Aivan helevetin hyvä

Hihhei! Mun taannoinen St.Tropez -hehkutus ei ehkä oikeen saanut laajaa lukijakuntaa, mutta sinnikkäästi vielä jatkan aiheesta. Siis koska nyt on ihan pakko, måste, must. Ja elän siinä uskossa, että siellä ruudun toisella puolella ON itserusketusfaneja, te ootte vaan liian ujoja kommentoimaan, eiks niin.

Sain nimittäin tän St.Tropez -rusketusputelin mukana myös samaan sarjaan kuuluvan kintaan, jolla on siis tarkoitus levittää se itseruskettava iholle. Tän St.Tropezin vaahdon ”ongelma” on nimittäin kyllä se, että koska se imeytyy ja antaa väriä samantien, se jämähtää aika hyvin kämmeniin levitysvaiheessa. Vasta eilen tajusin kokeilla tätä kinnasta ja jumaleissöns että on loistava keksintö! Pruuttaan moussea tähän ja levitän ja KYLLÄ TOIMII! Levittyy tosi helposti ja hyvin eikä sotke enää kämmeniä tai kylppäriä! Käytön jälkeen kinnas pestään lämpimällä vedellä ja saippualla ja laitetaan kuivumaan seuraavaa käyttökertaa varten. Kuivuukin muuten tosi nopeesti.

Siis tää on vaan ihan huippu ja koko operaatio on nyt tän avulla ihan pirun nopee. Onks joku muu tätä testannut? Suosittelen!!!!

13 Comment

 1. Olen kalkkilaivan kapteeni ja näyttäisin omituiselta jos yhtäkkiä olisin ”rusehtunut”..jätän suosista tämän kosmepuolen kokeilematta ja käyttämättä.

  Osittain varmaan syy ikuiseen kalmoväriin on tyrmistykset joita kokenut nähtyään ”purkkiruostetta” joidenkin kanssasisarien pläseissä =)

 2. Nina says: Vastaa

  Minen uskalla kokeilla! Muutun kuitenki kirahvin väriseksi. 😛

  1. Näillä ei kovin helpolla muutu!

 3. volyym says: Vastaa

  köyhän naisen versio: st. morizia (seppälä) ja kumihanskat+puhdas sukka :–) ainakin mulla toimii!

  1. Haha, Pirkkaniksi!

 4. Yhhh, rusketus. Miulla pienikin määrä ihan mitä tahansa tökköö muuttuu oranssiksi, ja ihoon ei aurinko tartu muuta kuin polttamalla pekoniksi. Johtunee siitä että miulla taitaa olla pigmenttiä ihossa nolla. 😀 Onnittelut siitä, jos näytät järkevältä ruskettavaa käyttäessä. Jotkut vaan ei. ;_;

  1. No en aina näytä järkevältä, siis mokiakin on tullut, mm. kesällä oli pitkän aikaa keltaiset ja läikikkäät käsivarret. Mutta tää St.Tropez vaikuttaa kyllä turvalliselta noiden erilaisten läikkien ja keltaisuuden pelossa. 😛 Etenkin tän hanskan kanssa hyvä onnistumisprosentti 😀

 5. Myy says: Vastaa

  Mä taisin olla ainoa hehkuttaja, joka uskalsi ulos kaapista? 😀

  Joo siis toi tumppu on ihan loistava niin kuin itsarikin! Ois vaan vielä kivempi, että se tumppu olis molemminpuolin musta, ettei näyttäisi niin ällöttävältä kun on levittänyt vaahdon..

  1. Jes! Heh, joo, totta!

 6. Mä käytän päivettäviä voiteita joskus, mutta niitäkin harvemmin. Mua pelottaa, että mun kuiva iho imasee tommoset mömmöt tosi tiukkaan ja ihan läikille…pitäis eka opetella rasvailemaan enemmän tätä nahkaa 😀

  1. On mullakin paikoitellen aika kuiva iho ja just käsiin imasee usein ikävästi…Oon tosi laiska rasvailemaan suihkun jälkeen! Mut tän St.Tropezin kanssa on kyl menny kivasti, vaikka en pahemmin rasvailis tai kuoris.

 7. Tuo hanska on must! Ostin eka feeluniquesta jonkun halppiksen, eikä se kestänyt, saumat aukes levittäessä. Sit tilasin FakeBaken ja se on laadukkaampi. Ainoo vaan, et hanska saattaa imasta voidetta, mut jos nopeeta levittää heti ne rasvat siitä hanskasta ihoon, ei ongelmaa.

  St. Tropez on ehkä hitusen kallis mun makuun, mut ehkäpä vois ens kesänä kokeilla. Nyt aattelin mennä vaan Acon sävyttävällä päivävoiteella, kun ei tuu enää niin paljas iho esillä oltuakaan. Täällä on jo niin kylmä!

  1. Ai näitä on muitakin. 🙂 Joo musta tuo vaahto ei ainakaan imase sisään niin nopsasti! Ja joo, St.Tropez on kallista eikä pysy niin hyvin, mutta silti väri on aika täydellinen…ja tosiaan ihan mukavan halvalla ostin ison putelin feeluniquesta 🙂

Vastaa