Muistutus: To Die For -bikiniarvonta!

Hei tytöt! Haluaisin muistuttaa, että teillä olisi vielä vuorokausi aikaa osallistua To Die For -bikinien arvontaan. Jos et ole vielä niin tehnyt, niin tee se nyt, vaikka tämän postauksen kommenttiboksissa. Tässä vielä säännöt:

1. Osallistuaksesi arvontaan sun pitää tykätä tästä kyseisestä biksupuljusta Facebookissa, ja tästä (click!) linkistä pääset tykkäämään. Siis jos et jo ennestään tykkää.

2. Sitten joudut käymään vähän bikinivalikoimaa (click!) läpi ja kertoa alla olevassa kommenttiboksissa, mikä on valintasi. Voittaja saa siis koko setin, sekä ala -että yläosan. Muista jättää myös toimiva sähköpostiosoite, jotta sinuun saa yhteyden jos voitto napsahtaa kohdallesi.

Aikaa osallistua siis huomiseen klo 10 asti. Luvassa on kai ihan mukavia helteitäkin, joten nyt on hyvä aika napata itselleen sopiva varustus tuleviin keleihin.

6 Comment

 1. No ehkä mä kuitenkin osallistuisin sit itsekin, hehe, vaikkei arpaonni ikinä ole potkinutkaan. Plus en muuten ikinä saa aikaiseksi edes katseltua mielenkiintoisia vaatteita tai asusteita, joten siinäkin mielessä tämänlaiset arvonnat ovat aika jees! Eli FB-tykkäykset hoidetaan pois alta nuannn ja sit se valikoima, hmm…

  Oikeastikin ainoa setti mikä tuolta puhutteli mua oli Lola, koska ahh, navy blue ja valkoinen on aina ihan lyömätön yhdistelmä…

  (saija.kankaanpaa at hotmail.com)

 2. Nina says: Vastaa

  Facebookissa tykätty ja seteistä Spellbound ,olisi eniten itseni näköinen. :3
  np@luukku.com

 3. Tykätty fb ja bikineistä LOLA on mun lemppari! 🙂

  (sari.buffy@gmail.com)

 4. tykätty ja bikineistä Miami Dream :3

  proudeseven@gmail.com

 5. katri says: Vastaa

  Noi bikinit on aivan ihania kaikki!
  Mut itse ottaisin Hips don’t lie!

  Katri.Ojala@Outlook.com

 6. Anonymous says: Vastaa

  Tykätty! LOLA-setti on ihanin :3

  ankkkaa@hotmail.com

Vastaa