä markkinoinutkin näitä aika hyvin…

Kuva: Google

Mulle vinkattiin tästä Facebookissa ja olin heti ihan että aaaw! Polka Jamin Kissat ja Kerät -villahuopa on söpöin villahuopa ikinä! Sitä saa näköjään Polka Jamin nettikaupasta enää mustana, joka on kiva myös, mutta tää punainen…ihan paras. Oon tosin varma, että Alma inhoais tätä heti, jos tää meidän huusholliin tulis…se on jotenkin tosi vihamielinen kaikkea villaa ja etenkin lampaankarvaa kohtaan!

Kuva: Shopbop

Sitten kun musta tulee rikas, niin ostan ekana nää Acnen bootsit. Valitettavasti mulla ei oo muotibloggaajan varallisuutta, koska nää useissakin muotiblogeissa kuolaamani Acne Studios Colt High Ankle Bootiesit ovat vaan ihan liian kalliit mun kukkarolle (tulleineen yli 500 euroa!!!!!). Oon ehdottomasti sitä mieltä, että etenkin kenkien suhteen kannattaa suosia laatua ja ostaa mieluummin harvoin mutta todella hyvää, mutta näitä kenkiä ei silti mulle tule, yhyy.

Kuva: Sokos

Philosophyn suihkugeelit!!! En oo vieläkään testannut yhtäkään! Nää näyttää niin älyttömän herkullisilta! Mutta tuoksu kuulemma ei oo riittävän voimakas näissä missään, höh? Mua kiinnostaa silti nää kaikki kuvassa näkyvät, ETENKIN toi kookos!

Kuvat: Adlibris

Ja lopuksi vielä kirjallisuutta. Nämä ovat mun lukulistalla ja suurinta osaa jonotan kirjastosta. Kaikki kiinnostaa ihan hurjana, mutta tuo Varjojen huone, trilogian päätösosa, on sellainen jonka haluaisin lukea mahdollisimman pian! En kuitenkaan halua sitä ostaa omaksi, koska en omista aiempiakaan, enää. Tiklin näin just pikalainahyllyssä, mutta on tää semmonen järkäle, että tätä ei kyllä viikossa lue mun lukutahdilla.

Kysyn: Onko meillä yhteisiä himotuskohteita? Onks tämmöset listat kivoja vai ihan tyhmiä?

31 Comment

 1. Himotuslistat on jees, kirjoittaessakin tulee joko myytyä tarve itselleen tai todettua että ilmankin pärjään. Vois itsekin tehdä!

  1. Mä en näiden kohdalla kyllä kokenut sitä ilmankin pärjään -fiilistä, haha 😀

 2. No siis mähän niin tarttisin kanssa Jelly Bunnyt!!

  1. Sun ois pitäny tilata kans!

 3. Ihana himotuslista! Mäkin niin ootan että saan tuon Varjojen huoneen käsiini..!

  1. Jep!!! 🙂

  2. taina says: Vastaa

   Mä luin kaikki kolme viimeks eli varistyttö,unissakulkija ja varjojen hione.Just palautin kirjastoon tänään.Taisi olla pikalaina se varjojen huone eli vain viikko varausaikaa.Täydellistä psykologista trilleriä ja sain ne luettua putkeen.Olin tosi yllättynyt juonen kehityksestä,että what!!

 4. Myy says: Vastaa

  Mulla on Raspberry Sorber ja kyllä siinä on tarpeeksi tuoksua! Tosi herkullinen ja sokerinen, just sopiva. 🙂

  1. Aijaa?! Miks näitä ei voi haistella missään? En Sokokselta ees löytäny näitä!

  2. Myy says: Vastaa

   Luulis, että olis avonaiset testeripullot? Kun nuo on sinetöity (hyvä!).

