Se on myynnissä NYT!

Tän vuoden hulppein kosmetiikkajoulukalenteri on NYT MYYNNISSÄ, täällä! Mietin kyllä, jaksanko tulla enää asiaa tänne mainostamaan, kun olen tästä täällä jo niin useasti hehkuttanut, mutta kyllä tää sisältöarvoltaan 500 euron Eleven.fi:n kosmekalenteri on kaiken tän hypetyksen ansainnut. Ja kyllä se kannattaa tilata hyvin pitkälti tänään, nyt just, mieluiten ihan heti, jos ei aio jäädä ilman. Sain kuulla, että paljon näitä on olemassa, mutta myyvät myös ihan hullun nopeasti!

Pakko myöntää, että mietin tuossa, että tilaanko tätä sitten kuitenkaan itselleni, kun rahalle olis muutakin käyttöä (kuulin, että synnytys voi tulla maksamaan jopa 700 euroa!!), mutta tulin onneksi järkiini ja naputtelin kalenterin tulemaan. Vähän kyllä pelottaa, koska tän saapuminen sattuu ajankohdallisesti olemaan (vaikka kuulemma lähetetään heti), koska Postihan ei säilytä paketteja enää kuin viikon (!) ennen kuin palautuvat lähettäjälle, ja olispas tosi mahtavaa, jos tää järkäle jäis ajoissa noutamatta. Mutta, parasta toivotaan. TULISPA TÄÄ JO PIAN!

Tässä vielä muutama ihana kuva tästä skitso-kalenterista, mun makuun ihan supertyylikäs:

Joulukuusta tulee niin paras!!! Tilatkaa omanne!

Kuvat: Eleven.fi

26 Comment

 1. Päivi says: Vastaa

  Tilattu ?

  1. Kissis says: Vastaa

   Yesss! Sain nimittäin kuulla, että nää myy ihan hirveetä vauhtia! 😀

 2. Nimetön says: Vastaa

  Tilattu myös heti, kyllä nyt jännittää! 😀 Kyllähän se jonkun verran kirpaisi ja muutenkin, kun kosmetiikkaa on jo ihan riittämiin, mutta sitten ajattelin, että sen kerran, niin saa joulukuulle mukavaa lisäjännitystä ja kun tästä on niin paljon puhuttu, niin olisi jäänyt sitten harmittamaan. Vielä pitää malttaa odottaa kuukausi, etä pääsee avaamaan. 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Jep, sama täällä. Mut sit päätin, että tätä kalenteria ei vaan voi fiilistellä muiden kautta, pakko kokea itse! 😀 Ja hei, arvo on kuitenkin 500 euroa!!!! Sitäpaitsi oon näistä kosmejoulukalentereista tehny aina ihan huikeita löytöjä/uusia tuttavuuksia, että innolla odotan. 🙂

 3. Pömppä says: Vastaa

  Mikäs sen parempi tapa kuluttaa saikkupäivää kuin päivittää klo 8 asti Elevenin sivuja varmaan 5 minuutin välein. Ihan vaan, ettei vahingossakaan mee ohi tän kalenterin julkaisu… 😀 Mut nyt se on tilattu!

  1. Kissis says: Vastaa

   Ahhahah! Joo mullakin oli kello soimassa tän takia. Hyvä et on tää äitiysloma. 😀

 4. Mervi P says: Vastaa

  Tämä työtön mietti jo eilen,että tuleeko tämä kello 00:00 myyntiin. ? Päivystin sitten sinne asti,vaikka väsyttikin. Oikeasti iso raha,mutta pakko sisällön olla kultaa. Ja hei. Itse ajattelin,että jos joku tuote ei miellytä tai ole itselle sopiva,niin joululahjaksi vaikka äidille tai siskolle. Iloa voi jakaa. ?

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, niinpä, samaa mietin mäkin. 🙂

 5. Tuuli ? says: Vastaa

  Mulla kävi vissiin sitten moukan tuuri, meinaan laiskahkosti menin Elevenin sivuille äsken muistamatta, et the kalenteri on tänään myynnissä. Toki sydän jätti lyömättä minuutiksi ja polvet meni vetkuiksi, ku hokasin et SE ON TULLUT!!! Eli sain tilattua <3 Hinta todellakin kirpaisi, mut on se avaamisen jännitys niiiiiin kutkuttavan ihana 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Jeee! <3 Ja on tää todellakin nyt ihan must. 😀

 6. Sonja says: Vastaa

  Mä sain kans tilattua! Töissä päivitin vähä väliä sivuja että varmasti saan tän ? Nyt voi huokasta helpotuksesta ? Kauhee stressi oli tän kans ku viikko tolkulla sai kytätä et millon se nyt tulee myyntiin ?

