”Sähän oot pian MILF!”

-Poikaystävän, lapsen tulevan isän, mielestä vauva syntyy tasan laskettuna aikana, tiistaina 7.11., ei missään nimessä ainakaan aiemmin. Ja innoissaan hän totesi minun ihan pian olevan MILF. Jipii.

-Oon jo pitkään kärvistellyt vauvan jatkuvien liikkeiden kanssa ja nyt ne tuntuvat jo IHAN OIKEASTI todella häijyiltä, onhan tyypillä painoakin jo jotain kolme kiloa. Mies sen sijaan on innoissaan, lapsesta tulee huippu-urheilija joka elättää pian meidät molemmat ja kuulemma jos vauva liikkuu näin paljon, hän myös nukkuu yönsä hyvin. Se on kyllä hyvä, että tulevaisuus on turvattu ja yöunet myös.

-Vauvan vaatteita pestessäni vollotin, että miten näin pienet vaatteet saa muka puettua jollekin, en mä ole elämässäni pukenut kun jotain nukkeja! Vauvan vaatteet ovat mulle ne suurin ongelma tässä nyt muutenkin, marraskuu on vittumainen aika synnyttää, kun en tiedä yhtään että mitä vauvalle pitäis sitten päälle laittaa. Vauvalliset kaverit tosin ovat lohduttaneet mua, että ”kyllä sä opit”, ja joo, vauvan hikoilun varmaan huomaa mutta entäs hypotermian?! Tuleva isä suhtautuu tähän asiaan erikoisen rennosti, osaa kuulemma kerrospukeutumisen salat. Vaipan vaihtamisen lisäksi saa siis ihan vapaasti hoitaa vauvan pukemisen.

-Sain kuulla, että jos lapsemme on tyttö, suurin vastuu hänestä lankeaa mulle, ”kaikki ne meikkiasiat ja muut.” Jäi vielä vähän epäselväksi, että mitäs kaikkea hän pojalle sitten aikoo opettaa. Montakohan kymmentä kertaa olen tässä saanut vastata kysymykseen ”miten te olette malttaneet olla ottamatta sukupuolta selville?” Ja pakko sanoa, että olisi kyllä ollut tosi järkevää se selvittää, en enää tajua, miksi halusin tähän loppuun vielä tällaisenkin yllätysmomentin.

-Oon saanut mieheltä vähän kommenttia mun kaikenlaisista elintavoista ja miten ne mahdollisesti tulevat lapseemme vaikuttamaan. Jätän kuulemma usein ruokaa lautaselle, enkä siksi ole hyvä malliesimerkki. Ja muutenkin kiukuttelen välillä lapsellisesti, eikä se ole enää lainkaan soveliasta sitten kun olen äiti-ihminen. (Huomasin kyllä itsekin viimeksi Idolsia katsoessani, että nyt pitää nauttia näistä viimeisistä hetkistä, kun voin vielä kotona ääneen sanoa suoraan mitä ajattelen, kohta ei oo enää mahdollista ettei lapsi vaan opi yhtä huonoksi ihmiseksi.)

-Ihan hirveesti kyllä pelottaa se, että mitä sille vauvalle pitää sitten tehdä, kun se on ulkona ja etenkin sitten kun tullaan kotiin. Kamalaa olla vastuussa jostain elävästä olennosta, joka ei syö kissanruokaa. Ihan ehdottomasti toivon, että vauva on paljon myös isänsä sylissä ja saan joskus käydä rauhassa esim. vessassa ja suihkussa. Ja ehkä joskus ihan poistua yksin kotoakin, eli pulloruokinta ainakin yritetään ottaa jossain vaiheessa kuvioihin.

-Vauvan vaunut ja sitterit ja kaikki ovat vielä omissa laatikoissaan. Kai ne ehtii koota sitten myöhemminkin? Tai siis mies varmaan ne lopulta kasaa, ja sit mä en osaa taas käyttää niistä mitään ja asiasta tulee riitaa. Ja kun multa jatkuvasti nyt kysytään, että ”onko kaikki valmista?” niin hitostako mä tiedän. Aivan varmasti jotain tosi tärkeetä puuttuu ja paljon on hommattu kaikkea täysin turhaa.

Mutta tasan KAKSI VIIKKOA laskettuun aikaan! Ihan hyvin mä jaksoin vielä jopa kahtena päivänä I Love Me -messuilla, vaikka se vähän jo voimille ottikin. Tosin taas kirosin, että seuraavan kerran kun kotoa poistun, se on sitten synnyttämään.

P.S. ja tärkeä P.S. onkin!!! Kuulin nimittäin, että HUOMENNA se Elevenin mieletön joulukalenteri tulis myyntiin! Ja kai aika heti aamusta! Kai ootte jo jonotuslistalla?? Mua JÄNNITTÄÄ.

Postaus sisältää mainoslinkin.

6 Comment

 1. Kepa says: Vastaa

  OMG siis mä oon joka päivä käyny päivittää sitä joulukalenterisivua sen jälkeen kun kuulin siitä ettei vaan menis ohi! Onneks oon huomenna aamuvuorossa ja herään aikasin niin ehdin toivon mukaan olla apajilla. Näin nimittäin jo unta etten sitä saanut enkä kestä jos niin käy oikeasti :(( Tsemppiä loppuraskauteen 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo olis kyl painajainen! Mutta kuulin huhuja, että niitä ois ihan reilusti ja jonotuslistalaisille kyllä riittää! 🙂

   Hei kiitos! <3

 2. Janet says: Vastaa

  Mä oon hoitanut pieniä kun sisaruksillani on. Mut vitsi ku kyseessä olikin oma. Jännitti synnäriltä lähtee kotiin, että osaanko. Osasin ja jokin sisäinen ohjasi. Joulukuisen kanssa on kans vaateasiaa kuule pähkäilty sen tuhat ja sata kertaa. Ja yhtä monta kertaa on hikinen vauva otettu vaunuista. Mut kyllä sen oppii. Niskasta käyny testaa aina lämmöt. Yhä edelleen vaikka jo kohta vuosi täynnä :’) mä en kestä miten tää aika on m näin nopeasti ;o

  1. Kissis says: Vastaa

   Onkohan mullakin ”jokin sisäinen” olemassa. 😀 Toivottavasti!

 3. Suti says: Vastaa

  Me laitettiin vaunuihin välillä se kylpyvedelämpömittari.Helpotti vähän kun tiesi edes vaunun sisälämpötilan.Ja tuo niskasta kokeilu toimii.

  1. Kissis says: Vastaa

   Niin joo!

Vastaa