Lempivaatteita

Nyt tulis vähän vaateasiaa. Nimittäin kun tuossa muutama viikko takaperin kävin taas vaatteitani läpi kirppisreissua varten, tajusin selkeästi, että ne vaatteet, joita en ikinä kirppikselle vie vaan käytän puhkiloppuun asti ihan itse ovat merkkiä Esprit.

Tutustuin Espritiin jo vuosia sitten ja innostuinkin silloin ostelemaan kyseisen merkin vaatteita aika paljon. Valikoimasta nimittäin löytyy aina paljon ihania perusvaatteita, jotka sopivat niin töihin kuin arkeenkin ja jotka vaan kerrasta toiseen päätyvät päälle. Ja kun pyöritän samoja paitoja vuodesta toiseen pesukoneessa niin pakko on sanoa, että ne myös kestävät. Aina ja poikkeuksetta kun etsin mekkoa tai hametta johonkin juhliin, käyn ensin Espritin valikoiman läpi. Muutama Espritin juhlamekko vaatekaapistani löytyykin.

Viime aikoina olen huomannut käyväni aika usein Kampin Esprit-myymälässä. Viimeksi ostin mustan perus-t-paidan, joka on just näitä, jotka kestävät…ja kestävät. Ja pirtsakan punaisen t-paidan. Netistäkin olen tilannut ahkerasti ja usein aika halvallakin sekä alennusmyynneistä että bonuspisteitä käytellen, joita ostokset siis aina mukavasti kerryttävät. Netistä löytää usein myymälöitä paremman valikoiman, myös niitä jo myymälöistä loppuunmyytyjä vaatteita. Kannattaa käydä vilkuilemassa valikoimaa osoitteessa  http://www.esprit.fi

Itsekin sitten tietenkin ajauduin selailemaan valikoimaa ja nämä ottaisin tällä hetkellä enemmän kuin mielelläni vaatekaappiini (ja päälleni):

Aika basicia mutta tosi jees. Etenkin tuo liukuvärjätty paita päätyi viuh vaan ostoslistalleni, liukuvärjätyt vaatteet ovat aivan mahtavia.

Löytyykö teiltä Espritiä? Onko nettikauppa tuttu? Ja mites noi mun valinnat? Ja onko mun pieni Esprit-kollaasi pahempi tai lähes yhtä paha kuin muiden Nelly-kollaasit???

P.S. Postauksen linkkiä voitte klikata ihan vapaasti, en saa siitä minkäänlaista hyötyä. Päinvastoin, minä vaan köyhdyn tämän postauksen ansiosta, äh.

9 Comment

 1. Sagu says: Vastaa

  Esprit on aivan ihana! Multa ei löydy ihan hirveän montaa vaatekappaletta ko. merkiltä, mutta ne vähät ovat kyllä säännöllisessä käytössä ja kestäneet tosi hyvin. 🙂 Sun Esprit-kollaasi vie kaikkia muita kollaaseja ihan 6-0!

  1. No ainakaan se ei oo niin kovin iso! 😀 Mulla on pari mustaa paitaa Espritiltä, jotka ovat olleet jatkuvassa käytössä ainakin 3 vuotta. Käsittämätön laatu kyllä.

 2. PS says: Vastaa

  Piti vain kommentoida, että tuo liukuvärjätty paita näyttää kyllä hienolta.

  Espiritillä on monta laukkuakin, jotka kelpais mulle.

  1. Niin näyttää, haluan sen!

 3. Anonymous says: Vastaa

  Suuri Esprit-fani ilmoittautuu. Ja tuo liukuvärjätty paita ois kyl just mua varten.

  1. Joo, se on ihana.

 4. Mä koin Esprit-herätykseni viime vuoden loppupuolella. Olin kyllä joitakin vaatteita ostanut aiemminkin sieltä ja vieraillut satunnaisesti liikkeissä. Ensin löysin sieltä aivan ihanan neuleen ja sen jälkeen takin, jota todennäköisesti käytän seuraavat 5 vuotta – niin laadukkaalta materiaali vaikuttaa eikä malliin voi kyllästyä. Sen jälkeen olenkin ostanut suurimman osan vaatteistani sieltä! Tyylitajuni on ilmeisesti muuttumassa, liekö syynä aikuisuus… 😀 Tykkään melkeinpä ihan niistä perustrikoista, joissa hinta-laatusuhde on kohdillaan <3 Nytkin on muutama alennuskuponki käyttämättä, pitänee käydä loppukesästä ostamassa syysvaatekaappiin jotakin kivaa.

  1. ”melkeinpä eniten” piti kirjoittaa

  2. Sama täällä, just ne perusvaatteet siellä on tosi hyviä. Tänäänkin päällä Espritin musta paita. Ja mullakin on alekoodi, jonka tulen kyllä lähiaikoina käyttämään…

   Mun musta villakangastakki on Espritiltä, tai no oikeastaan kaksi :D, ihan paras.

Vastaa