Nojuu nojaa

Kaikki hiuksia tuuheuttavat tuotteet saavat mut villiksi, mutta en enää jaksa uskoa semmoisiin, joten en ole ostanutkaan niitä aikoihin. Tämä Viviscalin uutuus-ihmetys sen sijaan oli pakko klikata kotiin, kun olin lukenut siitä hyvää paristakin aikakauslehdykästä. Valittavana oli eri sävyjä, ostin tummimman, joka on melkein mustaa. Viviscal itsessään on jotenkin vähän ällö brändi (sanon minä joka olin vuoden verran opiskelujen ohella töissä kyseisiä tuotteita myyvässä maahantuontiyrityksessä). Ja tämä tuotekin on vähän ällö! Siis tummaa, helposti pölyävää kevyttä pulveria.

Mutta mutta, erittäinkin oiva tuote mm. katoaviin ohimohiuksiin ja näkyvään juurikasvuun! Näihin minä tätä käytän. Ja nykyään mahdollisimman varovasti, poikaystävän ”mitä helvettiä täällä kylppärissä on tapahtunut?” -huudon jälkeen…Eli en tiputa jauhetta enää suoraan pullosta päähän vaan oman käden kautta.

No, pärjäisin ilmankin, mutta tulipahan testattua. En ole huomannut tämän mitenkään varisevan hiuksista/päänahasta pois, vaatteissa ainakaan ei ole näkynyt. Suihkautan hieman lakkaa tämän päälle ja hyvin pysyy!

Kiinnostaako tämä edes ketään?

P.S. Erityisesti kaikille kylpyammeen onnellisille omistajille tiedoksi, että kivaa pientä hyväntuoksuista arvontaa luvassa täällä piakkoin…

9 Comment

 1. En olekaan tällaisesta tuotteesta kuullut, mielenkiintoiselta ja kokeilun arvoiselta vaikuttaa 🙂

 2. Ruu says: Vastaa

  vähän sellainen mikähän hemmetti tuokin sitten taas on fiilis, eli tuskin tulee koskaan minun kylppärikaappia koristamaan 🙂

  1. No siis tämähän käy ihan tuuhennuspuuterista. 🙂

 3. Nana says: Vastaa

  Moi, vähän aiheen ohi kysyisin:). Kun tilaat ilmeisesti jonkin verran ulkomailta verkkokaupoista, niin oletko ikinä tullannut ostoksiasi? Kun kaikki yli 22€ menevät ostoksethan pitäisi tullata, ite olen kovasti miettiny että valvooko se tulli kuin hyvin tätä, jos ei jostain syystä tullaa ostoksia 😀

  1. Moi! Tilaan lähinnä briteistä, jolloin ei tarvitse mitään tulleja maksella. Jenkkilästä olen tilannut pääasiassa shopbopilta, jossa on mahdollista maksaa tullimaksut ja verot tilauksen yhteydessä, enkä ole jaksanut sen enempää laskeskella, jääkö siinä häviölle mitenkä paljon. On vaan niin helppoa.

 4. Mulle jäi kyllä vähän epäselväksi että tuuheuttaako tuo ollenkaan vai käykö pelkästään sen juurikasvun piilottamiseen? 😀

  1. Joo. Siis käy hyvin tuuheuttavasta hiuspuuterista, jos tätä uskaltaa purkista suoraan tiputella! Tää jauhe on NIIN hienojakoista, että lentää kyllä tosi helposti ympäriinsä ja näyttää siis tosi kivalta valkosessa kylppärissä. Mutta mikään kuivasampoo tää ei ole, eli ei mitenkään kyllä virkistä!

 5. Panda says: Vastaa

  Selaan blogijuttuja sohvalta läppäri sylissä ja kun mies bongasi tuon kuvan kuului ”EI TUOTA ihan tyhmä tuote ei toimi” :’D. Mite miusta tuntuu, että miun testattavaksi saatuja tuotteita testaa lisäkseni myös joku muu…

  1. Hahaha 😀

Vastaa