YÖPUUTERI -YÖK?

Mä jo aiemmin tästä vihjasinkin, että tämmösen menin sitten hommaamaan. bareMinerals toi ensimmäisenä markkinoille mineraaliYÖpuuterin, joka nyt kuulostaa tietenkin järkyttävän turhamaiselta ja kummalliselta. Tai sellaselta ekaa-kertaa-poikaystävän-luona-eikä-uskalla-olla-ilman-meikkiä. Mutta ei tosiaankaan ole. Pure Transformation Night Treatment toimii vähän niin kuin hyvän seerumin tavoin: tasoittaa ja uudistaa ihoa ja tää totisesti myös auttaa ihon pieniin epäpuhtauksiin. Sävyjä on neljä eri: clear (=väritön!), light, medium ja tan, itse valitsin näistä tuon lightin. Tätä siis pyöritellään iholle iltaisin kasvojenpesun ja kosteusvoiteen jälkeen mukana tulevalla kabukisiveltimellä. Aluksi tuntui kyllä jotenkin tosi oudolta mennä nukkumaan meikkiä naamassa, mutta äkkiäkös siihen tottui. Ja tämä ei muuten sotke tyynyliinaa olleskaan. Hinta on ihan tosi hurja, 4,2 g tätä ihmepuuteria maksaa Kickseissä 80 euroa! Kannattaa siis tässäkin kääntyä feeluniquen puoleen, jossa hinta puolet vähemmän. Ihan skitsoja nää Suomi-hinnat…Mulla tää kuitenkin jää jatkuvaan käyttöön, aamuisin nimittäin iho näyttää aikas kivalta.

6 Comment

 1. Ruu says: Vastaa

  80€ on kyllä ihan uskomaton hinta, en ymmärrä miten joku maksaisi tuosta noin paljon, mutta vanha totuushan on se ettei ole tyhmä se joka pyytää vaan se joka maksaa, varsinkin kun ei se ulkomailta tilaaminen nyt niin hankalaa ole, mutta taitaa jäädä silti itseltä tilaamatta tuokin maailmanihme 😀

 2. Heh, joo. Mutta on kyllä riittoisaakin tuo, jos ei mitään superpakkelia pistä joka ilta. Vaikka ohjeen mukaan vaatii sen kaksi-kolme kerrosta, eka kerros imeytyykin aika hyvin. Erityisesti kasvojen t-alueelle tykkään käyttää tuota, selkeästi supistaa ihohuokosia ja tehoaa pieniin näppylöihin yön aikana ihmeellisen hyvin! Koen tuon enemmän tosiaan tehoaineeksi kuin meikiksi, mulla ei ainakaan ole tarvetta yöksi noin muuten meikata 😀

 3. Nina says: Vastaa

  No nyt on erikoinen! Voisi laittaa harkintaan, mutta ehkei tosiaan Suomen kaupoista. Mutta sitä en kyllä tajua, että miksi tätä pitää olla montaa eri sävyä? Siis jos tuota käytetään nimenomaan meikinpuhdistuksen jälkeen. Eikö riittäisi väritön? Vai meikkaavatko ihmiset sitten yleisestikin yöksi? Vai onko kohderyhmä tosiaan ne ekaa-kertaa-poikaystävän-luona -tyypit? Hmmmm.. hämmentävää. 😀

 4. Nina: Jotta voi ottaa yllättävät, yölliset vieraat vastaan rauhallisin mielin? 😉 Mutta en oikein tiedä. Mineraalipuuterithan ovat muutenkin ihoystävällisiä, jotka eivät tuki ihohuokosia, vaan jopa parantavat ihoa. Tämä on nyt sitten vielä jalostetumpi versio. 🙂 Ja hei, jos ehdit pestä illalla jo meikit nassusta ja pitääkin vielä lähteä johonkin, niin tätä vaan iholle ja voit pestä kasvot seuraavan kerran vasta aamulla! 😀 Mielestäni tällä ei kuitenkaan saa ihan niin tasaista tulosta kuin norm.mineraalimeikkipohjalla, joten en tätä päiväksi ehkä laittaisi.

  Mutta suosittelen kyllä kokeilemaan, ihan pelkästään sen tuomien hyvien vaikutusten takia.

 5. Nina says: Vastaa

  Alat kyllä saada mua ylipuhuttua 😀 Oon käyttäny nyt about puoli vuotta mineraalipohjaa ja -puuteria enkä kyllä aio vaihtaa muihin enää IKINÄ. Iho voi huomattavasti paremmin, ja aikanaan horrorin aknen läpikäyneenä en voisi olla tyytväisempi 🙂 Ja jos tämä tähtitieteellisen hintainen purkki saisi pärstän vieläkin parempaan kuntoon niin voi voi voi… olikos se feelunique vai mikä.. 😛

 6. Hehe, joo, feelunique.com. Ja ilmaiset postimaksutkin. Riittoisaa tuo kyllä on, kuten mineraalimeikit yleensäkin. Ja voihan tuota tuputella yöksi vain niihin ongelmakohtiin, tai mahd. näppyjen päälle. Itsellä ainakin kuivattaa pienet epäpuhtaudet yön aikana. En voi sanoa, että tämä on joku pelastus tosi akneiholle, aiheesta kun jo aiemmin kirjoittelinkin (http://kissaamma.blogspot.com/2011/10/ihanan-pelottava-roaccutan.html), enkä edelleenkään usko, että KUNNON akneen voi vaikuttaa mitenkään täysin parantavasti pelkästään ulkoapäin. Mutta hieman epäpuhtaalle iholle tämä on kyllä passeli tuote.

  Itselläkään ei ole enää paluuta takaisin perusmeikkivoiteisiin, mineraalipohjat tulivat jäädäkseen.

Vastaa