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo on tää kieltämättä mielessä ”jokusen” kerran pyöriny mullakin viime viikkoina. 😀

 7. Mia says: Vastaa

  Tilasin samantien, kun sähköpostiin kilahti ilmoitus, että kalenteri on myynnissä 🙂 ensin ajattelin, että tilaan joko l’occitanen tai lumenen, mutta sitten päätin että vitsi oon kyllä niin tän ansainnut ? olkoon synttärilahja itselleni ☺

  1. Kissis says: Vastaa

   No KYLLÄ. Tää on mun joululahja itseltä itselle. 😀

 8. Emma says: Vastaa

  Tilasin! Oli aivan pakko, eihän tuollaista voi ohittaa 😀 Päivystin töissä sähköpostia, milloin tulee milloin tulee….

  1. Kissis says: Vastaa

   Haha moni on tänään ollu ahkerasti sähköpostin äärellä! 😀

 9. Anniina says: Vastaa

  Heti lähti tilaukseen, kun sähköpostiin tuo ilmoitus kalentereiden alkaneesta myynnistä tuli (sattumaa, että tsekkasin sähköpostia ylipäätään, välistä saatan unohtaa koko spostin olemassaolon useaksi viikoksi) – ja ilmeisesti kannatti olla ripeä, näyttivät olevan jo loppu kun juuri tarkistin. ?

  1. Kissis says: Vastaa

   Jep, ne on loppu nyt!

 10. SkyFall says: Vastaa

  Mäkin tilasin heti kun meiliin ilmoitus kilahti. Ja tänään jo tulikin meili että postitettu … Iiikkkk … ?

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, mulle kans! 🙂

 11. Iinn says: Vastaa

  Synnytyksestä joutuu maksamaan vain potilasmaksun, joka on (max) 38,10€/vrk. Eli aika kauan joutuisi sairaalassa olemaan että tulisi 700€ täyteen 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Perhehuone maksaa jo 2 x ton per vrk ja jos lapsi joutuu johki erikoishoitoon niin se maksaa erikseen. Katto tais täällä olla jotain 690 e tms mut tunnen kyl niitä jotka on tonne asti päässy!

 12. Päivi says: Vastaa

  Oma kalenteri myös tulossa, en ilman blogiasi olisi tiennyt että ne tulevat tänään myyntiin, joten kiitos! (Sain itse sen odotuslistan sähköpostin eleveniltä vasta 14 jälkeen, jolloin olin jo tilannut kalenterin.) Pidän peukkuja että saat kalenterin pian! Asun ihan samalla alueella kanssasi ja itse asiassa aivan postin vieressä, että hätätapauksessa voin valtakirjalla hakea sinunkin kalenterisi (apua, kuulostaa ihan siltä kuin olisin kalenteritta jäänyt epätoivoinen :D).

  Ymmärtääkseni postiin voi kyllä ottaa yhteyttä ja pidentää säilytysaikaa (tosin meidän lähipostin asiakaspalvelusta on vähän tullut huonoa palautetta…), etten sinuna stressaisi asiasta kauheasti.:) Jos haluat pitää avoimena tuon vaihtoehdon, että mahdollisesti voisin säilyttää kalenteriasi kunnes pääset sen hakemaan niin huikkaa ja lähetän facebookissa yksityisviestiä.:)

  1. Kissis says: Vastaa

   Apua, en kestä, oot ihana! 😀 <3 Smartboxiin tän tilasin, mutta liekö mahtuu! Mutta siis enköhän mä tän ihan ajoissa saa, ja vanhemmat voi varmaan myös hjelpata jos huonosti näyttää käyvän! 🙂 Kiitos kuitenkin! <3

   1. Päivi says: Vastaa

    Hyvä juttu että apua löytyy ja tsemppiä loppuodotukseen! (Pikkuisen odotukseen siis :D)

    1. Kissis says: Vastaa

     Haha, thänks, kyllä sitä kalenteriakin ootan! 😀

Vastaa