Uutta etsimässä

Aiemmin kirosin jo täällä bloginkin puolella, kun Biothermin luottoitseruskettavani loppui. Sitähän ei enää valmisteta, ja kasvoni siis kalpenivat päivä päivältä. Kasvojeni iho on tällä hetkellä taas lähellä katastrofia, ja kaikenlaiset itseruskettavat paksut voiteet tuntuvat vaan tukkivan sitä entisestään. Joten kun tämä mainio itserusketusvesi loppui, kyselin aktiivisesti kaikilta vinkkejä korvaavaan tuotteeseen.

Mutta kun eihän semmoista ole. Lähemmäs pääsee Clarinsin itserusketusemulsio Liquid Bronze Self Tanning. Stockan toukokuun kanta-asiakas-etuna tämä maksoi 24,90 e (norm. 31,50), joten päätin kokeilla. Ei ois kannattanut. Eihän tämä ole nestemäistä nähnytkään, ihan normaalia, ehkä ihan vähän ohuempaa voidetta. Eikä edes toimi! Vanulapun kautta levittelin pärstään ja odotin jonkinlaista tummumista tapahtuvan mutta paskanmarjat. Jos tämä jotain väriä kasvoille tuo, niin se on hyvin, hyvin hyvin vähäistä. Vaikka käyttäisi monta päivää putkeen. Rahat takaisin!

Olen pettynyt. Ja itken vieläkin sen ihanan Biothermin veden perään. Voi miten sitä kaipaankaan.

Rusketatteko te kasvojanne jollain voiteella? Niin millä muka?

3 Comment

  1. Anonymous says: Vastaa

    Chanelilla on kiva semmoinen voidemainen mutta kokeilemisen arvoinen itseruskettava voide. Ei ärsytä ihoa, imeytyy nopeaan, saa tosi nätin rusketuksen eikä haise. Mullaki tota Biothermia harmi että ne lopetti ton 🙁 Mut toi Chanel aika hyvä korvaaja.

  2. Anonymous says: Vastaa

    http://www.chanel.com/en_CA/fragrance-beauty/Skincare-Moisturizers-SOLEIL-IDENTIT%C3%89-110770 Tää voide siis kyseessä 🙂 Suosittelen kokeilemaan!

    1. Pidän mielessä! Kiitos!

Vastaa