  3. En löytäny koko geelejä!

 5. Anonymous says: Vastaa

  Minä teen myös tällaisia haave-listoja 🙂 Tällaisia lisää, tämä oli kiva lukea! Minä haluaisin myös tuollaiset Acnen bootsit ja nyt kun näin tuon kissahuovan niin sellaisen myös. Uusi villakangastakki ja Sophie Kinsellan uusin ihana hömppäromaani on omalla ostoslistalla.

  1. Joo noi Acnen bootsit on rakkautta. <3 Ai Sophielta on tullu jotain uutta? Pitää tutkia!!

  2. Anonymous says: Vastaa

   Acnen buutsit omilla sivuilla 460e jos yhtään lohduttaa

  3. No ei lohduta! 😀 +tullit!!!??

 6. LauraL says: Vastaa

  Lapuan Kankureiden verkkokaupassa on pinkki Kissat ja kerät -huopa puoleen hintaan. Mä kun haluaisin just ton mustan, mutta toi hinta…
  Nää listat on just kivoja!

  1. Oo! Joo, on se kallis. 🙁

 7. Anonymous says: Vastaa

  Tuo Polkka Jamin Kissat ja kerät -huopa on loistava! Vaikka hinta on reipas, niin huopa on kuitenkin tehty ja suunniteltu Suomessa, ja laatu on erinomainen! Villa ei kutita ja on ihanan pehmeää. Aluksi toinen kissoista pelästyi, kun huovan avasi, mutta nyt se samantien juoksee kaveriksi torkkumaan. 🙂

  1. Joo mä tykkään kovasti tämmöisistä huovista. 🙂

 8. Tällaiset listat on ihania ja tosi mielenkiintoisia, ihan tuntemattomankin tekemänä! 😀

  1. Joo, ja monesti tulee myös kalliiks 😀

 9. Mulle näistä yleensä tulee vaan fiilis että haetaan jotakuta firmaa tekemään yhteistyötä fiilistä 😀 Tosin hyvähän se on jos joku tarttuu koukkuun 😀

  1. Heh, mä luulin ensin, että hait takaa jotain kollaasipostausta, mutta siis joo, nyt hiffasin mitä tarkotit. Siis että joku yritys kiinnostuu blogista tällaisten postausten kautta? Ei oo kyllä mulle tapahtunut, ja tän postauksen tarkotuskaan ei ollut sellainen, en suoraan sanottuna edes ajatellut asiaa. Täähän niinku jo ON sellasta ilmaista mainosta, mitäs sitä enää sit mainostamaan? 😛

  2. Mä oon varmaan vähän kyyninen 😀 ja näemmä kirjoittanut aamulla sanoja toistellen 😀 Mut mulle nousee liki aina sellanen fiilis näistä et voi kun nää ilmestyis postiluukusta 😀 Toki sitä ei varmaan suurinosa näiden tekijöistä edes aja takaa, mut kyyninen akka on kyyninen akka 😀

  3. No mä en kyl missään tapauksessa jää odottelemaan, että näistä mikään kolahtais postiluukusta. 😀 Ehkä sit näin voi käydä vähän isommissa blogeissa? Jellyn käyn ostamassa tällä viikolla ja kirjoja jaksan kyllä jonottaa kirjastosta. 😀 Noi kengät vois kyllä ihan hyvin tulla mulle jollain taikuudella, koossa 38 kiitos! :’D

 10. Semi says: Vastaa

  Pikalaina eli bestseller on nykyään 14 päivää! Hae se! Oli hyvä!

  1. Ai hmmm eiks oo viikon lainoja? Mun mielestä toi Tikli oli lähikirjastossa 7 päivää, yhden toisen lainasn 14 vrk. Toikin tekee tiukkaa lukea ihan mitä vaan!

 11. Salla says: Vastaa

  Jelly Bunnyt check! Ja Varjojen huonekin ihan pian! 😀
  Ps Mulla on Acnen Pistolit ja ne on maailman eniten <3

  1. Ooooooo <3

 12. Mä oon noita samoja Acnen popoja kuolaillut myös 😉

  1. Miten en oo yhtään yllättyny! 😀

Vastaa