Rosa ja Alma

Kun Rosa tulee meille, se käy häntä heiluen läpi lattiat ruuanmurusten toivossa ja sitten se lösähtää olkkarin matolle lepäämään. Sitä ei kissat kiinnosta, eikä kissatkaan ole enää niin kiinnostuneita siitä. Reiska saattaa ohimennen nuuhkaista Rosaa, mutta ovathan ne siihen jo niin tottuneita, vaikka Rosa aina kummasti välillä katoaakin.

Tällä kertaa yhtä kissoista Rosan tulo kyllä kiinnosti, nimittäin Almaa. Rosahan oli meillä kun haettiin Alma kasvattajalta kotiin, mutta Rosa lähti toiseen kotiinsa jo seuraavana päivänä, joten Alma ei oikeastaan ehtinyt Rosaan kunnolla tutustua.

Siksi tietenkin vähän jänskätti, kun Rosa maanantaina taas tepasteli huusholliin ja Alman reviirille. Koska pojat ottivat Rosan niin rennosti, ei Almakaan hirveästi tuntunut jänskättävän. Hieman välimatkaa piti kuitenkin Rosaan pitää, ihan vaan varmuuden vuoksi. Kovasti Almaa kuitenkin kiinnosti tuo itseäkin karvaisempi kaveri.

Lopulta Alma kyllä uskaltautui jo salaa pikaisesti nuuhkimaan Rosaa. Rosa on niin leppoisa, että antaa kissojen tulla lähelle kiinnittämättä niihin mitään huomiota. Se ei edes huomaa kissoja paitsi silloin, kun ne vetävät juoksurundeja ympäri kämppää. Silloinkin vaan korkeintaan kohottaa vähän päätään.

Mies teki kuitenkin eilen etäpäivän kotona, varmuuden vuoksi. Kaikki meni hyvin ja illalla elukat olivatkin jo parisen tuntia keskenään.

Iso, pelottava otus…
Nääh, ei se mitään mulle mahda!

Tänä aamuna sain töihin jo lähdettyäni mieheltä kännykällä otetun kuvan, häntäaddikti Alma vauhdissa:

Hienosti siis meni, tämäkin. On meillä mahtavia elukoita!

27 Comment

 1. Nonnu says: Vastaa

  Hienoa, että koko konkkaronkka tulee toimeen keskenään 🙂

  1. Joo me naureskellaankin aina kun Rosa tulee, että ”nyt on taas eläintarha koossa” 😀

 2. Voi mitenkä suloisia otuksia 🙂 hitsi kun mies ei oikein lämpee minun eläinvauva ehdotuksille. Se on enemmän koiraihmisiä ja joskus sen hermoille ottaa nuo minun kissat..

  1. Kissat ottaa hermoille mullakin JOKA PÄIVÄ. 😀 Se on normaalia 😀

 3. Ihana postaus ja kuvat! Toi kolmas kuva on mainio. 🙂

  1. Alma lähestyy…mut ei sit ihan uskaltanutkaan 😀

 4. innaB says: Vastaa

  Hajosin ekalle kuvalle kun huomasin jonkun olevan tuolla takakoivet pystyssä. Ihan kuin Alman ilmekin kertoisi jo jotain tuosta tilanteesta. 😀

  1. Haha, joo joku Arska siellä vähän levittelee 😀

 5. Jälleen kerran niiiiiiin ihania Alma-kuvia :,)

  1. 😀 😀

 6. Sonja says: Vastaa

  Hyvin näyttää Alma ystävystyvän Rosan kanssa 🙂

  1. Pian tästä lähden laskemaan ruumiiden lukumäärän… 😛

 7. Söpöinen Alma <3 Tietenkin kodin kuningattaren tulee nyhtää kaikkia alamaisiaan hännästä 😀

  1. Joo se on kyllä ihan kiusaksi asti muiden hännissä kiinni. Omaa se ei sen sijaan ole jahdannut juuri lainkaan 🙂

 8. Ruu says: Vastaa

  Oi tota viimeistä kuvaa <3

 9. Awws, kun toi Alman turkki on alkanut näyttämään enemmän aikuisen kisun turkilta. Nuo poskikarvat, vau ja kauluriakin näkyy selkeämmin. <3

  1. Joo sille tulee jatkuvasti ihan hillittömästi lisää karvaa!!! 😀

 10. Awwww.. voi hellanlettas .. hienoa , ettei fobioita puolin eikä toisin <3!!

 11. Ilona says: Vastaa

  Voi ei mitä söpiksiä!

 12. Ihania söpöläisiä 🙂

 13. Salla says: Vastaa

  Rosa on niin ihQ!! <3

 14. Ihania!

 15. memmi says: Vastaa

  Meillä oli poikaystävän kanssa keskustelu, että mahtuuko meidän 56m2 kämppään iso koira ja kaksi kissaa. Mä siis puolustin, että totta kai mahtuu. Selitin että ”sillä bloggarillakin on kolme kissaa ja koira, eikä varmana oo isompi kämppä ja hyvin ne mahtuu”. Mutta ei se riittänyt, mä tarviin faktaa teidän kämpän koosta. Siis: kuinka ison (pienen) kämpän täytyy olla, että tollainen eläinsirkus mahtuu teille? 😀

  1. Hehe. 😀 No siis onhan meillä vähän enemmän neliöitä, eli 86. 😛 MUTTA. Tästä yks huone ei oo käytännössä ollenkaan käytössä, elukat ei sinne yleensä pääse (15 neliöö), vaatehuonetta ei lasketa…yms. 😀 Eli kyllä teidän neliöihin ihan hyvin mahtuu!!!!!!!

  2. Myy says: Vastaa

   Mun sisko asui ihan helposti 40 neliössä kolmen ison vinttikoiran ja kahden kissan kanssa. 😀

 16. Niina says: Vastaa

  Ihana nallukka Rosa <3 Eikö se todella yhtään edes murahda, kun Alma riekkuu hännän päässä? 😀

  1. No EI! Sais vähän murahtaakin! ;D Joskus teininä hoidin huushollia, jossa oli 1 koira ja 2 kissaa ja kun öisin kissojen meno meni ihan mahdottomaks niin koira otti ja ärähti ja tuli HILJAISUUS. Rosakin vois joskus ärähtää!!! 😀

Vastaa