Kiukuttelupäivä

Tänään on ärsyttänyt moni asia. Tässä pari niistä:

-Minkä pirun takia naiset jatkuvasti potkivat vahingossa toisiaan? Töissä ruokalassa vastapäätä istuvan naisen pitää vaihtaa jatkuvasti jalkojen asentoa niin, että mulla on omat jalat ihan mustelmilla ruokailun jälkeen. Miksei naiset voi vaan istua paikoillaan?? Tai jos potkimiseen on niin suuri tarve, niin voisikohan mitenkään harkita fiksumpaa kenkävalintaa kuin 10 centin piikkikorot??

-Mulla on joku ihmeen ientulehdus. Eilen onnistuin leipäpalasta syödessäni nirhaisemaan takaikeneen ja siitä lähtien se onkin sitten ollut punainen ja kipeä. En kyllä mene mihinkään hammaslääkäriin jossa ne ei kuitenkaan voi mitään tehdä, saa luvan parantua itsekseen. Ja tässä se taas nähtiin, leipä on epäterveellistä.

-Olisin halunnut hiuksiini muutoksen vaaleampaan, mutta kampaaja päättikin toisin ja nyt olen taas tummempi. Värinpoisto oli ikuisuuden ajan hiuksissa vaikuttamassa, mutta ilmeisesti tumma tyvikasvuväri tehosi pesuvaiheessa myös raitoihin…Eilen olin väsynyt enkä jaksanut miettiä mutta nyt ärsyttää, ja harkitsen taas kampaajan vaihtamista. (Olet ihana! kiinnostanut jo pidemmän aikaa, onko kokemuksia?)

-Olen vaan tosi väsynyt, rankka viikko takana, työelämässäni rankin sellainen. Kuvassa eilisen työpäiväni aikaansaannos, hieno vai mitä. Kasasin sen kaikista pöydälleni jäljelle jääneistä asioista.

Ja lopuksi se tärkein ärsytys:

-Miksi en tajunnut ajoissa osallistua Linnanmäen arvontaan, jossa voittaja saa 75 kg:n karkkipussin? Siis 75 kiloa karkkia, jumalauta. Kuka muka tarvitsee tuollaisen määrän karkkia? No minä. Olen voittajalle todella kateellinen.

Mutta, kaveri tulee tänään kyläilemään, saan syödä karjalanpiirakoita, huomenna ehdin pitkästä aikaa jumppaan ja äidin lihapatojen ääreen ja sunnuntaina on sen ennustajaeukon tapaaminen. Toivottavasti se ennustaa jotain kivaa. Kerron teille sitten tietenkin kaiken.

Mukavaa perjantaita ja viikonloppua ja elämää!

14 Comment

 1. Kaverin kanssa maailman parannusta ja sitten Reiska ja Arska syliin kehräämään, eiköhän se aurinko risukasaan sitten jo pilkistä :).
  Parempaa viikonloppua sinne!

  1. No sitä ne pojat kyllä osaa tehdä, kovaäänisesti! 😀 <3

   Kiitos!

 2. Joopa..kunnon känni tekis ihan terää.Ja tietäisin osoitteen tolle sun elähtäneelle banaanillesikin (terveisiä vaan tympeille virastotantoille ”vuoden asiakkaalta”)

  1. Nyt meni kyllä ihan ohi? 😀

  2. Tarkoitin vaan jotta niin on just nyt ”mukavaa2 että kunnon örkkikänni ei ois pöllömpi idea. =)
   Ja kuvassasi oleva erittäin sievä,joskin elähtänyt banaani voisi minun puolestani löytää uuden kodin jostain mihin aurinko ei paista,erään virastotantan osalta..olen sukset ristissa erään Kela-daamin kanssa alati ja joka kerta kun kohtaamme..

   Nooh..elämä on laiffii.

  3. Ah, ok! 😀 Kyllä mä ton banaanin söin! 😀

 3. Nonnu says: Vastaa

  Mulla on kans tollasia ientulehduksia aika ajoin, ne paranee muutamassa päivässä, eli älä suotta murehdi 🙂 <3

  Odotan innolla ennustus-postausta!

  1. Joo niin taisi tuokin parantua! 🙂 Suussa sijaitsevat jutut yleensä paranevat kyllä nopsasti itsestään.

 4. nea says: Vastaa

  Mua ei kukaan koskaan potki pöydän alla, johtunee siitä, että on niin lyhyt ettei mun jalkoihin yllä 😀 Mutta 75 kiloo karkkii olis kyllä kelvannut..!

  Mutta2: missä valitus lumesta??? Lumesta, pimeydestä ja kylmästä valittaminen on niin persoonallista:D

  1. Eiku pidän talvesta! 🙂

 5. June says: Vastaa

  Onneksi sulla on noita kivojakin juttuja!! ^____^ Vaikka aina välillähän kaikki vaan ärsyttää. Etenkin tollaset potkivat tyypit, yäh.

  1. Hahaa

 6. Hei! Voi kun kiva blogi! Mut joo, välillä elämän isot asiat ärsyttää ja ilmenee sit kaikenmaailman pikkuasioissa ärsytyksenä, tuttu fiilis..
  Olen pohjanmaalta, ja oikein hävettää sanoa miten tarkka olen kampaajan suhteen. Noh kävinpä Helsinginreissullani http://www.hiusateljee.fi/, Oulunkylän Ogelin liikekeskuksessa. Ja oi, siellä Veera leikkasi ja värjäsi ihanimmat hiukset ever!(blogissani kuva syyskuun tekstissä Burgundy tulee taas http://www.kahdennaisenloukussa.blogspot.fi/2012/09/burgundy-tulee-taas.html
  Mutta jännnnityksellä jään odottamaan sun ennustuspostausta!!!
  Terkuin
  Helena ja Blackie 😉

  1. Kivaa, kiitos! 🙂

   Ja kiitos kampaajavinkistä!!! Ogelihan ois mun työmatkani varrella…

   Ennustuspostausta luvassa vielä tänään 🙂

Vastaa