Messukasa

I Love Me 2015

Terveisiä I Love Me 2015 -messuilta! Kotiuduin just äsken ja esittelen heti teille mun messusaaliin! Rahaa meni tänäkin vuonna, mutta onneksi vähemmän, sillä ryysis ja jonot olivat ihan tuskastuttavia. Vuosi sitten olin sunnuntaina ja tänäkin vuonna mun piti mennä pääasiassa sunnuntaina, mutta päätinkin tehdä vähän pikaisemman visiitin tänään. Lauantaina tungos taitaa kyllä olla pahin. Olin messuilla ensimmäistä kertaa bloggaajapassilla ja messut ovat kyllä mainio paikka tavata bloggaajakollegoita!

Ihania juttuja oli taas esillä joten kannatti mennä, vaikka en kyllä ole yhtään messuihminen, vaan tuskastun todella nopeasti. Mulla kuivuu aina messuilla silmät ihan älyttömästi! Kolmisen tuntia tuli siellä kuitenkin tänään oltua, aluksi poikaystävän kanssa terveys & hyvinvointi -osastot ja yksinäni kiertelin kauneuspuolen läpi.

I Love Me 2015

Pääsin viimeinkin moikkaamaan ihan livenä Beauty Pop Up -yhteistyöhenkilöä ja sain samalla mukaani kivoja uutuuksia. Aivan ihania nämä Konjac -sienet, joita oli monessa eri kuosissa ja tulevat pian myyntiin verkkokauppaankin. Ja invisibobbleja uusissa sävyissä, jee! Beautyblenderin kaveriksi on ilmestynyt uusi pikapuhdistussuihke, siitä lisää myöhemmin, kun olen päässyt ensin testaamaan. Valikoimaan on tullut myös meikinpuhdistusliina, kiinnostavaa!

I Love Me 2015

Joka vuosi ostan messuilta Puhdistamon luomusuklaata ja nyt ostin myös näitä Puhdas snackeja, joihin olen onnistunut itseni koukuttamaan. Töissä tulee syötyä näitä välipalaksi, aivan törkeän hyviä. Näitä sai messutarjouksena 6 kpl 10 eurolla. Raakasuklaapatukoita sai 5 kpl 10 eurolla, uutuusmakuna vanilja. Puhdistamo on kyllä aina yks mun lemppariosastoista messuilla.

Batistelta oli tullut uusi kuivashampoo, ”heavenly volume”, ja Batistet oli messuilla 5 e/kpl! Kannattaa käydä tosissaan hamstraamassa, ei ne ole ikinä noin edullisia! Mulla on jemmassa näitä jokunen pullo, joten ostin nyt vain tämän yhden.

I Love Me 2015

Etukäteen toivoin, että Davines löytyisi messuilta ja löytyihän se! Olen himoinnut Davinesilta uutta shampoota ja hoitsikkaa ja nyt ostin, maksoivat yhteensä 29 euroa. Kokeilen, olisiko näistä apua mun vaalennettujen hiusten pörröisyyteen ja takkuihin. Nää on niin söpöjä ja ihanan tuoksuisia! Mulla on ennen ollut paljonkin Davinesia käytössäni, joten tuttu merkki ja hyväksi todetut tuotteet.

Ootteko te olleet messuilla vai vasta menossa? Hyviä löytöjä?

P.S. Kannattaa käydä myös Pana Chocolaten pisteellä, aivan törkeän hyvää suklaata! Etenkin se minttu…!

12 Comment

 1. Hyvä kun muistutit tuosta uudesta Batistesta, mä ihan ohitin koko merkin..
  Kyllä joo ahisti eilen kun messuille meni, mutta onneksi tungos hellitti iltaa kohden. Tässä mun perjantain messusaalis: http://sinistapintaa.blogspot.fi/2015/10/i-love-me-2015-messuilla.html
  Jos onnistuisi olemaan sitten loppuvuoden hirveästi shoppailematta :D.

  1. Kivoja juttuja! 🙂 <3 Mäkin huomasin Batisten ihan vikana ja heti hyökkäsin kimppuun. 😀

 2. Kävin tänään enkä ehtinyt juurikaan pyöriä ruokapuolella. Huomenna uus yritys 🙂

  1. Mä taas jätin muotiosion enimmäkseen väliin, todella nopeasti kävin pari kojua läpi.

 3. Mulan says: Vastaa

  Kävin eilen ja ehdin hieman kirjoittaa omia tunnelmia messuista. ^^ http://yhdessakasvokkain.blogspot.fi/2015/10/luonnollisesti-messuilla.html

  Lähipäivinä tulen kirjoittamaan vielä vähän yksityiskohtaisemmin tapahtumasta. Etenkin mieluisista kohtaamisista ja totta kai ostoksista. 🙂 Kadehdin sun testiin saamia tuotteita Beautyblenderiltä! Ne houkutteli mua kovasti, mutta hillitsin itseni ja ostin ainoastaan blotterazzin (se nyt on vaan pakko kokeilla). Tuo make up -eraser kiinnostaa kovasti, toivottavasti saan lukea piakoin sun blogista siitä. 🙂

  Ja Puhdistamon suklaat oli jameja! Jos en nyt olisi jättänyt makea vähemmälle, mä olisin niiiiin ostanut niitä. Tällä hetkellä mulla toimii lähes kokonaan ilman -periaate (maistoin kuitenkin niitä, siksi lähes) paremmin kuin ”vähän silloin tällöin” -se ei koskaan ole vähän. Ei koskaan. :’D

  1. Toi BB/Invisibobble jne. koju on musta aina aivan ihana. <3 Ja kova kuhina kyllä kävi ja jonot oli melkoiset. 🙂 Lupaan tehdä postaukset näistä ihanista uutuuksista. 🙂 Beauty Pop Upiin on tulossa myös lähiaikoina yks mun lempparikosmetiikkamerkki, EN KESTÄ. <3

   Mut hei, Puhdistamon suklaathan ovat melkeinpä terveysruokaa!!! :'D

 4. RuuRuu says: Vastaa

  Siskon kaa kierreltiin ja kateltiin, mut lauantaina oli ihan älyttömät ryysikset joka paikkaan, et vajaat kolme tuntia riitti… ostin yhen huulipunan ja silmienrajaustussin, ja siin oli melkein löydöt 😀

  1. Niinpä, sama juttu…

 5. RipRap says: Vastaa

  Tuleeko makeup eraser suomeen?!? Jee! Vielä en kyllä löytäny verkkokaupasta 🙁

  1. Eiköhän se pian verkkokauppaan tule! 🙂

 6. June says: Vastaa

  Ostin kans vasta tota Puhdistamon vaniljan makuista raakasuklaata, niiiin hyvää! Raakasuklaissa tuntuu, et joka toinen ostos on huti ja joka toinen ei (osa on vaan sellasia kuivakoita patukoita, joilla ei oo mitään tekemistä suklaan kanssa), mutta toi vanilja on just ihanan kinuskimaista. 🙂

  1. Mä en oo vielä maistanu, mut kiva kuulla!

Vastaa